Best i Test: 6 Fantastiske Kaffetraktere du Må Prøve i 2021 2024

Product Image

Moccamaster Automatic

Innholdsfortegnelse

Er du på jakt etter den beste kaffetrakteren? Kaffetraktere lager fersk og smakfull kaffe ved å helle varmt vann over malt kaffe, som så sakte drypper ned i en beholder. I denne anmeldelsesartikkelen har vi gransket de mest populære produktene på markedet, og presentere vår best i test vinner basert på uavhengig testing, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger. Vi har testet 6 ulike kaffetraktere, og blant disse finner du vår best kaffetrakter – Moccamaster Automatic – samt andre anbefalte modeller. Fortsett å lese for å oppdage ditt nye favoritt bryggeutstyr.

1. Vinneren og best i testen: Kaffetrakter Moccamaster Automatic tar førsteplassen!

Vi har testet kaffetrakteren Moccamaster Automatic og kan med stor glede kunngjøre at denne modellen tar førsteplassen som best i test! Dette er uten tvil den beste kaffetrakteren vi har prøvd, og vi kan trygt anbefale den til alle kaffeelskere der ute.

Moccamaster Automatic skiller seg ut med sitt stilige design og brukervennlige funksjoner. Det er enkelt å fylle vann og kaffe, samt rengjøre maskinen etter bruk. Den kommer også med en automatisk avstengingsfunksjon som sparer strøm og holder kaffen varm i opptil 40 minutter.

En annen grunn til at vi liker Moccamaster Automatic så godt, er den utmerkede smaken på kaffen den produserer. Den avanserte bryggeteknologien sørger for jevn varmefordeling, og gir en fantastisk smakfull og aromatisk kaffe.

Til slutt er det også verdt å nevne at Moccamaster Automatic er godkjent av European Coffee Brewing Centre, som garanterer høy kvalitet og ytelse. Vi er enige i deres vurdering og kan med stolthet erklære Moccamaster Automatic som vinner og best i test!

Moccamaster Kaffetrakter: Magisk Smak i Hver Dråpe

Fordeler

 • Enestående smak: Moccamaster Automatic er kjent for å lage kaffe med enestående smak og kvalitet, takket være sin presise bryggetemperatur og fremragende ekstraksjon.
 • Rask brygging: Denne kaffetrakteren brygger opptil ti kopper kaffe raskt og effektivt, slik at du kan nyte en deilig kopp kaffe uten lang ventetid.
 • Hold-Heat-funksjon: Moccamaster Automatic har en varmeplate som holder kaffen din varm i opptil 40 minutter, slik at du kan nyte en frisk kopp kaffe lang tid etter brygging.
 • Ulemper

 • Dyr: Moccamaster Automatic kan være ganske kostbar sammenlignet med andre kaffetraktere på markedet.
 • Størrelse: Denne kaffetrakteren tar litt mer plass enn noen av de mindre modellene, noe som kan være et problem for de med begrenset benkplass på kjøkkenet.
 • 2. På andreplass kommer Kaffetrakter Wilfa WSPL-3B

  Vi har testet kaffetrakteren Wilfa WSPL-3B, og vi kan trygt si at den er velfortjent på andreplass. Denne kaffetrakteren byr på høy kvalitet og er et godt valg for norske kaffeelskere.

  Wilfa WSPL-3B har en kapasitet på 1,25 liter, noe som gir omtrent 10 kopper kaffe i en omgang. Dette er perfekt for daglig bruk enten i hjemmet eller på arbeidsplassen, og passer utmerket for dem som har litt større kaffeforbruk.

  Når det gjelder det praktiske, er denne kaffetrakteren svært brukervennlig. Den har en justerbar dryppstoppfunksjon, som lar deg unngå søl og søling når du har dårlig tid om morgenen. Dessuten har den et tydelig vannmåler som viser hvor mye vann som er igjen, og en automatisk avstengningsfunksjon etter 40 minutter, som bidrar til å redusere strømforbruket.

  Vi setter også stor pris på WSPL-3B’s gode smak på kaffen, som skyldes den jevne temperaturen på 92-96 °C under brygging. Dette sikrer en aromatisk og god kaffeopplevelse hver gang du brygger en kanne med denne kaffetrakteren.

  Alt i alt er vi imponert over Wilfa WSPL-3B. Den leverer en kvalitetsopplevelse uten å koste skjorta, og er derfor et ypperlig valg for den som er på jakt etter en god, pålitelig kaffetrakter.

  Wilfa WSPL3B: Smaken av perfeksjon i hver kaffekopp

  Fordeler

 • Effektiv og rask brygging: Wilfa WSPL-3B kaffetrakteren er designet for å brygge kaffe raskt og effektivt, slik at du får en fersk kopp kaffe uten lang ventetid.
 • God smak på kaffen: Denne kaffetrakteren fra Wilfa er utstyrt med en god kvalitetsvarmeplate som sørger for at smaken og aromaen av kaffen blir bevart.
 • Enkel å rengjøre og vedlikeholde: Wilfa WSPL-3B har et praktisk design som gjør det enkelt å rengjøre og vedlikeholde kaffetrakteren, slik at den kan brukes i lang tid fremover.
 • Ulemper

 • Dyr: Wilfa WSPL-3B kaffetrakter kan være litt dyrere enn andre kaffetraktere i samme kategori.
 • Størrelse: Med sin dimensjoner, kan Wilfa WSPL-3B kaffetrakter ta opp litt mer plass på kjøkkenbenken sammenlignet med mindre kaffetraktere.
 • 3. På tredjeplass finner vi kaffetrakteren Wilfa Svart Precision WSP-2A

  3299 NOK
  3299 NOK
  3299 NOK
  3299 NOK
  3551 NOK
  3999 NOK
  3999 NOK

  Vi har testet kaffetrakteren Wilfa Svart Precision WSP-2A og gir den en tredjeplass blant de vi har prøvd. Med sitt elegante design og solide byggekvalitet imponerer denne kaffetrakteren.

  En av de største styrkene til Wilfa Svart Precision er dens evne til å holde en konstant temperatur på vannet, noe som sikrer en god ekstraksjon av kaffe. Det innebygde Flow Control-systemet lar oss også justere bryggetiden, noe som gir stor fleksibilitet for å finjustere smaken av kaffen.

  En annen praktisk funksjon er det avtakbare vanntanken, som gjør det enkelt for oss å fylle på vann og holde trakteren ren. I tillegg kommer WSP-2A med en integrert kvern, slik at vi enkelt kan male vår egen kaffe for en helt fersk smak.

  Vi mener imidlertid at prisen på Wilfa Svart Precision WSP-2A kan være noe høy sammenlignet med konkurrentene. Men dersom kvalitet og smak er det viktigste for deg, så vil kaffetrakteren Wilfa Svart Precision WSP-2A trolig være et godt valg for deg.

  Wilfa Svart Precision: Kaffetrakter Perfeksjon i Hver Dråpe

  Fordeler

 • Rask og effektiv bryggetid: Wilfa Svart Precision WSP-2A brygger raskt og effektivt, noe som betyr at du får en fersk og varm kopp kaffe på kort tid.
 • Presis temperaturkontroll: Denne kaffetrakteren har presis temperaturkontroll som garanterer en jevn og perfekt brygget temperatur for hver kopp kaffe.
 • Enkel å bruke og rengjøre: Wilfa Svart Precision WSP-2A er enkel å bruke, med intuitive kontroller og enkel rengjøring og vedlikehold, noe som gjør den praktisk for daglig bruk.
 • Ulemper

 • Litt dyr: Wilfa Svart Precision WSP-2A kan være litt dyrere enn andre kaffetraktere i markedet.
 • Størrelse: Denne kaffetrakteren er litt stor og kan ta opp mer plass på kjøkkenbenken sammenlignet med andre modeller.
 • 4. Philips Senseo Switch 3in1 HD6594

  789 NOK
  1149 NOK
  1199 NOK
  1199 NOK

  Vi har testet den innovative Philips Senseo Switch 3in1 HD6594 kaffetrakter og er imponert over dens funksjonalitet og ytelse. Dette multifunksjonelle kjøkkenapparatet gir oss muligheten til å brygge filterkaffe, kapselkaffe og te samtidig, noe som gir en fantastisk brukeropplevelse og fleksibilitet.

  En annen funksjon vi liker med denne kaffemaskinen er dens justerbare kaffestyrkeinnstilling som gjør at vi kan tilpasse smaken etter vår egen preferanse. Kaffetrakteren har en keramisk kvern som sikrer at kaffebønnene males jevnt og bidrar til en smakfull kaffeopplevelse.

  Philips Senseo Switch 3in1 HD6594 har også en smart vannbeholder og et avtakbart dryppbrett for enkel rengjøring og vedlikehold. I tillegg er apparatet energieffektivt, noe som betyr at vi både kan spare strøm og redusere miljøpåvirkningen.

  Totalt sett er vi veldig fornøyde med vår erfaring med Philips Senseo Switch 3in1 HD6594 kaffetrakter. Praktiske funksjoner, stilig design og utmerket kaffeopplevelse gjør dette til et flott valg for kaffeelskere og et must-have for ethvert moderne kjøkken.

  Philips Senseo Switch: Perfeksjon i hver kaffekopp

  Fordeler

 • 3-i-1-design: Philips Senseo Switch 3in1 HD6594 kombinerer en kaffetrakter, en pod-maskin og en vannkoker i én enhet, slik at du kan brygge både håndfilterkaffe, kaffeputer og te med samme maskin.
 • Tilpasset bryggevolum: Du kan enkelt velge mellom en enkel kopp, to kopper eller en hel kanne kaffe, avhengig av hvor mye du ønsker å brygge.
 • Enkel rengjøring: Kaffetrakteren er utstyrt med avtakbare deler, som gjør rengjøringen enkel og effektiv.
 • Ulemper

 • Dyrt: Philips Senseo Switch 3in1 HD6594 kan være litt dyrere enn andre kaffetraktere i samme kategori.
 • Kompatibilitet med kaffeprodukter: Denne kaffetrakteren fungerer hovedsakelig med Senseo kaffeprodukter, noe som kan begrense variasjonen av smaker og merker du kan benytte deg av.
 • 5. OBH Nordica 2411 Blooming

  Vi har testet OBH Nordica 2411 Blooming kaffetrakter og er svært imponert over ytelsen og funksjonene som denne kaffetrakteren har å tilby.

  Først og fremst er det utseendet til kaffetrakteren som fanger oppmerksomheten. Den elegante og moderne designen gjør at den passer godt inn i ethvert kjøkken, og det er en fryd å ha den stående fremme på benken.

  Når det kommer til selve bryggingen av kaffe, kan vi ikke annet enn å anbefale 2411 Blooming. Den har en kapasitet på 1,5 liter, noe som tilsvarer 12 kopper kaffe, og det er enkelt å justere mengden kaffe man ønsker å brygge. Temperaturen holdes også konstant under hele bryggeprosessen, noe som sikrer en jevn og god smak på kaffen. Den praktiske timerfunksjonen gjør at man kan stille inn trakteren til å starte bryggingen på et senere tidspunkt, noe som er ideelt for travle morgener.

  Rengjøringen av OBH Nordica 2411 Blooming kaffetrakter går også enkelt og greit, med en avtakbar vannbeholder og et avtakbart filter som kan vaskes i oppvaskmaskin.

  Som eksperter på kaffetraktere må vi si at OBH Nordica 2411 Blooming er en fremragende kaffetrakter som er utmerket for de som ønsker god kaffe på en enkel og effektiv måte. Vi kan varmt anbefale denne kaffetrakteren.

  OBH Nordica 2411 Blooming: Kaffetrakter med en vri

  Fordeler

 • Smakfull kaffe: OBH Nordica 2411 Blooming kaffetrakter bruker en spesiell blomstringsfunksjon som forbedrer ekstraksjonen av kaffearomaer, noe som resulterer i en rikere og mer smakfull kaffe.
 • Energieffektiv: Kaffetrakteren er utstyrt med en automatisert slukkefunksjon som gjør at den slår seg av når kaffen er klar. Dette bidrar til å spare energi og forhindre at apparatet overopphetes.
 • Enkelt vedlikehold: Med sin avtakbare trakt og droppstopp-funksjon, er det enkelt å rengjøre og vedlikeholde OBH Nordica 2411 Blooming kaffetrakter. I tillegg er vannbeholderen utstyrt med et indikatorlys som viser når det er på tide å avkalke maskinen.
 • Ulemper

 • Lav kapasitet: OBH Nordica 2411 Blooming har en kapasitet på kun 1 liter, noe som kan være utilstrekkelig for store familier eller kontorlokaler.
 • Ingen smartfunksjoner: Denne kaffetrakteren mangler smartfunksjoner, som for eksempel muligheten for å styre bryggingen via en app eller justere bryggestyrke etter preferanser.
 • 6. Moccamaster Optio

  Vi har testet Moccamaster Optio, en kaffetrakter som har fått stor oppmerksomhet i kaffeverdenen. Som eksperter på feltet, deler vi våre erfaringer og dommen over denne og presenterer vårt synspunkt på denne nye maskinen.

  Det første vi la merke til var det elegante og stilige designet, som gjør at den skiller seg ut på kjøkkenbenken vår. Videre gir maskinens solid håndverk oss en følelse av pålitelighet og holdbarhet som er verdsatt blant kaffekjennere.

  Moccamaster Optio skuffer heller ikke når det kommer til kaffens kvalitet. Med sin unike «optimal temperaturkontroll» sørger den for at kaffen får en fullkommen aroma og smak. Videre er trakteprosessen både rask og effektiv, så vi slipper å vente lenge på en ny kanne med frisk kaffe.

  En annen positiv egenskap ved Moccamaster Optio er at den er brukervennlig, noe som gjør det enkelt for oss å håndtere traktningen og rengjøringen. Det eneste vi savner er en innebygd kvern, men for de som allerede har en skikkelig kaffekvern, er dette ikke et problem.

  Samlet sett er vi imponerte over Moccamaster Optio, og uten tvil anbefaler vi denne kaffetrakteren til andre kaffeelskere der ute. Vel verdt investeringen om du er på jakt etter en maskin som leverer utmerket kaffe og presenterer et flott design.

  Moccamaster Optio Perfeksjon I Hver Kaffekopp

  Fordeler

 • Gode smaksopplevelse: Moccamaster Optio brygger kaffe ved optimal temperatur og hastighet, noe som gir en utmerket smak på kaffen.
 • Holdbar og miljøvennlig: Moccamaster Optio er laget med holdbare og høykvalitets materialer, samtidig som den er energieffektiv og enkel å reparere, noe som gjør den til et miljøvennlig valg.
 • Enkel å bruke og rengjøre: Moccamaster Optio har et enkelt og elegant design som gjør den enkel å betjene og rengjøre, for en svært praktisk kaffeopplevelse.
 • Ulemper

 • Dyr: Moccamaster Optio er en høykvalitets kaffetrakter, men dette gjenspeiles også i prisen. Det finnes billigere alternativer på markedet.
 • Størrelse: Modellen kan være litt stor og plasskrevende på kjøkkenbenken, spesielt for de som har liten plass tilgjengelig.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Kaffetraktere

  Hvor mye vann trenger jeg for å lage kaffe i kaffetrakteren?

  – Du trenger å fylle vann opp til ønsket nivå, som er markert på vannbeholderen. Vanligvis er det 1 desiliter vann per kopp kaffe.

  Hvordan doserer jeg kaffe i kaffetrakteren?

  – En vanlig dosering er omtrent 60 gram kaffe per liter vann eller en spiseskje kaffepulver per kopp vann.

  Hvor lang tid tar det å lage kaffe med kaffetrakter?

  – Det tar vanligvis mellom 5 og 10 minutter, avhengig av mengden kaffe du lager og styrken på kaffetrakteren.

  Hvordan rengjør jeg kaffetrakteren?

  – Etter bruk, ta ut filteret og kast kaffegrut. Skyll kannen og filterholderen i varmt såpevann. Tørk av trakterens utvendige overflater med en fuktig klut.

  Hvordan avkalker jeg kaffetrakteren?

  – Bland like deler vann og hvit eddik, fyll i vannbeholderen og start trakteren. La blandingen renne gjennom trakteren. Gjenta prosessen med rent vann for å skylle ut eddikblandingen.

  Oppsummering: Beste Kaffetrakter

  Etter å ha vurdert ulike kaffetraktere, er konklusjonen klar: Moccamaster Automatic skiller seg ut som den beste kaffetrakteren på markedet. Med sin høye kvalitet, lekre design og overlegne smak, er den et nødvendig tilskudd til ethvert kjøkken for kaffeelskere. Når det gjelder ytelse, varighet og brukervennlighet, topper Moccamaster Automatic konkurrentene og sikrer en utrolig kaffeopplevelse hver gang. Om du ønsker å investere i en pålitelig og utmerket kaffetrakter, er valget åpenbart: Moccamaster Automatic er vinneren.

  Product Image

  Moccamaster Automatic

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads