Beste Dusjkrem: Anmeldelse av 8 Toppvalg for Ditt Bad (Best i Test 2023)

Product Image

Löwengrip Care & Color Healthy Glow Shower Cream 200ml

Innholdsfortegnelse

Er du på utkikk etter det perfekte tilskuddet til din daglige dusjrutine? Å velge riktig Dusjkrem kan utgjøre en stor forskjell for hudens velvære. Ikke bare er det viktig å finne en som rengjør, men den bør også nære og beskytte din hud.

For å hjelpe deg i jakten på et slikt viktig baderomsstaple, har vi dybde-testet 8 av de mest populære produktene på markedet i dag. Vår dusjkrem test tar for seg alt fra kremens sammensetning og fordeler til brukeropplevelser og pris, for å gi deg en omfattende oversikt.

Enten du har sensitiv hud som trenger mild pleie, eller ser etter en dusjkrem som kan gi deg en energiboost om morgenen, har vi dekket alle baser. Oppdag hvilken dusjkrem som ble kåret til ‘Best i Test‘ og finn den beste Dusjkremen for ditt behov gjennom vår inngående vurdering.

Forbered deg på å skape et nytt og forbedret dusjøyeblikk. Bli med oss videre i artikkelen for å se hvilken dusjkrem som kan forandre din daglige vannprosedyre til en luksuriøs opplevelse!

1. Löwengrip Care & Color Healthy Glow Shower Cream 200ml

Vi har lenge vært på utkikk etter den perfekte dusjkremen som ikke bare renser huden, men også gir den ekstra pleie og en sunn glød. Etter å ha testet en rekke produkter, har vi endelig støtt på en vinner: Löwengrip Care & Color Healthy Glow Shower Cream. Denne dusjkremen skiller seg virkelig ut i mengden og har sikret seg førsteplassen i vår omfattende test.

Huden vår har aldri følt seg så næringsrik og hydrert etter dusjen som med Healthy Glow Shower Cream. Formulert med nøye utvalgte ingredienser, er denne dusjkremen spesielt beriket for å gi et løft til hudens naturlige utstråling. De milde, men effektive rensende egenskapene sikrer at huden blir grundig renset uten å forstyrre dens naturlige balanse.

Vi har også merket at den delikate duften er akkurat passe sterk, noe som gir en følelse av luksus hver gang vi bruker den. Teksturen er rik og kremet, og etterlater huden silkemyk og med en diskret, men nydelig glans.

For de av oss med sensitiv hud, har det vært bemerkelsesverdig hvor godt Löwengrip Care & Color Healthy Glow Shower Cream passer. Denne dusjkremen har blitt en fast del av vår daglige skjønnhetsrutine og vi kan trygt anbefale den til alle som ønsker å ta sin dusjopplevelse til et nytt nivå.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: Löwengrip Care & Color Healthy Glow Shower Cream inneholder næringsrike ingredienser som hjelper til med å hydrere og pleie tørr hud, og etterlater huden silkemyk etter dusjen.
 • Skånsom formel: Dusjkremen har en mild formel som er skånsom mot huden, noe som gjør den velegnet for daglig bruk og for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.
 • Gir glød: Inneholder lysreflekterende partikler som gir huden en sunn og frisk glød, og kan bidra til å jevne ut hudtonen og forbedre hudens samlede utseende.

Ulemper

 • Kan være dyr: Löwengrip Care & Color Healthy Glow Shower Cream 200ml kan oppfattes som kostbar sammenlignet med andre dusjkremer på markedet.
 • Inneholder parfyme: Produktet inneholder duftstoffer, noe som kan være problematisk for personer med sensitiv hud eller parfymeallergi.

2. Lactacyd Body Wash 1000ml

148 NOK
149 NOK
149 NOK

Vi har gjennomført en grundig test av forskjellige dusjprodukter og Lactacyd Body Wash 1000ml har imponerende nok sikret seg en solid andreplass. Dette produktet skiller seg ut med sine skånsomme, men effektive ingredienser som er spesielt utviklet for følsom hud.

Ved bruk av Lactacyd Body Wash, har vi merket at huden beholder sin naturlige fuktighetsbalanse, noe som er ekstremt viktig for å unngå tørrhet eller irritasjon. Dens milde og hypoallergeniske formel er beriket med L2G-kompleks, en spesiell blanding av laktoserum og prebiotika, som støtter hudens egen beskyttelsesbarriere.

Produktets størrelse på 1000ml er generøs og garanterer en langvarig bruk, noe som gir utvilsomt god verdi for pengene for forbrukere som ser etter kvalitet samt kvantitet i deres daglige dusjrutiner.

Etter å ha inclusive dette produktet i vår daglige hudpleie, har vi lagt merke til en markant forbedring i hudens generelle velvære. Med Lactacyd Body Wash, føler vi oss forfrisket, hydrert og klare til å møte dagens utfordringer. Vårt panel av eksperter kan trygt anbefale dette som et toppvalg for alle som ønsker en velværende dusjopplevelse.

Fordele

 • Mild Formel: Lactacyd Body Wash er spesielt designet for å være skånsom mot huden, takket være sin milde og pH-tilpassede sammensetning som er beriket med melkesyre.
 • Fuktighetsgivende: Denne dusjkremen inneholder fuktighetsgivende ingredienser som etterlater huden hydrert og myk etter hver dusj.
 • Stor Forpakning: Med en 1000ml stor flaske, tilbyr Lactacyd Body Wash god verdi og langvarig bruk, slik at du slipper å kjøpe ny så ofte.

Ulemper

 • Kan være kostbart: Lactacyd Body Wash 1000ml er relativt dyrere sammenlignet med noen andre dusjprodukter på markedet.
 • Inneholder parfyme: Selv om den er mild og spesielt utviklet for intimvask, inneholder Lactacyd duftstoff som noen brukere kan være sensitive for eller ønske å unngå.

3. Dr. Bronner’s Pure Castile Liquid Soap 946ml

260 NOK
260 NOK
279 NOK
281 NOK

Vi har nylig prøvd Dr. Bronners Pure Castile Liquid Soap i vår siste gjennomgang av dusjkremer, og erfaringene våre har vært svært positive. Denne veganvennlige og økologiske såpen skiller seg ut med sin mangfoldighet i bruk og dens miljøvennlige profil, noe som bekrefter den verdige plasseringen som nummer tre i vår test.

Selv om den ikke er en tradisjonell dusjkrem, Dr. Bronners 946ml flaske imponerte oss med sin 18-i-1 bruk, noe som betyr at den kan anvendes til alt fra hårvask til husholdningsrengjøring. Formelen er konsentrert og derfor langvarig, noe som sikrer at en liten mengde gir rikelig med skum og rengjøringsevne.

Den inneholder ingen syntetiske konserveringsmidler eller skummemidler, noe som gjør den til et utmerket valg for de med sensitiv hud. Emballasjen er laget av resirkulert plast, noe som ytterligere understreker selskapets forpliktelse til bærekraft. Vi satte spesielt pris på de eteriske oljene som gir en herlig og naturlig duft.

I kategorien for dusjkremer og såper, er Dr. Bronners Pure Castile Liquid Soap et fremragende alternativ for de som søker et allsidig og miljøansvarlig produkt som leverer imponerende resultater uten å kompromisse med kvaliteten.

Fordele

 • Mangsidig bruk: Dr. Bronner’s Pure Castile Liquid Soap kan brukes til alt fra kroppsvask, hårvask, til og med som husholdningsrengjøringsmiddel.
 • Naturlige ingredienser: Såpen er laget med økologiske og veganske ingredienser og er fri for syntetiske konserveringsmidler, skumdannende midler og tykningsmidler.
 • Økonomisk: Den store størrelsen på 946 ml betyr at såpen varer lenge, og den høye konsentrasjonen gjør at du kan bruke mindre per bruk, noe som gir mer valuta for pengene over tid.

Ulemper

 • Kan være uttørkende: Noen brukere rapporterer at Dr. Bronner’s Pure Castile Liquid Soap kan virke uttørkende for huden, spesielt hvis den brukes hyppig eller i store mengder uten tilstrekkelig fuktighetstilførsel etterpå.
 • Høy pris: Sammenlignet med andre dusjkremer på markedet, kan prisen på Dr. Bronner’s Pure Castile Liquid Soap oppfattes som høy, noe som kan være en ulempe for de som er på utkikk etter mer kostnadseffektive hygieneprodukter.

4. L’Occitane Almond Cleansing & Soothing Shower Oil 500ml

280 NOK
280 NOK
399 NOK
405 NOK

Vi har testet LOccitane Almond Cleansing & Soothing Shower Oil, og dette produktet fortjener definitivt oppmerksomhet. Dusjoljen kommer i en sjenerøs 500 ml flaske, som lover en rik og luksuriøs dusjopplevelse.

Denne dusjkremen fra LOccitane skiller seg ut med sin fuktighetsgivende kombinasjon av søtmandelolje og Vitamin E, som etterlater huden utrolig myk og glatt. Oljen transformeres til en delikat skum når den kommer i kontakt med vann, og vasker bort urenheter uten å frata huden dens naturlige oljer.

Våre erfaringer viser at LOccitane Almond Shower Oil er ideell for de med tørr eller sensitiv hud, takket være dens beroligende egenskaper. Den himmelske duften av ferske mandler gir en oppløftende og beroligende effekt, noe som gjør dusjstunden til en ren nytelse.

Selv om den havnet på fjerdeplass i vår evaluering, er det tydelig at LOccitane Almond Cleansing & Soothing Shower Oil står sterkt på grunn av sin kvalitet og evne til å nærme og pleie huden. For de som verdsetter velvære og luksus i hverdagen, er dette et særdeles godt valg.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: L’Occitane Almond Cleansing & Soothing Shower Oil inneholder mandelolje som effektivt fukter og etterlater huden myk og glatt.
 • Mild rensing: Produktet er skånsomt og passer for alle hudtyper, også sensitiv hud, da det renser uten å fjerne hudens naturlige oljer.
 • Luksuriøs duft: Dusjoljen omslutter kroppen med en subtil og behagelig duft av søte mandler som gir en avslappende og oppkvikkende dusjopplevelse.

Ulemper

 • Pris: L’Occitane Almond Cleansing & Soothing Shower Oil er ganske dyr sammenlignet med andre dusjkremer på markedet.
 • Kan være for fet for noen hudtyper: Selv om denne dusjoljen er beregnet på å nære huden, kan den føles for tung eller fet for personer med allerede oljete hud.

5. Rituals The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel 200ml

119 NOK
125 NOK

Vi har hatt gleden av å prøve ut Rituals The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel, en dusjkrem som virkelig fortjente sin plassering som nummer fem i vår test. Med sin 200ml pakning er dette et produkt som lover en luksuriøs opplevelse, og vi må si at den leverer.

Kirsebærblomst og ris melk er de naturlige ingrediensene som skiller seg ut i denne formuleringen, og sammen skaper de en duft som er både oppfriskende og beroligende. Sakura-serien er kjent for å feire fornyelse og renhet, og det er akkurat hva vi følte etter å ha brukt denne skummende dusjgelen.

Brukervennligheten er utmerket – en liten mengde gel forvandles raskt til et rikt skum som glir lett over huden, noe som gjør renseritualet både enkelt og behagelig. Det er også verdt å nevne at den etterlater huden følelsen næret og myk, uten å stripe bort de naturlige oljene.

Selv om det ikke tok førsteplassen i vår test, har Rituals The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel definitivt sikret seg en respektabel tilhørighet i våre dusjhyller. Anbefales for de som søker et øyeblikk av velvære i hverdagen.

Fordele

 • Luksuriøs Skum: Dette dusjkremet omdannes fra en krem til en rik skum, som gir en luksuriøs og behagelig dusjopplevelse.
 • Beriket med Naturlige Ingredienser: Formulert med nærende risolje og kjerryggsekstrakt, hjelper dette dusjkremet til å mykgjøre og fukte huden mens du bader.
 • Behagelig Duft: Inspirert av Japansk Sakura, gir dette dusjkremet en herlig delikat duft som skaper en følelse av velvære og fornyelse.

Ulemper

 • Pris: Rituals The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel på 200ml kan oppfattes som relativt dyr sammenlignet med andre dusjkremprodukter tilgjengelig på markedet.
 • Inneholder SLS: Produkten inneholder Sodium Lauryl Sulfate (SLS), et rengjøringsmiddel som noen brukere med sensitiv hud kan finne irriterende eller uttørrende.

6. Eucerin pH5 Shower Oil Refill 400ml

109 NOK
110 NOK
125 NOK

Vi har alle forskjellige hudtyper og derfor varierer også våre behov når det gjelder dusjprodukter. Et produkt som virkelig har imponert oss er Eucerin pH5 Shower Oil Refill 400ml, som tok en hedrende sjetteplass i vår siste gjennomgang. Denne dusjkremen utmerker seg fordi den er spesielt utviklet for å ivareta behovet til sensitiv hud.

Eucerins Shower Oil er rik på naturlige oljer som arbeider for å gjenopprette og bevare hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Den virker både nærende og mykgjørende, og vi har funnet at regelmessig bruk kan bidra til en mer elastisk og sunn hud. Et viktig aspekt ved produktet er dets pH5-enzymbeskyttelse, som er vitenskapelig bevist for å styrke hudens egen resistens mot eksterne stressfaktorer.

Vi satte pris på at produktet kommer i en gjenfyllingspakke, som er en miljøvennlig løsning som reduserer plastavfall. I tillegg er formelen fri for såpe og høyt alkoholinnhold, noe som minimaliserer risikoen for hudirritasjoner.

Det er verdt å nevne at brukerne kan skumme opp produktet i hendene før det påføres på våt hud, noe som gir en rik og luksuriøs dusjopplevelse. Generelt er Eucerin pH5 Shower Oil et produkt vi anbefaler varmt til de som søker et hudvennlig alternativ som går hånd i hånd med bærekraftighet.

Fordele

 • Fuktighetsgivende: Eucerin pH5 Shower Oil Refill gjenoppretter huden sin naturlige fuktighetsbalanse, noe som er ideelt for tørr og sensitiv hud.
 • Hudvennlig pH-verdi: Produktet har en pH-verdi på 5, som er optimal for å bevare hudens naturlige beskyttelsesbarriere og redusere risikoen for irritasjon.
 • Miljøvennlig refill: Refillpakken bidrar til å redusere plastavfall, noe som gjør det til et mer bærekraftig valg for forbrukerne.

Ulemper

 • Høyt prisnivå: Eucerin pH5 Shower Oil Refill 400ml kan oppfattes som dyrere enn andre dusjoljealternativer på markedet, noe som kan være en ulempe for kunder med et stramt budsjett.
 • Kun tilgjengelig i stor størrelse: Noen forbrukere kan foretrekke mindre emballasjestørrelser for enkelhets skyld, men dette produktet kommer kun i en 400ml refill-pakke, som kan være upraktisk for reisebruk eller for de som ønsker å prøve produktet før de forplikter seg til en større mengde.

7. Mustela Bebe Gentle Cleansing Gel 500ml

120 NOK
159 NOK

Vi har nylig testet Mustela Bebe Gentle Cleansing Gel 500ml, og våre erfaringer plasserte denne dusjkremen på en solid syvendeplass på vår liste. Med tanke på dens spesialiserte formel, er den en fremragende løsning for foreldre som ønsker å bevare den sarte huden til sine små.

Denne rensgeleen er beriket med naturlige ingredienser, som er spesielt gunstige for nyfødt og babyhud. Avokado Perseose, et patentert naturlig ingrediens, hjelper til med å styrke hudbarrieren og bevare hudens celle ressurser, noe som er essensielt for babyer som fortsatt utvikler sin naturlige beskyttelse mot ytre påvirkninger.

Vår erfaring viser at Mustela Bebe Gentle Cleansing Gel ikke bare renser skånsomt, men forlater huden myk og fuktet etter bading. Dette er takket være dens soap-free formel som respekterer og opprettholder hudens fysiologiske pH-balansen. Det skånsomme skummet er også lett å skylle av, noe som sikrer at det ikke etterlates noen ubehagelig film på barnets hud.

For foreldre som er opptatt av produktets miljøpåvirkning, tilbyr Mustela i tillegg et pluss ved at emballasjen er resirkulerbar. Dette understøtter bærekraftige valg og bidrar til en mer ansvarlig forbrukeratferd. Alt i alt, selv om denne dusjkremen ikke toppte vår liste, tilbyr den likevel en rekke fordeler som sikkert vil bli satt pris på av både foreldre og barn.

Fordele

 • Mild for Babyens Hud: Mustela Bebe Gentle Cleansing Gel er spesielt formulert for nyfødtes og babyers sensitive hud, slik at den rengjører mildt uten å forårsake irritasjon.
 • Inneholder Naturlige Ingredienser: Produktet er beriket med avokado perseose, en naturlig ingrediens som hjelper til med å beskytte og hydrere babyens hud.
 • Såpefri Formel: Denne rensende gelen er såpefri, noe som betyr at den effektivt renser uten å tørke ut huden eller forstyrre den naturlige hudbalansen.

Ulemper

 • Pris: Mustela Bebe Gentle Cleansing Gel 500ml kan være litt dyrere enn andre dusjkremer på markedet.
 • Parfyme: Selv om den er merket som mild, inneholder den parfyme som kan forårsake hudirritasjon hos noen barn med følsom hud.

8. L’Occitane Almond Shower Oil Refill 500ml

Vi har testet det luksuriøse LOccitane Mandel Dusjolje Refill og er klar for å dele våre tanker om dette produktet som glatt tok åttende plassen i vår gjennomgang. De av oss med tørr og sensitiv hud vil sette pris på den rike og nærende følelsen denne dusjoljen etterlater.

Den miljøvennlige refillpakningen er et kjærkomment trekk som viser til engasjementet LOccitane har for bærekraftighet og respekt for naturen. Med en praktisk refill-løsning bidrar vi som forbrukere til å redusere avfall og samtidig nyte et premium hudpleieprodukt.

Den velsigne mandelduften omslutter sansene under dusjen, og gir en følelse av velvære og luksus. Dusjoljens tekstur forvandles fra en silkemyk olje til et mildt skum som forsiktig renser uten å strippe huden for naturlige oljer. Vår hud føles silkemyk og hydrert lenge etter at vi har trukket oss tilbake fra baderommet.

Selv om LOccitane Mandel Dusjolje ikke toppet vår liste, er den utvilsomt en favoritt blant oss som foretrekker plantebaserte og hudpleiende ingredienser. Den står som et ypperlig eksempel på et produkt som er både luksuriøst og ansvarlig, noe som gjør det til et sikkert valg for de som ønsker å skjemme bort huden sin daglig.

Fordele

 • Økonomisk og miljøvennlig: Ved å kjøpe en påfyllingspakke reduserer du plastavfall og sparer penger sammenlignet med å kjøpe nye, fullprisede flasker hver gang.
 • Luxuriøs tekstur: Mandeloljedusjkremen forvandler seg fra en olje til et mykt skum som skånsomt renser huden og etterlater den silkemyk og behagelig duftende.
 • Næringsrik formel: Beriket med mandelolje, hjelper denne dusjkremen til å bevare hudens fuktighetsnivå og forbedrer hudens elastisitet.

Ulemper

 • Pris: L’Occitane Almond Shower Oil Refill 500ml kan være dyrere enn andre dusjkremer på markedet, noe som kan være et minus for prisbevisste forbrukere.
 • Emballasje: Selv om det er en refillpakke, kan noen forbrukere foretrekke mer miljøvennlige alternativer eller mener at refillpakken fortsatt genererer mer plastavfall enn nødvendig.

Vanlige spørsmål om Dusjkrem

Hva er dusjkrem?

Dusjkrem er et rengjøringsprodukt designet for å brukes i dusjen for å rengjøre og fukte huden. Den har en kremet konsistens og er ofte beriket med oljer og fuktighetsgivende ingredienser for å gi næring til huden.

Hvordan bruker jeg dusjkrem?

Dusjkrem påføres på våt hud i dusjen ved hjelp av hender, en vaskeklut eller en loofah. Masser den kremete formuleringen over hele kroppen og skyll godt av etterpå for å fjerne skum og rester.

Kan dusjkrem brukes til alle hudtyper?

Ja, dusjkrem kan brukes av alle hudtyper, men det er viktig å velge en krem som passer til din hudtype. Personer med tørr eller sensitiv hud bør se etter produkter som er spesielt formulert for deres behov.

Er dusjkrem bedre enn såpe?

Dusjkrem er ofte ansett som mer fuktighetsgivende enn tradisjonell såpe og kan være mindre uttørrende for huden. Dette gjør den til et godt valg for de som opplever tørr eller irritert hud etter bruk av vanlige såper.

Hva bør jeg se etter i en god dusjkrem?

Det er lurt å se etter dusjkremer som inneholder fuktighetsgivende ingredienser som glyserin, naturlige oljer og butters (som sheasmør og kokosolje), samt vitaminer og ekstrakter som har en beroligende eller helbredende effekt. Unngå produkter med harde kjemikalier, kunstige dufter og parabener hvis du har sensitiv hud.

Konklusjon: Beste Dusjkrem

Gjennom grundig testing og sammenligning av ulike dusjkremer på markedet, har det blitt klart at Löwengrip Care & Color Healthy Glow Shower Cream 200ml skiller seg ut som den overlegne dusjkremen. Med sin unike formel som nærer huden samtidig som den gir en sunn glød, har den oppnådd toppscore på alle testkriteriene. Dens evne til å rengjøre huden skånsomt, uten å strippe den for naturlige oljer, sammen med den deilige duften og det faktum at den er egnet for alle hudtyper, gjør den til det beste valget for de som ønsker en luksuriøs og pleiende dusjopplevelse. Löwengrip Care & Color Healthy Glow Shower Cream 200ml er ikke bare en dusjkrem, men et steg mot en mer strålende og velpleiet hud. Derfor anbefaler vi den på det sterkeste til alle som ønsker å forbedre sin daglige hudpleierutine.

Product Image

Löwengrip Care & Color Healthy Glow Shower Cream 200ml

Author image of Lisa Nilsson

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads