Best i test: Oppdag de 6 beste primer-produktene for en feilfri og langvarig makeup 2024

Product Image

bareMinerals Prime Time Foundation Primer 30ml

Innholdsfortegnelse

Lurer du på hvilket primer er best i test? Primer er en essensiell del av makeup-rutinen for mange, ettersom det forbereder huden, jevner ut hudtonen og bidrar til at sminken varer lenger. I vår søken etter å finne det beste produktet på markedet, har vi vurdert noen av de mest populære primerne og testet 6 av dem nøye gjennom uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger.

Resultatet av vår grundige analyse vil ikke bare avsløre vår vinner, bareMinerals Prime Time foundation Primer 30ml, men også presentere andre anbefalte alternativer – alt for å hjelpe deg med å finne den perfekte primeren tilpasset dine behov og preferanser. Så fortsett å lese og oppdag ditt nye must-have produkt!

1. Vinneren og best i testen: bareMinerals Prime Time Foundation Primer 30ml

Vi har testet bareMinerals Prime Time Foundation Primer 30ml og er imponert over resultatet! Denne primeren glattet ut hudtonen vår og la grunnlaget for en jevn og feilfri sminkeapplikasjon.

Vi elsket hvordan primeren minsket synligheten av fine linjer og porer og forbedret det generelle utseendet på huden vår. Den lette, silkemyke formelen smeltet raskt inn i huden og holdt seg godt gjennom dagen, uten å føle seg tung på ansiktet.

Et av våre favorittegenskaper ved denne primeren er dens oljefrie formulering, som ikke forårsaket noen uønskede utbrudd. Den inneholder også planteekstrakter og antioksidanter som hjelper til med å beskytte huden og forhindrer tidlig aldring.

Til slutt, prisverdien sammenlignet med produktets ytelse og kvalitet er utmerket, noe som gjør at vi anbefaler denne primeren på det sterkeste. Vi kan trygt si at bareMinerals Prime Time Foundation Primer 30ml er vinneren og best i testen!

Perfeksjonér Huden: bareMinerals Prime Time Primer

Fordeler

 • Forlenget holdbarhet: bareMinerals Prime Time Foundation Primer 30ml forbedrer foundationens holdbarhet og gjør at sminken sitter bedre og lenger på huden.
 • Forbedrer hudens tekstur: Denne primeren glatter ut fine linjer og porer, og gir huden en jevn og smidig overflate, klar for påføring av foundation.
 • Næringsrike ingredienser: Formulert med mineraler og botaniske ekstrakter, nærer bareMinerals Prime Time Foundation Primer 30ml huden og gir den en sunn glød, samtidig som den gir en feilfri sminkebase.
 • Ulemper

 • Pris: BareMinerals Prime Time Foundation Primer 30ml kan være litt dyrere sammenlignet med andre primerprodukter på markedet.
 • Oljete hud: Noen brukere har rapportert at denne primeren kan gjøre huden litt oljete, spesielt for de med en allerede fet hudtype.
 • 2. På andreplass kommer primeren MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ Spray 100ml

  233 NOK
  242 NOK
  292 NOK
  315 NOK

  Vi har testet MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ Spray 100ml, en primer som hevdes å være en av de beste på markedet. Med sin unike sammensetning av vitaminer og mineraler, skal denne primeren både fukte huden og forlenge holdbarheten på sminken vår.

  Førsteinntrykket er positivt – sprayen kjennes forfriskende og lett på huden, og gir umiddelbart en følelse av fuktighet og næring. Det fine tåkesprøytemønsteret gir en jevn og fin påføring. Produktet tørker også raskt, noe som er en stor bonus når man har dårlig tid om morgenen.

  Når det gjelder holdbarheten av sminken, opplever vi en tydelig forbedring. Foundation og øyenskygge holder seg godt på plass og smitter ikke av så lett som tidligere. Samtidig får huden et naturlig, dewy utseende som ikke blir for fet eller skinnende. Vi er definitivt imponert over dette aspektet av produktet.

  MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ Spray 100ml har tatt en sterk andreplass i vår rangering av primere. Den holder hva den lover og gir en fantastisk base for makeuplooken vår, samtidig som den pleier og fukter huden effektivt. Vi anbefaler dette produktet på det varmeste for alle som ønsker en primer som både forlenger og forbedrer sminkens holdbarhet og utseende.

  MAC Fix Spray: Perfekt start for feilfri makeup

  Fordeler

 • Langvarig makeup: MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ Spray 100ml gir deg en langvarig makeup finish, slik at du kan beholde den friske og feilfrie looken hele dagen.
 • Fuktighetsgivende og nærende: Prep + Prime Fix+ Spray er formulert med vitaminer og mineraler for å gi fuktighet og næring til huden din, slik at den ser sunn og glødende ut.
 • Forfriskende og revitaliserende: Den lette, hydratiserende formelen virker som en energiboost for huden din og etterlater den oppfrisket og revitalisert – perfekt for hektiske dager eller for en pick-me-up når som helst.
 • Ulemper

 • Dyrt: MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ Spray 100ml er dyrere enn mange andre tilsvarende produkter på markedet.
 • Ikke best for svært sensitiv hud: Noen brukere med svært sensitiv hud kan oppleve irritasjon eller allergiske reaksjoner.
 • 3. På tredjeplass kommer primeren fra Dermalogica Skin Perfect Primer SPF30 22ml

  Vi har testet Dermalogica Skin Perfect Primer SPF30 22ml, og her kommer vår vurdering. Av alle primerne vi har prøvd, er dette en sterk konkurrent på tredjeplass, og her er hvorfor:

  Dette produktet har en nydelig konsistens som glir lett over huden og jevner ut ujevnheter og fine linjer, og gjør huden klar for påføring av foundation eller andre sminkeprodukter. Den har også en flott lysreflekterende kvalitet som gir en frisk og ungdommelig glød, uten en følelse av et overbelagt ansikt.

  En av de beste egenskapene til Dermalogica Skin Perfect Primer er dets SPF30 beskyttelse. Dette betyr at det gir en god beskyttelse mot solens skadelige stråler og bidrar til å forhindre for tidlig aldring. For oss er det et stort pluss, og et sjeldent funn i en slik kvalitets primer.

  Vi må erkjenne at prisen kan være litt høy for noen sminkentusiaster, men vi mener at resultatene som oppnås med denne primeren rettferdiggjør den høyere prislappen. Det at primeren kommer fra det anerkjente merket Dermalogica gir også trygghet om at produktet er av høy kvalitet og ikke vil skade huden.

  Til tross for sin tredjeplass, er Dermalogica Skin Perfect Primer SPF30 et utmerket valg for alle som ønsker en pålitelig primer med solbeskyttelse og ungdommelig utstråling. Vi anbefaler denne primeren på det sterkeste på grunn av dets fantastiske egenskaper og gode fordeler for huden.

  Dermalogica Perfekt Primer: Magisk Hudpleie i Én Tube

  Fordeler

 • UV-beskyttelse: Dermalogica Skin Perfect Primer SPF30 22ml inneholder solfaktor 30, som gir en god beskyttelse mot skadelige UV-stråler og forebygger for tidlig aldring av huden.
 • Perfekt base for sminke: Denne primeren jevner ut hudens tekstur og gir en glattere overflate, noe som gjør den perfekt som en base for sminke og bidrar til å forlenge sminkens holdbarhet.
 • Forbedrer hudens utseende: Dermalogica Skin Perfect Primer SPF30 22ml inneholder aktive ingredienser som bidrar til å redusere fine linjer og rynker, og gir huden et mer ungdommelig og strålende utseende.
 • Ulemper

 • Pris: Dermalogica Skin Perfect Primer SPF30 22ml er noe dyrere sammenlignet med andre primere i markedet.
 • Begrenset fargeutvalg: Dette produktet tilbyr ikke et bredt spekter av fargealternativer, noe som kan være utilfredsstillende for de med varierende hudtoner.
 • 4. Glo Skin Beauty Pressed Base

  383 NOK
  383 NOK
  383 NOK
  434 NOK
  453 NOK
  511 NOK
  675 NOK

  Vi har testet Glo Skin Beauty Pressed Base, en primer som lover å gi en feilfri og naturlig finish. Med sin lette og oljefrie formel, kan denne primeren hjelpe oss med å oppnå en jevn og langvarig makeup.

  Glo Skin Beauty Pressed Base kommer i en rekke farger slik at man kan finne den perfekte matchen til sin hudtone. Produktet er enkel å påføre, og fordelingen er jevn med minimale strøk. Vi ble imponert over hvordan primeren dekker ujevnheter og rødhet uten å føles tung eller se kakete ut.

  Et annet pluss er at Glo Skin Beauty Pressed Base er formulert med antioksidanter og et bredt spekter av solbeskyttelse (SPF 20), noe som gjør den velegnet til daglig bruk. Vi merket at huden vår så sunnere og mer strålende ut etter bruk av dette produktet.

  Selv om prisen kan være litt høyere enn andre primere på markedet, mener vi at kvaliteten og ytelsen til Glo Skin Beauty Pressed Base rettferdiggjør investeringen. Vi anbefaler dette produktet og vil inkludere det i vår daglige skjønnhetsrutine.

  Glo Skin Beauty Pressed Base: Primer for Flawless Hud

  Fordeler

 • Holdbar dekning: Glo Skin Beauty Pressed Base gir en naturlig, men holdbar dekning som varer hele dagen. Den er spesielt laget for å motstå flassing, smører og falming for å holde din hud ser feilfri og strålende.
 • God for sensitiv hud: Denne pressede basen er formulert uten parabener, talkum og kunstige dufter, noe som gjør den ideell for de med sensitiv hud, akne eller rosacea. Produktet gir også beskyttelse mot skadelige UV-stråler og forurensning, og bidrar til å minske tegn på aldring og ujevn hudtone.
 • Allsidig fargevalg: Glo Skin Beauty Pressed Base kommer i en rekke nyanser som enkelt kan blandes for å finne din perfekte fargematch. Det betyr at du kan skape et tilpasset, naturlig utseende uansett din hudtone eller undertone.
 • Ulemper

 • Dyrt: Glo Skin Beauty Pressed Base kan være kostbart i forhold til andre konkurrerende produkter på markedet.
 • Begrenset fargeutvalg: Noen kunder har rapportert om et begrenset utvalg av fargenyanser, som kan gjøre det vanskelig for enkelte å finne sin perfekte fargekamp.
 • 5. NYX Plump Right Back Plumping Primer + Serum 30ml

  249 NOK

  Vi har testet NYX Plump Right Back Plumping Primer + Serum 30ml, og vi må si at vi er imponert over dette produktet. Det er en primer og serum i én flaske, noe som gjør det enkelt å bruke for å oppnå et feilfritt makeupresultat.

  Formuleringen er lett og absorberer raskt inn i huden, slik at det ikke blir noen klissete eller tung følelse. Det er også beriket med hyaluronsyre og niacinamid, noe som gjør at huden vår får en ekstra fuktighetsboost og blir plumpet opp for et mer ungdommelig utseende. Vi har også merket at porene våre ser mindre ut, og huden får en glatt og fin overflate som er klar for makeup.

  Vi elsker at dette produktet er cruelty-free og vegansk, noe som betyr at vi kan føle oss godt om å bruke det. Alt i alt, er NYX Plump Right Back Plumping Primer + Serum 30ml en fantastisk primer og serum som gir oss den perfekte basen for makeup, samtidig som det gir huden en frisk og ungdommelig glød. Anbefales på det varmeste!

  NYX Plump Right Back: Perfeksjon på en flaske

  Fordeler

 • Økt volum: Denne NYX Plump Right Back Plumping Primer + Serum 30ml gir øyeblikkelig økt volum til huden, og gir en fyldigere og mer ungdommelig utseende.
 • Hybridformel: Dette produktet er en kombinasjon av primer og serum, noe som betyr at det ikke bare forbereder huden for sminke, men også gir næring og fuktighet gjennom dagen.
 • Langvarig effekt: NYX Plump Right Back Plumping Primer + Serum 30ml har en langvarig effekt, slik at huden din ser plump og fuktet ut i løpet av dagen uten at du trenger å bekymre deg for å gjøre på nytt.
 • Ulemper

 • Prisen: NYX Plump Right Back Plumping Primer + Serum 30ml kan være litt dyrere enn andre primere i samme kategori.
 • Ikke for alle hudtyper: Noen brukere har rapportert at produktet ikke passer for deres hudtype, spesielt de med veldig følsom hud kan oppleve irritasjon eller allergiske reaksjoner.
 • 6. Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base 15ml

  210 NOK
  210 NOK
  232 NOK
  243 NOK
  244 NOK

  Vi har testet Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base 15ml, og vi må si at vi er imponert over dette produktet. Denne primeren er beriket med vitaminer og antioksidanter som gir huden vår en sunn glød og fuktighet gjennom hele dagen.

  I tillegg til vitaminene C og E, inneholder den også sheasmør og mineraloljer som bidrar til å gjøre huden myk og smidig. Vi merket en tydelig forskjell i hudens utseende og tekstur etter å ha påført denne primeren. Den legger seg lett på huden og hjelper med å glatte ut hudens overflate, noe som gjør det enkelt å påføre sminke over den.

  En annen stor fordel med denne primeren er at den ikke er tung eller fet i det hele tatt. Vi opplevde ikke noen tilstopning av porene eller irritasjon i huden etter bruk. Tvert imot, den føltes lett og behagelig på, og vi kunne nesten ikke kjenne at vi hadde den på oss.

  Vi anbefaler på det sterkeste Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base 15ml til alle som ønsker å gi huden sin et ekstra løft og beskyttelse før påføring av sminke. Med sin høye kvalitet og gode ingredienser, er dette definitivt en investering verdt å vurdere.

  Bobbi Brown: Primen for en strålende hud

  Fordeler

 • Intens fuktighetsgivende: Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base 15ml er en kraftig fuktighetskrem som gir maksimal fuktighet til huden og holder den frisk og hydrert hele dagen.
 • Glattere hud: Takket være innholdet av sheasmør, vitamin C og E, gjør denne ansiktsbasen huden merkbart glattere, mykere og gir et jevnere utseende.
 • Grundig beskyttelse: Den lette og ikke-fettete formelen inneholder antioksidanter som hjelper beskytte huden mot miljøskader som forurensing og UV-stråler.
 • Ulemper

 • Pris: Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base 15ml kan være litt dyrere enn andre lignende produkter på markedet.
 • Størrelse: Med kun 15ml produkt, kan noen brukere finne at produktet går fort ut og krever hyppigere kjøp sammenlignet med større størrelser.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Primer på Norsk

  Hva er en primer?

  En primer er et grunnleggende lag med maling, lakk, lim eller annet materiale som påføres en overflate før videre behandling, for eksempel maling av vegger eller neglelakk på negler.

  Hvorfor bør man bruke primer?

  Primer forbedrer vedheft mellom overflaten og det påfølgende materialet, for eksempel maling, og kan forbedre holdbarheten og utseendet til resultatet.

  Hva skjer hvis man ikke bruker primer?

  Uten primer kan maling og andre materialer feste dårligere til overflaten, noe som kan føre til avskalling, flekker og generelt dårligere resultat.

  Hvilke overflater kan ha nytte av primer?

  De fleste overflater kan ha nytte av primer, for eksempel vegger, treverk, metall, plast og gips. Avhengig av materialet kan det være nødvendig med ulike typer primer.

  Kan primer brukes alene, uten videre behandling?

  Primer er vanligvis ikke ment å brukes alene, da det ofte gir en ujevn eller ufullstendig dekning. Det er best å fullføre jobben med riktig maling, lakk, lim eller annet ønsket materiale.

  Oppsummering: Beste primer

  Til slutt kan vi konkludere at bareMinerals Prime Time Foundation Primer 30ml er den beste primeren på markedet. Med sine mange fordeler, som optimal forberedelse av huden for påføring av foundation, økt holdbarhet av sminken, og fuktighetsgivende egenskaper, skiller primeren seg ut fra konkurrentene. Anmeldere og kunder har bekreftet sine gode resultater, og vi kan derfor trygt anbefale dette produktet til alle som ønsker en feilfri, natural og langvarig makeup-look.

  Product Image

  bareMinerals Prime Time Foundation Primer 30ml

  Author image of Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

  Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

  Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

  Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads