Beste Elektrisk Trommesett: Vi Har Anmeldt 6 Toppmodeller (Best i Test 2023)

Product Image

Roland TD-07DMK

Innholdsfortegnelse

Leter du etter den perfekte rytmen uten å vekke hele nabolaget? Et elektrisk trommesett kan være svaret! Disse digitale vidunderne lar deg tromme i vei, uansett tid på døgnet, med høretelefoner for en personlig konsert eller koblet til høyttalere for fullt trøkk i øvingslokalet. Men hvilket sett skal man velge for å sikre en kombinasjon av kvalitet, følelse og verdi?

I vår grundige Elektrisk trommesett test, har vi slått og tappet oss gjennom jungelen av valgmuligheter for å finne de beste elektriske trommesettene som virkelig fortjener tittelen “Best i Test.” Vi har nøye vurdert ikke bare lydkvalitet og spillefølelse, men også funksjoner, holdbarhet og ikke minst, prisverdighet.

Med overblikk over seks av markedets mest populære produkter, er det vår ambisjon å gi deg all den informasjonen du trenger for å treffe den riktige beslutningen. Enten du er nybegynner eller proff, vil denne artikkelen slå an tonen for ditt neste musikalske kjøp.

Finn ut hvilken modell som er vår ubestridte vinner og hvilke sett som gir mest bank for buck’en. Bli med oss for en dypdykk i den elektroniske trommeverdenen hvor vi finstemmer søket etter det ultimate elektriske trommesettet.

1. Roland TD-07DMK

6392 NOK
8663 NOK
8930 NOK
8930 NOK
9010 NOK

Vi har grundigt testet den imponerende Roland TD-07DMK, og vi er overbeviste om, at dette elektriske trommesæt fortjener sin position som nummer et på listen over de bedste elektriske trommesæt på markedet i 2023. Med sin avancerede sensor teknologi og den høje kvalitet, som Roland er kendt for, leverer TD-07DMK en utrolig autentisk spilleoplevelse, der nærmer sig følelsen af at spille på et akustisk trommesæt.

Ansvarlighed og brugervenlighed er nøgleord, når det kommer til TD-07DMK. Vi var imponerede over, hvor hurtigt og nemt det var at indstille lydens parametre for at matche vores individuelle spillestil. MESH heads giver ikke kun et mere realistisk rebound, men også en betydeligt lavere lyd, hvilket er en stor fordel for dem, der øver sig hjemme.

Udvalget af forudindstillede lyde gør det muligt at tilpasse sættet til enhver genre, og integrationen med musiksoftware giver endnu mere fleksibilitet. Rolands stille design sikrer, at man kan øve sig til enhver tid uden at bekymre naboerne, en væsentlig egenskab for moderne musikere. Alt i alt, Roland TD-07DMK leverer ikke kun kvalitet og professionalisme, men også en fantastisk spilleglæde.

Fordele

 • Kompakt design: Roland TD-07DMK har et smidig og plassbesparende oppsett som er perfekt for hjemmebruk eller mindre rom, uten å ofre spillopplevelsen.
 • V-Tech-trommer: Med Rolands kjente V-Tech-trommeskinn får brukerne en autentisk og dynamisk trommeopplevelse som responderer naturlig på variasjoner i slagstyrken.
 • Stille øving: Takket være de dempede mesh-trommeskinnene kan du øve i fred og ro uten å forstyrre omgivelsene, perfekt for leiligheter eller sen kvelds tromming.

Ulemper

 • Begrenset uttrykk sammenlignet med akustiske trommer: Til tross for forbedret teknologi kan Roland TD-07DMK elektriske trommesett ha en mindre naturlig følelse og dynamisk respons enn akustiske sett, som noen trommeslagere foretrekker.
 • Pris: Roland TD-07DMK er betraktet som et mellomklassen elektrisk trommesett, og prisen kan være litt høy for nybegynnere eller hobbyister som har et begrenset budsjett.

2. Alesis Surge Mesh Kit

8162 NOK

Vi har grundigt testet Alesis Surge Mesh Kit og er begejstrede for dens ydeevne i forhold til andre elektriske trommesæt på markedet. Dette sæt er virkelig en konkurrent, som fortjener sin pladsering som nummer to i vores bedste i test 2023.

Kvaliteten af de mesh trommeskind imponerede os særligt, da de leverer en autentisk spiloplevelse, der er tæt på det akustiske trommesæts følelse. De svarer utroligt godt igen og giver et dynamisk respons, hvilket er essentielt for enhver seriøs trommeslager.

Lydbiblioteket er en anden stærk side ved Alesis Surge Mesh Kit. Med et bredt udvalg af lyde har vi haft mulighed for at eksperimentere med forskellige stilarter og finde den perfekte tone til ethvert nummer. Opsætningen er brugervenlig, hvilket gør det nemt at skifte mellem kits og tilpasse lydene efter vores ønsker.

Og endelig er stabiliteten i hardwaren noget, vi værdsætter højt. Metalstativerne sikrer, at kitet står fast, selv under intens trommespil, hvilket giver os tilliden til at give den fuld gas uden bekymring for udstyrets holdbarhed.

Samlet set har Alesis Surge Mesh Kit vist sig at være en fremragende investering for trommeslagere, der søger et pålideligt og alsidigt elektrisk trommesæt til hjemmebrug eller små gigs.

Fordele

 • Mesh-trommeskinn: Alesis Surge Mesh Kit er utstyrt med mesh-skinn som gir en autentisk spillopplevelse og en mer naturlig følelse, nærmere akustiske trommer enn tradisjonelle elektroniske pads.
 • Lydkvalitet: Trommesettet kommer med et bibliotek av høykvalitets lyder, som gjør at du kan finne den perfekte trommelyden for enhver musikkgenre.
 • Kompakt og stille: Settet er kompakt designet for å passe i mindre rom og det er også relativt stille ved bruk av hodetelefoner, noe som er perfekt for hjemmeøvelser uten å forstyrre omgivelsene.

Ulemper

 • Støy fra pad-rammer: Selv om mesh-heads reduserer lyden av trommeslagene, kan rammen rundt trommepadsene lage støy som er hørbar i rommet, noe som kan være forstyrrende for andre.
 • Begrenset uttrykksdyktighet sammenlignet med akustiske trommer: Noen brukere opplever at Alesis Surge Mesh Kit ikke helt kan matche følelsen og dynamikken du får med et akustisk trommesett, noe som kan påvirke spillopplevelsen.

3. Alesis Nitro Mesh Kit

4981 NOK

Vi fikk nylig anledning til å prøve ut Alesis Nitro Mesh Kit, og våre inntrykk var ganske positive, noe som plasserte dette settet som nummer tre i vår siste sammenligning av de beste elektriske trommesettene på markedet. Fleksibiliteten og kvaliteten på dette settet gjør det til et flott valg for både nybegynnere og mer erfarne trommeslagere som søker en økonomisk rimelig, men samtidig responsiv og dynamisk løsning.

Mesh-skinn på trommene gir en autentisk følelse som overraskende likner det akustiske trommespillernes vante respons. Vi var imponerte over hvor godt responsiviteten og den realistiske spillopplevelsen var på dette settet. Det er uten tvil en funksjon som utmerker seg i denne prisklassen.

Susen av stikker som treffer mesh-hodene er behagelig lav, noe som forbedrer støynivået – en viktig faktor for de som bor i lydsensitive områder. I tillegg tilbyr Alesis Nitro Mesh Kit en rekke innebygde lyder og sanger, samt muligheten til brukerdefinerte kits. Dette gir en verdifull utvidelse av det musikalske repertoaret og øvingens variasjon.

Alt i alt, gir Alesis Nitro Mesh Kit en god balanse mellom funksjoner og spillopplevelse, som absolutt rettferdiggjør dens plass i denne best i test sammenligningen for 2023.

Fordele

 • Mesh Skinn: Alesis Nitro Mesh Kit kommer med mesh skinn som gir en mer autentisk trommefølelse og reduserer støy sammenlignet med tradisjonelle gummi pads.
 • Godt utvalg av tromme og perkusjon lyder: Dette settet inkluderer hundrevis av høykvalitets lyder som gir brukeren muligheten til å tilpasse sin spillestil eller sjanger.
 • Sturdy byggekvalitet og kompakt design: Alesis Nitro Mesh Kit er laget for å tåle intensiv bruk, samtidig som det er kompakt nok til enkelt å passe i hjemmet eller øvingsrommet.

Ulemper

 • Begrenset lydkvalitet: Noen brukere kan finne at lydkvaliteten på Alesis Nitro Mesh Kit ikke er på nivå med mer avanserte eller dyrere sett, noe som kan være skuffende for mer erfarne trommeslagere.
 • Kompabilitetsproblemer med tredjeparts programvare: Det kan være utfordringer knyttet til å integrere settet med ekstern musikkprogramvare, noe som kan begrense mulighetene for innspilling og redigering av musikk.

4. Yamaha DTX402K

4668 NOK
5599 NOK
6195 NOK
6369 NOK

Vi har grundigt testet det elektriske trommesæt, Yamaha DTX402K, og vores fund er klart positive, selvom dette sæt landede på en fjerdeplads i vores sammenligning. Med sit alsidige lydbibliotek og brugervenlige interface, passer dette sæt perfekt til begyndere såvel som intermediate trommeslagere, der søger kvalitet til hjemmeøvelse eller lavvolumen live-optrædener.

Yamaha DTX402K er kendt for sin robust konstruktion og tilbyder en stille spilleoplevelse, takket være dens tekstilbaserede pads, der minimerer støjniveauet. Det er en betydelig fordel for dem, der bor i lejligheder eller delte boliger. Menu-navigationen er intuitiv, og tilpasningsmulighederne for lyde og kits er fremragende, hvilket giver stor fleksibilitet i spillet.

Integreringen af undervisningsfunktioner er et stort plus, og giver nybegyndere værdifuld feedback, som kan fremskynde læringsprocessen. Selvom Yamaha DTX402K ikke har det samme realisme-niveau som nogle dyrere sæt, er det et solidt valg for dem, der søger et pålideligt og brugervenligt elektrisk trommesæt. Vores erfaringer peger på, at det tilfredsstiller behovene hos de fleste hjemmebrugere og sikkert vil men en fast del af enhver trommeslagers praksisrepertoire.

Fordele

 • Kvalitetslyder: Yamaha DTX402K har en rekke høykvalitets trommelyder som simulerer ekte trommesett, noe som gir en autentisk spillopplevelse.
 • Opplæringsfunksjoner: Dette settet inkluderer innebygde treningsprogrammer som hjelper trommeslagere på alle nivåer med å forbedre sine ferdigheter og timing.
 • Stillegående respons: Yamaha DTX402K er designet for å være stillegående når det spiles på, noe som gjør det ideelt for bruk i leiligheter eller hjem der du ikke vil forstyrre andre.

Ulemper

 • Begrenset uttrykksevne: Yamaha DTX402K tilbyr ikke samme dynamikk og følelse som å spille på et akustisk trommesett, noe som kan være en ulempe for mer avanserte trommeslagere som søker et mer autentisk uttrykk.
 • Lydkvalitet: Selv om DTX402K kommer med et bredt utvalg av lyder, kan noen brukere finne at lydkvaliteten ikke helt måler seg med dyrere elektroniske trommesett eller når de sammenlignes direkte med akustiske trommer.

5. Alesis Turbo Mesh Kit

3643 NOK
3941 NOK

Vi har grundigt testet Alesis Turbo Mesh Kit og har nogle blandede følelser om dette elektriske trommesæt. På den ene side er det utvivlsomt en attraktion for nybegyndere med dens maskemaske skind, som giver en mere realistisk følelse end traditionelle gummi pads. Dette er et stort plus, da det tillader en mere autentisk trommeoplevelse for brugeren.

Den inkluderede modul med sine 10 færdige sæt, 30 play-along tracks og mere end 100 lyde, tilbyder en rig variation for øve sessionerne. Desuden understøtter modulet USB/MIDI tilslutning, hvilket gør det nemt at forbinde til forskellige musiksoftware, hvilket er ideelt for de, der ønsker at optage deres trommespil eller integrere med avancerede lydproduktionsplatforme.

Men mens Alesis Turbo Mesh Kit har nogle imponerende funktioner, bemærkede vi, at holdbarheden af nogle komponenter kan være en bekymring for seriøse trommeslagere. Sættets byggekvalitet er ikke på højde med nogle af de andre sæt, vi testede. Stabiliteten af rammen og holdbarheden af pedalerne er noget, som potentielle købere bør overveje.

Overordnet set placerede Alesis Turbo Mesh Kit sig i midten af vores test, hovedsageligt på grund af sin overkommelige tilgang til autentisk trommefølelse og forbindelsesmuligheder. Denne model vil appellere til begyndere og hobbyister, men mere erfarne spillere bør muligvis lede efter et sæt med større fokus på holdbarhed og avancerede funktioner.

Fordele

 • Mesh skinn-teknologi: Alesis Turbo Mesh Kit kommer utstyrt med eksklusive mesh-trommeskinn som gir et mer autentisk og responsivt trommeopplevelse sammenlignet med tradisjonelle gummi pads.
 • Kompakt design: Dette elektroniske trommesettet er perfekt for små rom og leiligheter takket være dets plassbesparende design, noe som gjør det mulig å øve hvor som helst uten å oppta for mye plass.
 • Tilpasningsdyktig og brukervennlig: Med mange forskjellige forhåndsinnstilte trommekit og en enkel å bruke modul, er Alesis Turbo Mesh Kit ideelt for både nybegynnere og øvede trommeslagere som ønsker å øve på et bredt spekter av stilarter.

Ulemper

 • Begrenset lydkvalitet: Noen brukere har rapportert at lydkvaliteten på Alesis Turbo Mesh Kit ikke alltid møter forventningene, spesielt når det gjelder dynamikk og autentisiteten til akustiske trommelyder.
 • Kompakt oppsett kan virke begrensende: Trommesettets kompakte størrelse er perfekt for små rom, men det kan føles begrensende for mer erfarne trommeslagere som er vant til større sett og ønsker mer utvidelsesmuligheter.

6. Roland TD-27KV

Vi har grundigt testet det elektriske trommesæt fra Roland, nemlig TD-27KV, og her er vores bedømmelse. Sættet er en del af en eksklusiv kategori inden for digital percussion og står ud med dets avancerede trigger teknologi og Prismatic Sound Modelling.

Når det kommer til autenticitet og spilbarhed, imponerer TD-27KV med sit udvalg af realistiske trommelyde. De mesh skind, som er monteret på tammerne, giver en utrolig følelse af at spille på et akustisk trommesæt. Responsen er både præcis og dynamisk, hvilket er essentielt for seriøse trommeslagere, der ønsker at overføre deres færdigheder til det elektroniske rige.

Desuden giver modulens Bluetooth funktionalitet brugerne mulighed for trådløst at streame musik direkte til modulen, hvilket skaber en mere engagerende øveoplevelse. Integrationen med computersoftware udvider også mulighederne for lyddesign og personliggørelse.

Selvom TD-27KV kom på en 6. plads i vores sammenligning, er det vores vurdering, at den fremragende byggekvalitet og performance gør det til et solidt valg for dem, der søger efter et højkvalitets elektrisk trommesæt. Fellernes kvalitet og modulens evne til at håndtere nuancerede slag gør dette sæt til en foretrukken partner for avancerede brugere som søger at udvikle og udforske deres trommeteknikker.

Fordele

 • Realistisk slagfølelse: Roland TD-27KV etterligner følelsen av akustiske trommer med sin avanserte mesh-skinn-teknologi, som gir et naturlig og responsivt trommesett.
 • Kraftig lydmodul: TD-27 lydmodulen byr på en rekke højkvalitets lyder, bredt dynamisk spekter, og tilpasningsmuligheter som lar trommiser skape sitt unike lydbilde.
 • Praktisk for hjemmebruk: Dette settet er ideelt for øving i hjemmet, da det er betydelig mer stillegående enn akustiske trommer og lar brukere koble til hodetelefoner for å unngå å forstyrre andre.

Ulemper

 • Høy pris: Roland TD-27KV kan være et kostbart valg, spesielt for nybegynnere eller hobbytrommeslagere som kanskje ikke er klare til å investere så mye i et elektrisk trommesett.
 • Begrenset følelse sammenlignet med akustiske sett: Selv om Roland TD-27KV gir en meget god opplevelse, kan det for noen trommeslagere mangle den helt autentiske følelsen og responsen som man får fra et akustisk trommesett.

Vanlige spørsmål om Elektriske Trommesett

Hva er et elektrisk trommesett?

Et elektrisk trommesett er et instrument som simulerer lyden av et akustisk trommesett ved hjelp av elektronikk. Det består ofte av pads som er laget av gummi eller mesh, som man slår på med trommestikker, og som utløser samples eller syntetiserte lyder gjennom en lydmodul.

Hvorfor velge et elektrisk trommesett fremfor et akustisk?

Elektriske trommesett er ideelle for situasjoner hvor man trenger å kontrollere volumet, som i leiligheter eller sent på kvelden. De er også enklere å ta med seg og krever mindre plass. I tillegg kan de tilby et bredt spekter av lyder og kan enkelt kobles til opptaksutstyr og hodetelefoner.

Kan man bruke et elektrisk trommesett til opptredener?

Ja, elektriske trommesett kan brukes til live-opptredener. De er lett transportable og kan kobles direkte til et PA-anlegg eller en forsterker. Dessuten kan lydstyrken justeres til å passe ulike spillesteder, noe som gir stor fleksibilitet.

Er det vanskelig å lære seg å spille på et elektrisk trommesett?

Å spille på et elektrisk trommesett er ikke nødvendigvis vanskeligere enn å spille på et akustisk trommesett. Mange elektriske trommesett har treningsfunksjoner som metronom og innebygde øvelser, som kan hjelpe nybegynnere med å lære seg grunnleggende rytmer og teknikker.

Hva bør man se etter når man kjøper et elektrisk trommesett?

Når man kjøper et elektrisk trommesett, bør man vurdere padenes kvalitet og følelse, lydmodulens funksjoner og lydkvalitet, settets utvidelsesmuligheter, samt budsjettet. Mesh-pads gir ofte en mer realistisk spillopplevelse enn gummi-pads. Det er også viktig å vurdere om settet har nok innganger for ekstra pads eller cymbaler dersom man ønsker å utvide i fremtiden.

Konklusjon: Beste Elektrisk trommesett

Avslutningsvis har vi gjennomgående analysert og sammenlignet flere elektriske trommesett, og resultatet står klart: Roland TD-07DMK utmerker seg som det beste valget for trommeslagere som søker etter en høykvalitets digitale trommeopplevelse. Med sin intuitive brukervennlighet, realistiske spillbarhet og robuste byggekvalitet tilfredsstiller dette settet både nybegynnere og erfarne musikere. De dynamiske mesh-trommehodene tilbyr en autentisk følelse, mens et bredt spekter av lydeffekter gir mulighet for endeløs kreativ utfoldelse. TD-07DMK er også kompakt og støyreduksjonsløsningene gjør det ideelt for hjemmebruk. Så enten man er ute etter å øve i stillhet, spille inn musikk, eller bare leter etter et verktøy som kan vekke musikalsk inspirasjon, sier vår grundige evaluering at Roland TD-07DMK er det overlegne elektriske trommesettet på markedet.

Product Image

Roland TD-07DMK

Author image of David

David Berggren

David Berggren er en allsidig forfatter og entusiast innen teknologi, trening og gadgets. Med en sterk lidenskap for å utforske og dele de nyeste innovasjonene og produktene innenfor disse områdene, har David blitt en pålitelig kilde for alle som søker å forbedre sin livsstil.

David har en imponerende bakgrunn innen teknologiverdenen og har fulgt utviklingen av nye teknologier fra første rad. Han har skrevet om alt fra smarte hjemløsninger og bærbar teknologi til avanserte AI-systemer. Hans evne til å forklare komplekse tekniske konsepter på en enkel og forståelig måte har gjort ham til en populær skribent og influencer innen tech-samfunnet.

I tillegg til sin tekniske ekspertise er David en dedikert treningsentusiast. Han har delt sine erfaringer og kunnskap om trening, helse og kosthold på en måte som har inspirert og hjulpet folk med å nå treningsmålene sine. Gjennom utforsking av ulike treningsmetoder, dietter og helsevaner har David blitt et forbilde for de som søker en sunn og aktiv livsstil.

Når det kommer til gadgets og dingser, har David en nese for det nyeste og beste. Han har anmeldt alt fra bærbare datamaskiner og smarttelefoner til kjøkkenutstyr og utendørsutstyr. Hans grundige og ærlige vurderinger har hjulpet mange med å ta veloverveide kjøpsbeslutninger og unngå produkter som ikke innfrir forventningene.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads