Best i Test: De 6 beste pulsklokkene for dine treningsbehov 2024

Product Image

Garmin Forerunner 965

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter det beste pulsklokke som kan hjelpe deg med å nå dine treningsmål? Vi har gjort jobben for deg og anmeldt noen av de mest populære pulsklokkene på markedet i dag. Gjennom grundig research og analyser basert på uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger, presenterer vi vår kåring av “best i test”.

Vi har testet 6 ulike pulsklokke for å finne den beste, og i vår vurdering vil du oppdage vårt toppvalg, Garmin Forerunner 965, samt andre anbefalte alternativer som leverer gode resultater.

1. Vinneren og best i testen: Garmin Forerunner 965 pulsklokke tar førsteplassen!

Vi har testet Garmin Forerunner 965 pulsklokke, og den er uten tvil best i testen! Denne pulsklokken er både meget praktisk og innholdsrik, og den tilbyr en rekke funksjoner som hjelper oss med å holde styr på treningen og helsen vår.

Forerunner 965 er utstyrt med Garmin sine eget Elevate pulsmålingsteknikk som gir oss kontinuerlig pulsmåling uten behov for et ekstra pulsbelte. Klokken registrerer også treningsdata som distanse, fart og kaloriforbruk, i tillegg til avanserte treningsfunksjoner for bedre kontroll og optimalisering av treningsrutiner.

En annen nyttig funksjon er GPSen som gir oss presis posisjonering uansett hvor vi befinner oss. Dette gjør at vi alltid kan finne veien hjem, eller velge en ny rute under treningen.

Garmin Forerunner 965 har også funksjoner for smarttelefonen, slik som varslinger om innkommende anrop, tekstmeldinger og møteinnkallelser.

Til slutt imponerer klokken med sin gode batterilevetid, noe som gjør det mulig å bruke den i opptil 12 dager uten lading.

Garmin Forerunner 965 pulsklokke er absolutt vinneren i vår test og vi kan trygt anbefale den til både entusiastiske idrettsutøvere og de som ønsker et hjelpemiddel for å komme i bedre form.

Garmin Forerunner 965: Din ultimate pulsklokkepartner

Fordeler

 • Rask GPS-tilkobling: Garmin Forerunner 965 har en rask og nøyaktig GPS-funksjon som lar deg spore hastighet, distanse og rute i sanntid under trening.
 • Avanserte treningsdata: Klokken gir deg innsikt i treningsbelastning, restitusjonstid, aerob og anaerob treningseffekt, og hjelper deg med å optimalisere treningen din for best mulig resultat.
 • Batterilevetid: Med en batterilevetid på opptil 36 timer i GPS-modus og opptil 14 dager i klokkemodus, tåler Garmin Forerunner 965 lange treningsøkter og daglig bruk uten bekymring for lading.
 • Ulemper

 • Høy pris: Garmin Forerunner 965 er i den øvre prisklassen når det kommer til pulsklokker, og kan være for dyrt for noen forbrukere.
 • Kompleks funksjonalitet: Enkelte brukere kan oppleve at Garmin Forerunner 965 har mange funksjoner og innstillinger som kan være vanskelige å navigere og forstå.
 • 2. På andreplass kommer pulsklokken Garmin Fēnix 7X Sapphire Solar

  Vi har testet Garmin Fēnix 7X Sapphire Solar, og vi er imponerte over denne pulsklokken. Med et robust og stilig design, kombinert med avanserte funksjoner, skuffer den ikke.

  Sapphire Solar-linsen sørger for at klokken er ripebestandig og samtidig lades av solen. Dermed gir det oss lengre batterilevetid og mindre bekymring for at klokken går tom for strøm under lengre turer eller aktiviteter. GPS-navigasjonen er også upåklagelig, og holder oss på rett spor.

  Fēnix 7X tilbyr en rekke treningsfunksjoner som er til stor nytte for oss. Dette inkluderer VO2-Max måling, pulsmåling på håndleddet og treningsstatus. I tillegg kan vi enkelt koble til pulsmåleren via ANT+ og Bluetooth for mer nøyaktige målinger.

  En annen funksjon vi setter pris på er Garmin Connect, som lar oss synkronisere våre aktiviteter og resultater med Garmin Connect-nettsiden og appen. Her kan vi få dypere innsikt i ytelsen vår, og til og med sammenligne oss med andre Garmin-brukere.

  Til syvende og sist er Garmin Fēnix 7X Sapphire Solar en flott pulsklokke som vi anbefaler på det sterkeste til alle entusiaster innen trening og friluftsliv.

  Garmin Fēnix 7X: Solenergi møter pulsmåling

  Fordeler

 • Integrert solcellelading: Garmin Fēnix 7X Sapphire Solar har en innovativ solcelleladingsfunksjon som øker batterilevetiden og sørger for at klokken alltid er klar til bruk.
 • Robust design: Denne pulsklokken er laget med høykvalitets safirglass og et slitesterkt hus, noe som gjør den perfekt for tøffe forhold og terreng.
 • Allsidig funksjonalitet: Garmin Fēnix 7X Sapphire Solar har en rekke sportsapper og funksjoner som pulsmåling, GPS-sporing, topo-kart og kontaktløs betaling, noe som gjør den til en fullt utstyrt treningskamerat.
 • Ulemper

 • Dyrt: Garmin Fēnix 7X Sapphire Solar er en av de dyrere pulsklokkene på markedet, noe som kan være en ulempe for noen forbrukere som har et strammere budsjett.
 • Størrelse og vekt: Selv om den har mange funksjoner og teknologier, kan Garmin Fēnix 7X være litt stor og tung for enkelte brukere, spesielt hvis de bruker klokken under intens trening eller løping.
 • 3. På tredjeplass finner vi pulsklokken Garmin Forerunner 745

  4025 NOK
  4037 NOK
  4037 NOK
  4037 NOK
  4745 NOK
  5099 NOK

  Vi har testet pulsklokken Garmin Forerunner 745, og den havner på en solid tredjeplass blant de beste pulsklokkene vi har prøvd. Med sitt stilfulle design og lette vekt er den behagelig å ha på også utenfor treningssenteret, noe som er viktig for å få en helhetlig oversikt over aktivitetsnivået vårt.

  Forerunner 745 imponerer med sin nøyaktige pulsmåling og GPS-sporing. Dette gir oss verdifull innsikt i vår treningsøkt, slik at vi kan justere og forbedre vårt treningsregime over tid. Klokken tilbyr også ulike treningsprofiler, noe som gir en mer personlig og effektiv opplevelse for ulike idretter.

  Vi setter pris på at Garmin Forerunner 745 har god batterilevetid og at den er enkel å lade opp. Selv om den ikke har like mange funksjoner som noen av sine konkurrenter, er klokken fortsatt et solid valg for alle som ønsker å holde styr på sin trening og aktivitetsnivå.

  Garmin Forerunner 745: Suveren Pulsklokke for Aktive Livsstiler

  Fordeler

 • Avansert ytelsesovervåking: Garmin Forerunner 745 gir deg detaljert informasjon om din utholdenhet, restitusjon og treningsbelastning, slik at du kan tilpasse treningen din og prestere best mulig.
 • Innebygd treningsplanlegging: Klokken gir deg tilgang til innebygde treningsplaner for løping, sykling og svømming, med tilpasset tempo og varighet, som hjelper deg å nå dine mål.
 • Lang batterilevetid: Garmin Forerunner 745 har en imponerende batterilevetid på opptil 16 timer i GPS-modus og opptil 6 dager i smartklokke-modus, noe som gjør at du kan fokusere på treningen uten å bekymre deg for å lade klokken ofte.
 • Ulemper

 • Pris: Garmin Forerunner 745 kan være for dyr for noen kunder, spesielt sammenlignet med andre klokker i pulsklokke-kategorien.
 • Batterilevetid: Noen brukere kan oppleve at batterilevetiden på Garmin Forerunner 745 ikke er tilstrekkelig for svært lange treningsøkter eller ultraløp.
 • 4. Garmin Fēnix 7 Sapphire Solar

  10256 NOK
  10499 NOK

  Vi har testet Garmin Fēnix 7 Sapphire Solar, en pulsklokke som imponerer med sine mange funksjoner og solcellelading.

  For oss som liker å holde oversikt over treningsøkter og helsestatistikk, er denne modellen et utmerket valg. Den måler pulsen presist og kontinuerlig, samt tilbyr detaljert søvnanalyse og stressmåling. Klokken har også flere treningsprofiler, som lar oss tilpasse den til ulike aktiviteter.

  Garmin Fēnix 7 Sapphire Solar skiller seg ut med sin solcellelading. Solcellene gir klokken ekstra levetid og holder den oppladet også under lange turer utendørs. Vi kunne bruke den i en ukes tid uten å bekymre oss for batteriet.

  Designmessig er klokken stilren og robust, med safirglass og belagt titan for ekstra slitestyrke. Den er også lett og behagelig å ha på, noe som er viktig for oss.

  Navigasjonsmulighetene er også et pluss. Med kartfunksjonen kunne vi planlegge og følge ruter direkte på klokken, noe som var spesielt nyttig under utfordrende terreng.

  Konklusjonen vår er at Garmin Fēnix 7 Sapphire Solar er en solid pulsklokke for både seriøse idrettsutøvere og friluftselskere, med funksjoner og materialvalg som rettferdiggjør prisen.

  Garmin Fēnix 7: Solenergi møter pulsklokkens fremtid

  Fordeler

 • Oppladbart solcellepanel: Garmin Fēnix 7 Sapphire Solar har innebygd solcellepanel som lades automatisk ved eksponering for sollys, noe som gir lengre batterilevetid og mindre behov for lading.
 • Høykvalitets safirglass: Denne pulsklokken har et beskyttende safirglass som er svært slitesterkt og motstandsdyktig mot riper og skader, noe som gjør klokken ideell for utendørsaktiviteter og sportsutøvere.
 • Avanserte treningsfunksjoner: Garmin Fēnix 7 Sapphire Solar tilbyr et bredt utvalg av treningsfunksjoner, inkludert innebygd GPS, puls- og oksygenmåling, treningsytelsesdata og over 40 innendørs- og utendørs sportsapper som hjelper deg med å holde oversikt over treningen din og nå målene dine.
 • Ulemper

 • Dyr: Garmin Fēnix 7 Sapphire Solar er en av de dyrere pulsklokkene på markedet, noe som kan være en ulempe for noen forbrukere.
 • Komplekse funksjoner: Noen brukere kan finne de mange funksjonene og innstillingene i Garmin Fēnix 7 Sapphire Solar litt overveldende og vanskelige å navigere i, spesielt for nybegynnere.
 • 5. Polar Vantage V2

  3909 NOK
  3961 NOK
  4999 NOK

  Vi har testet Polar Vantage V2, og vi må si at denne pulsklokken imponerte oss. Med en rekke smarte funksjoner og et elegant design, er det tydelig at Polar har lyttet til brukerne sine i utviklingen av denne modellen.

  Nøyaktigheten i pulsmålingene er bemerkelsesverdig, og klokken leverer også detaljerte treningsdata som hjelper oss med å få mest mulig ut av treningen vår. I tillegg er klokken brukervennlig med en enkel navigering gjennom menyene og tilpassede treningsprogrammer som er basert på vårt eget kondisjonsnivå og mål.

  Batterlevetiden er også solid, noe som gjør at vi kan bruke klokken lenge uten å måtte lade den. Dessuten har Polar Vantage V2 innebygd GPS som gjør det enkelt å spore både løpende, syklende og svømmeaktiviteter.

  Samlet sett er vi svært fornøyd med Polar Vantage V2, og vi anbefaler den på det sterkeste til alle som søker en funksjonsrik og pålitelig pulsklokke. Denne modellen leverer virkelig både når det gjelder ytelse og design.

  Polar Vantage V2: Pulsklokken for en optimal livsstil

  Fordeler

 • Avanserte treningsfunksjoner: Polar Vantage V2 er utstyrt med en rekke avanserte funksjoner, inkludert running performance og treningsbelastning, som gir deg inngående innsikt i trenings- og løpeytelsen din.
 • Lett og slitesterkt design: Denne pulsklokken har en robust og lett konstruksjon, med titan og aluminium som garanterer høy kvalitet og lang levetid.
 • Førsteklasses søvn- og restitusjonsmålinger: Med deres nyskapende Nightly Recharge og Sleep Plus Stages vil Polar Vantage V2 hjelpe deg å få oversikt over søvnkvaliteten din og restitusjonsnivået, så du kan optimere treningsrutinene dine.
 • Ulemper

 • Dyr: Polar Vantage V2 er en av de dyrere alternativene i pulsklokke-kategorien, noe som kan være en ulempe for de som ønsker å holde seg innenfor et strammere budsjett.
 • Komplekse funksjoner: Denne pulsklokken har en rekke avanserte funksjoner og innstillinger som kan være forvirrende og vanskelig å forstå for noen brukere, spesielt de som er nye til treningsklokker og teknologi.
 • 6. Polar Ignite 3

  Vi har testet Polar Ignite 3 pulsklokke, og vi kan si at dette er et godt tilskudd til treningsklokkemarkedet. Med sitt elegante design og gode funksjonalitet, er dette et produkt vi anbefaler for de som ønsker å holde oversikt over treningsøktene sine og forbedre sin fysiske form.

  GPS- og pulsmåling fungerer meget godt i denne klokken, og vi var spesielt fornøyde med den dynamiske pulsmålingen ved håndleddet. Med optiske pulssensorer kan vi holde oversikt over pulsen vår, uten behov for et brystbelte, noe som gir oss ekstra komfort under treningsøktene våre.

  Søvnanalyse og nyttige treningstips sørger for at vi vet hvor mye hvile vi trenger for å yte best mulig. Søvnanalysen hjelper også med å gi påminnelser om hvile, og om nødvendig, endre treningsplanene våre.

  Til tross for noen små ulemper, som relativt kort batterilevetid og noe begrenset smartklokke-funksjonalitet, føler vi at Polar Ignite 3 leverer gode treningsdata og -statistikk som hjelper oss med å optimalisere treningen og få mest mulig ut av hver økt.

  Alt i alt er vi fornøyde med Polar Ignite 3 og vil si at det er en solid treningsklokke, spesielt egnet for de som ønsker å ta sin fysiske form til et nytt nivå.

  Polar Ignite 3: Pulsklokke for alle dine eventyr

  Fordeler

 • Avansert treningsfunksjoner: Polar Ignite 3 tilbyr en rekke treningsfunksjoner som hjelper deg med å spore treningsøktene dine, som GPS, kardio-belastning, svømmesporing og mye mer.
 • Sleep Plus Stages™ søvnsporing: Med denne pulsklokken får du grundig innsikt i søvnkvaliteten din, inkludert sovestadier, søvnsykluser og søvnkontinuitet.
 • Enkelt og elegant design: Polar Ignite 3 har et slankt design med en fargerik berøringsskjerm, noe som gjør den både funksjonell og stilig å ha på seg.
 • Ulemper

 • Dårlig batterilevetid: Polar Ignite 3 kan ha en noe kortere batterilevetid sammenlignet med andre pulsklokker i samme kategori, noe som kan være problematisk for de som trener over lengre perioder eller glemmer å lade enheten regelmessig.
 • Mangler avanserte treningsfunksjoner: Noen brukere har rapportert at Polar Ignite 3 mangler noen avanserte treningsfunksjoner som finnes i andre pulsklokker, noe som kan gjøre den mindre attraktiv for erfarne idrettsutøvere som ønsker mer detaljert treningsdata og tilpassede treningsprogrammer.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Pulsklokker

  Hva er en pulsklokke og hva brukes den til?

  En pulsklokke er en type klokke som måler en persons hjertefrekvens, og brukes ofte til å overvåke trening og helse.

  Hvorfor kan det være lurt å bruke en pulsklokke når man trener?

  En pulsklokke kan hjelpe deg med å holde styr på intensiteten i treningen din, slik at du kan trene i riktig pulssone og få mest mulig ut av treningen.

  Hva er pulssonene og hvorfor er de viktige?

  Pulssonene er ulike intervaller av hjertefrekvens som angir intensiteten av treningen. De er viktige fordi de hjelper deg med å variere treningsintensiteten og unngå overtrening eller underytelse.

  Hvordan finner jeg den riktige pulsen for min alder og kondisjon?

  Du kan bruke aldersbaserte formelen (220 minus alder) for å estimere din makspuls, og deretter beregne pulssonene ut fra dette. Det er imidlertid viktig å huske at dette kun er et estimat og individuelle forskjeller kan forekomme.

  Kan jeg bruke pulsklokken til å spore andre treningsdata, som for eksempel distanse og kalorier?

  Ja, mange pulsklokker har også GPS og andre sensorer som gjør det mulig å spore ting som distanse, hastighet, kaloriforbruk og mer. Dette avhenger av hvilken modell og merke du velger.

  Oppsummering: Beste pulsklokke

  Etter en grundig gjennomgang av ulike pulsklokker på markedet, er det tydelig at Garmin Forerunner 965 er den ubestridte vinneren. Med en rekke avanserte funksjoner og teknologi, samt høy brukervennlighet og nøyaktighet, viser Garmin Forerunner 965 seg å være den beste pulsklokken for dedikerte løpere og idrettsentusiaster. Uansett om målet er å forbedre kondisjonen, holde oversikt over treningen eller konkurrere på toppnivå – Garmin Forerunner 965 er det beste valget for alle som er på jakt etter en pålitelig og funksjonell pulsmåler.

  Product Image

  Garmin Forerunner 965

  Author image of David

  David Berggren

  David Berggren er en allsidig forfatter og entusiast innen teknologi, trening og gadgets. Med en sterk lidenskap for å utforske og dele de nyeste innovasjonene og produktene innenfor disse områdene, har David blitt en pålitelig kilde for alle som søker å forbedre sin livsstil.

  David har en imponerende bakgrunn innen teknologiverdenen og har fulgt utviklingen av nye teknologier fra første rad. Han har skrevet om alt fra smarte hjemløsninger og bærbar teknologi til avanserte AI-systemer. Hans evne til å forklare komplekse tekniske konsepter på en enkel og forståelig måte har gjort ham til en populær skribent og influencer innen tech-samfunnet.

  I tillegg til sin tekniske ekspertise er David en dedikert treningsentusiast. Han har delt sine erfaringer og kunnskap om trening, helse og kosthold på en måte som har inspirert og hjulpet folk med å nå treningsmålene sine. Gjennom utforsking av ulike treningsmetoder, dietter og helsevaner har David blitt et forbilde for de som søker en sunn og aktiv livsstil.

  Når det kommer til gadgets og dingser, har David en nese for det nyeste og beste. Han har anmeldt alt fra bærbare datamaskiner og smarttelefoner til kjøkkenutstyr og utendørsutstyr. Hans grundige og ærlige vurderinger har hjulpet mange med å ta veloverveide kjøpsbeslutninger og unngå produkter som ikke innfrir forventningene.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads