Beste Putekasse: Vi har Anmeldt 8 Topp Produkter (Best i Test 2023)

Product Image

Keter Puteboks Ontario 870L

Innholdsfortegnelse

En Putekasse er viktig for å beskytte utemøbler og putevar mot værforhold, støv og generell slitasje. Men hvilken putekasse er best? Dette er spørsmålet vi ønsker å svare på i denne artikkelen. Vi har gjennomført et grundig Putekasse test for å hjelpe deg å finne den beste Putekasse i markedet. Vi har analysert og vurdert åtte av de mest populære produktene på markedet i dag.

Vår målsetting er å gjøre din kjøpsprosess enklere ved å tilby en omfattende sammenligning og dyptgående vurdering av putekasser som har utmerket seg i Best i Test evalueringer. Vi ønsker at vår research skal gi deg full tillit til at du velger riktig produkt. Måtte du finne den perfekte putekassen for dine behov og ønsker!

1. Keter Puteboks Ontario 870L

2499 NOK
3190 NOK

Vi er svært imponert over Keter Puteboks Ontario 870L, som utmerket seg som den beste putekassen i denne testen. Denne enheten koblet førsteplassen på grunn av dens eksepsjonelle funksjonalitet og kvalitet.

Keter Ontario putekasse viser utmerket lagringskapasitet på 870L, som gir oss god plass til å lagre putene våre. Kassen er designet med en overlegen holdbarhet i tankene, og produsert med et robust resinmateriale, noe som gir den evnen til å tåle ekstremt værforhold. Vi finner denne funksjonen svært verdifull fordi den sikrer at putene våre blir beskyttet fra enhver uvelkommen værpåvirkning.

En annen funksjon vi elsker er det attraktive rattan-utseendet som gjør Keter Ontario putekasse estetisk tiltalende, værende et utmerket tillegg til ethvert utendørsrom. Kassen kommer også med en gassdrevet mekanisme som muliggjør enkel åpning og lukking.

Samlet sett er vi mer enn fornøyde med denne putekassen. Den kombinerer perfekt funksjonalitet, holdbarhet og stil. Keter Puteboks Ontario 870L er utvilsomt den beste putekassen i markedet i dag. Vi kan uten tvil anbefale det til alle som er på jakt etter en pålitelig og høykvalitets putekasse.

Fordele

 • Rommelig oppbevaringsplass: Med en kapasitet på 870 liter, tilbyr Keter Puteboks Ontario rikelig med plass for å lagre puter, verktøy eller andre ting du trenger å oppbevare.
 • Rustbestandig design: Denne putekassen er laget av holdbart, værbestandig materiale som beskytter mot rust og korrosjon, noe som gjør den egnet for utendørs bruk.
 • Låsbar for ekstra sikkerhet: Ontario puteboks har en låsbar funksjon, noe som gir ekstra sikkerhet og sørger for at innholdet blir trygt oppbevart.
 • Ulemper

 • Høy pris: Keter Puteboks Ontario 870L er dyrere sammenlignet med andre putekasser på markedet.
 • Størrelse: Med en størrelse på 870L kan det være for stor for noen mindre utendørs områder eller balkonger.
 • 2. Biohort Putekasse FritidsBox 180

  7763 NOK
  7887 NOK
  7919 NOK
  8799 NOK

  I vår gjennomgang av Biohort Putekasse FritidsBox 180, er vi mektig imponert over dens robuste og pålitelige kvalitet. Dette er uten tvil en av de sterkeste putekassene på markedet.

  Konstruksjonen av FritidsBox 180 leveres med en førsteklasses aluminiumsramme som gir utmerket styrke og holdbarhet. Ikke bare det, men designet er både stilig og funksjonelt. Fargevalget er sofistikert og passer perfekt til enhver hageinnredning.

  Et annet viktig punkt å merke seg er den praktiske lagringskapasiteten. Med sine 180 liter rommer den mye, og er romslig nok for å lagre alle dine utendørstilbehør. I tillegg gir den enkel tilgang til gjenstandene dine hver gang du trenger dem.

  Vi ble også begeistret for de spesielle funksjonene til Biohort Putekasse FritidsBox 180. Den har en vannavstøtende funksjon som sikrer at dine eiendeler holdes tørre og trygge, selv under tøffe værforhold.

  Til slutt, må vi rose den enkle monteringen av denne putekassen. Den blir levert med en klar og forståelig monteringsinstruksjon som gjør oppsettet lett som en plett.

  Sammenfattende anbefaler vi absolutt Biohort Putekasse FritidsBox 180 til alle som ser etter en robust og pålitelig putekasse. Den kombinerer kvalitet, funksjonalitet og stil på den mest tilfredsstillende måten.

  Fordele

 • Høy kvalitet: Biohort Putekasse FritidsBox 180 er laget for å vare, med førsteklasses materiale og varig konstruksjon.
 • Romslig lagringsplass: Med sine 180 liters kapasitet, gir denne putekassen rikelig med lagringsplass for puter, hageverktøy eller sportsutstyr.
 • Værbestandig: Denne putekassen er utformet for å motstå alle værforhold, noe som garanterer at innholdet forblir tørt og beskyttet.
 • Ulemper

 • Høy pris: Biohort Putekasse FritidsBox 180 er en av de dyreste putekassene på markedet, noe som kan være et hinder for noen forbrukere.
 • Kanskje for stor for noen områder: Med sine store dimensjoner kan Biohort Putekasse FritidsBox 180 være for stor for enkelte terrasser eller utendørsområder.
 • 3. Keter Puteboks City 113L

  348 NOK
  399 NOK
  399 NOK

  Vi er svært fornøyde med plasseringen til Keter Puteboks City 113L på tredjeplass i denne testen. Dette er en kompakt Putekasse som passer perfekt for mindre uterom, balkonger eller terrasser. Med sin solide, værbestandige konstruksjon, er den enestående både i form og funksjon.

  Konstruksjonen er robust og slitesterk. Det betyr at vi kan stole på at innholdet vil forbli tørt, rent og godt beskyttet gjennom alle årstider. Designet er stilrent og minimalistisk, noe som gjør at den blander seg harmonisk inn i de fleste utemiljøer.

  Størrelsen på 113L er veldig praktisk. Den gir oss rikelig med plass til å oppbevare puter, hageredskaper, leker eller andre småting vi vil holde utenfor synet. Plusset med at boksen er lett å åpne og lukke, og tåler en god del vekt på toppen, gjør den ytterst brukervennlig.

  Selv om Keter Puteboks City 113L ikke tok topplasseringen, mener vi at denne boksen er et utmerket valg. Den kombinerer kvalitet, funksjonalitet og stil på en måte som vil møte behovene til de fleste huseiere.

  Fordele

 • Lett å montere: Keter Puteboks City 113L er enkel å sette sammen uten behov for noen spesielle verktøy.
 • Holdbar og værbestandig: Dette produktet er laget med robuste materialer som er både holdbare og bestandige mot ulike værforhold.
 • Romslig lagringsplass: Med en kapasitet på 113 liter, gir denne puteboksen rikelig med plass til å oppbevare puter, hageutstyr og andre gjenstander.
 • Ulemper

 • Lav kapasitet: Med en kapasitet på 113L, kan denne puteboksen være for liten til å lagre alle utendørs puter og tilbehør, spesielt for større utemøbler.
 • Ikke veldig robust: Keter Puteboks City 113L er kanskje ikke den mest robuste og slitesterke puteboksen på markedet, og kan bli skadet ved tung belastning eller under tøffe værforhold.
 • 4. Keter Putekasse Rockwood 570L

  1499 NOK
  1899 NOK
  2195 NOK

  Vi har nylig gjennomgått den svært romslige Keter Putekasse Rockwood 570L. Denne robuste putekassen er laget med stor oppmerksomhet på kvalitet og detaljer, og er perfekt for deg som har behov for ekstra oppbevaringsplass.

  Keter Puteboks viste seg å være svært funksjonell. Den er enkel å montere, og det følger med en detaljert instruksjonsmanual. Denne putekassen på 570 liter er imponerende romslig, og kan lett oppbevare alle hageputer, leker eller hageutstyr.

  Det som imponerte oss mest med Keter Putekasse Rockwood, var dens robuste konstruksjon. Matten i resin belegget er både stilig og uv-bestandig, noe som er viktig for den norske værtype. Dette gir en trygghet for at kassen vil overleve i mange sesonger.

  Til tross for dens plassering som nummer fire på listen, vil Keter Putekasse helt klart imponere alle med sine funksjoner. Denne meget romslige kassen er akkurat hva man trenger for å holde uteplassen ryddig og organisert.

  Fordele

 • Stor lagringskapasitet: Keter Putekasse Rockwood 570L har en stor kapasitet på 570 liter, hvilket er mer enn nok for oppbevaring av puter, utendørs leker, hageutstyr eller hva annet du måtte ha behov for å lagre.
 • Værbestandig: Denne putekassen er laget med solid konstruksjon og værbestandig materiale. Den er utformet for å tåle tøffe værforhold, noe som gjør den til en utmerket lagringsløsning for alle årstider.
 • Stilfull og funksjonell: Keter Putekasse Rockwood 570L er ikke bare funksjonell, men også estetisk tiltalende. Dens tre-tekstur finish gir den en naturlig og klassisk utseende, noe som gjør den til et flott tilskudd til enhver hage eller utendørs plass.
 • Ulemper

 • Størrelse: Keter Putekasse Rockwood 570L kan være for stor for noen utendørsområder, spesielt for de med begrenset plass.
 • Pris: Noen kunder kan finne prisen på Keter Putekasse Rockwood 570L litt høy i forhold til andre putekasser på markedet.
 • 5. Biohort Putekasse FritidsBox 200

  9822 NOK
  9822 NOK

  Etter nøye vurdering havnet Biohort Putekasse FritidsBox 200 på en respektabel femteplass i vår sammenligning og testing av de mest populære putekassene. Dette er en modell som skilte seg ut på flere måter, selv om det ikke helt rakk opp til de fire på toppen.

  Først og fremst er det viktig å merke seg at denne putekassen gir mye lagringsplass. Med sine 200 liter, kan vi trygt si at dette er en putekasse som har god nok kapasitet for de fleste formål. Vi klarte å lagre mange av våre store hageputer og verktøy her, noe som gjør den til en flott løsning for folk med store hager, eller de som har mange puter de ønsker å oppbevare i en stilig og robust kasse.

  Kvaliteten på denne kassen er noe vi virkelig setter pris på. Den er laget av motstandsdyktig materiale som tåler både sol, vind og regn, noe som er veldig gunstig for det norske været. Vi følte oss trygge på at våre puter ville være godt beskyttet i denne boksen, uansett hvilket vær det er ute.

  Summa summarum er Biohort Putekasse FritidsBox 200 en veldig god putekasse. Den kunne imidlertid ha hatt noen flere funksjoner som ville plassert den høyere på listen. Men alt i alt er dette en putekasse vi varmt kan anbefale.

  Fordele

 • Høykvalitetsmaterialer: Biohort Putekasse FritidsBox 200 er laget av galvanisert, pulverlakkert stål, som gir enestående holdbarhet og rustbestandighet.
 • Romslig lagringsplass: Med en størrelse på 200 liter, gir denne kassen god plass for lagring av puter, hageutstyr, sportsutstyr og mer.
 • Låssystem for sikkerhet: Dette produktet kommer med et integrert låssystem for å sikre at dine eiendeler er trygge og sikre.
 • Ulemper

 • Høy pris: Biohort Putekasse FritidsBox 200 er ganske kostbar sammenlignet med andre putekasser på markedet.
 • Tung å flytte: På grunn av dens høykvalitets materialer og stor størrelse, kan denne putekassen være tung og vanskelig å flytte.
 • 6. Biohort Putekasse FritidsBox 130

  4990 NOK
  4990 NOK
  4990 NOK
  5252 NOK
  5899 NOK

  Vi kjøpte Biohort Putekasse FritidsBox 130 i fjor, og vi har vært mektig imponert over kvaliteten. Denne modellen er en av de mest robuste putekasser vi noen gang har testet. Takket være dens høye kvalitet, robuste konstruksjon og stor lagringskapasitet, kan vi enkelt oppbevare alle våre hageputer, grillutstyr og andre hage verktøy på et sted.

  Selv om den ikke toppet listen over den beste putekassen i 2023, mener vi at Biohort FritidsBox 130 fortjener en mye høyere plassering. Byggkvaliteten er rett og slett utmerket, med dens slitesterke stålkonstruksjon og supersterke hengsler. Dessuten er låsesystemet på denne modellen veldig sikker, noe som gir oss ekstra trygghet for at våre utendørsgjenstander er trygt lagret.

  Biohort Putekasse FritidsBox 130 har også en brukervennlig design, med en lett tilgjengelig toppåpning, som gjør at vi raskt og enkelt kan nå alle våre eiendeler. Det er også verdt å nevne at denne putekassen er veldig enkel å montere, noe som sparte oss for mye tid og energi.

  Alt i alt, gir vi Biohort Putekasse FritidsBox 130 tommelen opp for sin høyverdige byggekvalitet, sikkerhet og brukervennlighet. Den kan ikke være den absolutte topplisten, men i våre øyne, er den definitivt en sterk konkurrent.

  Fordele

 • Høy Kvalitet: Biohort FritidsBox 130 er laget av varmgalvanisert, polyamidbelagt stålplater, noe som betyr at den er svært holdbar og rustbestandig.
 • God plass: Med en størrelse på 130x54x62 cm, har Biohort Putekasse FritidsBox 130 god plass til å oppbevare utemøbler puter, leker eller hageverktøy.
 • Enkel åpning og lukning: Den er utstyrt med en praktisk lettåpnet lokk, som også sikrer at dine lagrede gjenstander er godt beskyttet mot vær og vind.
 • Ulemper

 • Pris: Biohort Putekasse FritidsBox 130 er en høykvalitets putekasse, men prisen er høyere sammenlignet med andre produkter i samme kategori.
 • Vekt: På grunn av det robuste materialet den er laget av, kan denne putekassen være ganske tung og vanskelig å flytte rundt på.
 • 7. Keter XXL Putekasse

  3495 NOK

  Vi har hatt gleden av å teste Keter XXL Putekasse som kom på syvende plass i denne evalueringen. Vi ble umiddelbart imponert over den betydelige størrelsen på denne putekassen, som tilbyr rikelig med lagringsplass.

  Keter XXL Putekasse er laget av solid, værbestandig plast som gjør den ideell til utendørs bruk. Plasten er vedlikeholdsfri og tåler hardt vær, noe vi kan bekrefte etter mange uker med bruk. Overflaten gir et luksuriøst treutseende, noe vi synes hever produktets estetikk betydelig.

  Når det gjelder montering, fant vi Keter XXL Putekasse veldig enkel og intuitive å sette sammen. Vi likte også hvor lett det var å åpne og lukke kassen, takket være de praktiske hengslene. I tillegg satte vi stor pris på at lokket holder seg åpent under bruk, dette gir en behagelig brukeropplevelse.

  Men hvorfor kom Keter XXL Putekasse på syvende plass? Vi mener det skyldes mangelen på ventilasjon, som kan føre til fuktighet inne i boksen, noe som kan være skadelig for putene. Det er viktig å merke seg dette hvis du vurderer å kjøpe denne modellen.

  Overordnet sett er Keter XXL Putekasse et veldig godt valg for de som trenger en stor og solid putekasse for utendørs bruk.

  Fordele

 • Stor lagringskapasitet: Keter XXL Putekasse har en imponerende lagringsplass på 870 liter, perfekt for lagring av hageputer, leker, verktøy og annet utendørs utstyr.
 • Robust konstruksjon: Den er laget av slitesterkt, værbestandig plast som sikrer at putekassen holder seg godt over tid, selv i tøffe værforhold.
 • Attraktivt design: Denne putekassen har et attraktivt design som ligner på tretekstur, noe som gir et naturtro, moderne utseende til hagen din.
 • Ulemper

 • Fargefading: Fargen på Keter XXL Putekasse kan falme over tid, spesielt hvis den er ute i direkte sollys daglig, dette kan føre til at den mister estetisk appell.
 • Monteringsutfordringer: Noen kunder har rapportert at Keter XXL Putekasse er litt vanskelig å montere, spesielt for de som ikke har mye erfaring med DIY prosjekter.
 • 8. Keter Puteboks Marvel 270L

  599 NOK

  I testen vår av ulike putekasser, kom Keter Puteboks Marvel 270L inn på en respektabel åttende plass. Vi fant at dette produktet tilbyr god lagringskapasitet og en brukervennlig design, noe som gjør det til et solid valg.

  Keter Marvel er laget med et volum på 270 liter, noe som gir god lagringsplass for putene dine. Det robuste designet betyr også at den kan bære en viss vekt, noe vi verdsatte i vår test. Videre imponerer Keter med det slitesterke og værbestandige materialet, noe som øker produktets levetid.

  På tross av den romslige lagringen, er Keter Puteboks Marvel 270L er kompakt og enkel å plassere. Den er også lett å montere, noe som vi verdsetter høyt.

  Et lite fall vi observert, er kvaliteten på låsefunksjonen, som ikke matcher resten av kvaliteten på produktet.

  Alt i alt, selv om Keter Puteboks Marvel 270L kom på åttende plass i testen, er vi overbevist om at det er et godt valg for de som trenger en solid og romslig putekasse.

  Fordele

 • Stor lagringskapasitet: Keter Puteboks Marvel 270L har en enorm lagringskapasitet på 270 liter, noe som gir deg ample plass til å lagre puter, leker, verktøy og andre utendørs elementer.
 • Holdbar og værbestandig: Denne putekassen er laget av robust polypropylen, noe som hjelper det å tåle værforhold uten å falme, ruste eller råtne.
 • Estetisk tiltalende: Keter Puteboks Marvel 270L har et moderne design med en attraktiv wood-panel effekt finish, som gjør det til et stilig tillegg til enhver utendørs setting.
 • Ulemper

 • Dårlig kvalitet på lås: Noen kunder har rapportert at låsmekanismen på Keter Puteboks Marvel 270L ikke er så robust og kan være utsatt for å bryte ned over tid.
 • Kan være vanskelig å montere: Noen brukere har nevnt at monteringsprosessen kan være litt utfordrende og tidkrevende, spesielt for de som ikke har mye erfaring med DIY-prosjekter.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Putekasse

  Hva er en Putekasse?

  En Putekasse er en type oppbevaringsboks laget for å lagre og beskytte utendørs møbelpuder mot vær og vind.

  Hvor kan jeg kjøpe en Putekasse?

  Putekasser kan kjøpes i de fleste møbelbutikker, hagesentre eller nettbutikker som selger utemøbler eller oppbevaringsløsninger.

  Hva er fordeler med å ha en Putekasse?

  Å ha en Putekasse bidrar til å holde hagemøblene rene og tørre, og beskytter dem mot væskader. I tillegg hjelper det med å holde terrassen ryddig og organisert.

  Hva er de typiske materialet brukt til å lage Putekasser?

  De vanligste materialene brukt til å lage putekasser er plast, tre og metall. Hvert materiale har sine egne fordeler, som holdbarhet, værresistens og estetikk.

  Hvordan vedlikeholde en Putekasse?

  Vedlikehold av en putekasse avhenger av materialet den er laget av. Plastkasser kan enkelt rengjøres med såpe og vann, mens tre og metallkasser kan kreve periodisk behandling eller maling for å forhindre rust eller forringelse.

  Konklusjon: Beste Putekasse

  Som en konklusjon på denne artikkelen, kan vi si at Keter Puteboks Ontario 870L er den beste putekassen på markedet. Med sin store lagringskapasitet og robust design, gir den optimal verdi for pengene. Den passer perfekt for de som søker en holdbar og romslig løsning for oppbevaring av utendørs puter og annet hageutstyr. Ingen annen putekasse kan tilsynelatende matche Ontario 870L når det kommer til kvalitet, funksjonalitet og pris. Den er definitivt verdt investeringen.

  Product Image

  Keter Puteboks Ontario 870L

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads