Beste Neglelakk: Vi har anmeldt 7 fremragende produkter for perfekt manikyr (Best i Test 2023)

Product Image

Essie Nail Polish 13.5ml

Innholdsfortegnelse

Neglelakk – det lille vidunderet som transformerer dine hender til et blikkfang. Enten du ønsker en diskret glans eller å gjøre et dristig statement, har neglelakken en sentral plass i skjønnhetsrutinen. Men med et hav av alternativer, hvordan finner du den beste?

I vår Neglelakk test, har vi dykket ned i verdenen av farger og finisher for å bringe deg en liste over de syv mest populære produktene på markedet. Ut fra kriterier som holdbarhet, fargeintensitet og tørketid, har vi satt hver neglelakk på prøve. Målet? Å hjelpe deg å oppdage Best i Test!

Fra high-end til budsjettvennlige alternativer, våre anbefalinger handler ikke bare om estetikk, de omfatter også kvalitet og brukervennlighet. Har du lett etter den beste Neglelakken for dine behov? Vi tror vi har svaret. Med nøye utvalgte produkter og grundige vurderinger, er denne artikkelen din guide til en feilfri manikyr.

Så la oss dykke inn i denne fargerike verden og finne den perfekte neglelakken som vil vekke misunnelse hos alle rundt deg. Hvilken vil stå igjen som den ubestridte vinneren? Bli med oss på oppdagelsesferden – fordi vakkert manikyrerte negler starter her!

1. Essie Nail Polish 13.5ml

100 NOK
100 NOK
143 NOK

Vi har testet Essie Nail Polish 13.5ml grundig og resultatene er tydelige: denne neglelakken er en klar vinner. Med sin presise pensel sørger den for en enkel og jevn påføring som selv nybegynnere vil sette pris på. Fargeutvalget er imponerende, og enhver motebevisst person vil finne en favorittnyanse som matcher enhver anledning eller antrekk.

Konsistensen på Essie neglelakk er verken for tykk eller for tynn, noe som betyr at den tørker relativt raskt uten å skape striper. Det krever kun et par strøk for å oppnå en optimal dekkevne, og holdbarheten er enestående. Vi har opplevd at lakkens glans og farge holder seg vakker og uten sprekker eller avskalling opptil flere dager.

Miljøaspektet er også viktig for våre valg, og Essie har gjort fremskritt ved å bruke ingredienser som er mindre skadelige for både brukeren og planeten. Dette styrker vår overbevisning om at Essie Nail Polish 13.5ml er et ansvarsfullt og kvalitetsbevisst valg.

Basert på vår grundige gjennomgang og erfaring innen skjønnhetsindustrien, kan vi trygt anbefale Essie Nail Polish 13.5ml som toppvalget innen neglelakk. Dens allsidighet og kvalitet sørger for at du oppnår salongkvalitet på neglene hjemmefra.

Fordele

 • Lengevarende formel: Essie Neglelakk er kjent for sin høykvalitetsformel som gir en langvarig og holdbar manikyr uten å flakke eller blekne raskt.
 • Vidt spekter av farger: Med et bredt utvalg av farger tilgjengelig, kan du enkelt finne den perfekte nyansen for enhver anledning, humør eller stil.
 • Profesjonelt resultat: Den presise applikatoren og den jevne formelen tillater enkel påføring, slik at du får et salonglignende resultat hjemme.

Ulemper

 • Kan være dyrt: Essie Nail Polish i 13,5ml størrelse kan være relativt kostbart sammenlignet med andre neglelakker på markedet, noe som kan være en ulempe for budsjettbevisste forbrukere.
 • Tørker sakte: Noen brukere kan oppleve at Essie Nail Polish tar lengre tid å tørke enn andre merker, noe som kan øke risikoen for å ødelegge manikyren før den er fullstendig tørr.

2. Essie Gel Couture Nail Polish 13.5ml

Vi har testet Essie Gel Couture Nail Polish på 13.5ml og er imponerte over resultatene. Dette produktet fortjener sin plassering som nummer to i vår evaluering, og det med god grunn. Med en langvarig holdbarhet og en glossy finish som minner om en salongbehandling, leverer Essie et topp kvalitetsprodukt.

Den innovasjonen som følger med dette merkets Gel Couture serie er bemerkelsesverdig. Lakken lover inntil 14 dagers holdbarhet uten at det kreves en UV-lampe, noe som gjør at vi kan oppnå et profesjonelt utseende hjemmefra. Applikasjonen er enkel og problemfri med en pensel som glir jevnt over neglen, noe som gir en presis og dekkende farge.

Fargeutvalget som Essie tilbyr er også verdt å merke seg. Med et mangfold av nyanser, finner enhver noe som passer til deres stil og anledning. Formelen er rik og pigmentert, og en base og en overflatebehandling er alt som kreves for et skinnende og holdbart resultat.

Til tross for at vi ikke nevner pris, er det verd å nevne verdi fordi Essie Gel Couture gir en følelse av luksus uten at det kreves vanlige salonnturer. Kort sagt, dette neglelakken imponerer oss med sin kvalitet, fargeutvalg og brukervennlighet.

Fordele

 • Langvarig glans: Essie Gel Couture Nail Polish gir en glans som varer opptil 14 dager, og gir et profesjonelt og holdbart resultat uten behov for UV-lampe.
 • Enkel påføring: Med en spesialdesignet pensel blir påføringen enkel og presis, noe som sikrer en feilfri og jevn dekning av neglen.
 • Lekkert fargeutvalg: Kolleksjonen inneholder et bredt spekter av trendy farger, og gir deg muligheten til å velge den perfekte nyansen for enhver anledning.

Ulemper

 • Kortvarig holdbarhet: Noen brukere kan oppleve at Essie Gel Couture Nail Polish ikke varer så lenge som forventet, og kan begynne å flasse eller chippe etter noen få dager, spesielt uten bruk av den tilhørende topplakken.
 • Høy pris: Prisen på Essie Gel Couture Nail Polish kan være høyere enn andre neglelakker på markedet, noe som kan være en ulempe for de som leter etter et mer budsjettvennlig alternativ.

3. OPI Nail Polish 15ml

Vi har nylig testet OPI Nail Polish 15ml, og det er tydelig at dette produktet har fortjent en stolt tredjeplass i vår vurdering av neglelakker. Med sin imponerende holdbarhet og strålende glans, er det ikke rart at OPI har fanget oppmerksomheten til neglelakkentusiaster.

Ved å bruke OPI Nail Polish, har vi merket oss hvordan formelen glir jevnt på neglene og gir en feilfri finish. Fargeutvalget er både rikt og mangfoldig, og tilbyr noe for enhver anledning og stil. Hver 15ml flaske bærer med seg et løfte om kvalitet, speilet i den glossy og profesjonelle looken som varer.

Overraskende nok var det ikke bare det estetiske som gjorde dette produktet til en favoritt blant oss. OPIs engasjement for å ikke teste på dyr, samt deres fravær av skadelige kjemikalier som toluen og formaldehyd, gjør dette merket til et etisk og trygt valg for forbrukere.

Takket være den innovative penselteknologien, som gir jevn og nøyaktig påføring, samt en tørketid som overgår forventningene, er OPI Nail Polish et merke vi helhjertet kan anbefale. Denne neglelakken er ikke bare et stilfullt valg, men også et praktisk og bevisst et.

Fordele

 • Langvarig glans: OPI Nail Polish 15ml gir en høyglanset finish som varer lenge, noe som betyr at neglene dine vil se friske og velstelte ut over lengre tid.
 • Stort fargeutvalg: Med OPI kan du velge blant et bredt spekter av farger, noe som gjør det lett å finne den perfekte nyansen til enhver anledning eller stil.
 • Kvalitetsformel: Den profesjonelle formelen til OPI Nail Polish er designet for å gi en jevn påføring uten striper, og den motstår avskalling for en holdbar og tiltalende manikyr.

Ulemper

 • Pris: OPI Neglelakk 15ml kan være relativt kostbar sammenlignet med andre merker.
 • Tørketid: Noen brukere opplever at lakken tar lengre tid å tørke enn hva som er ønskelig.

4. Le Mini Macaron Gel Nail Polish 10ml

128 NOK
205 NOK

Vi har nylig hatt gleden av å teste ut Le Mini Macaron Gel Nail Polish, som er en gel neglelakk som har fanget vår oppmerksomhet. Selv om produktet ikke nådde helt til topps i vår samletesting, og landet på en fjerdeplass, fant vi flere positive egenskaper som er verdt å nevne.

Med sine 10ml flaske er Le Mini Macaron et kompakt alternativ som passer perfekt for de som er på farten. Det er imidlertid ikke størrelsen som gjør dette til et bemerkelsesverdig valg, men heller holdbarheten og glansen lakkene tilbyr. Vi observerte at lakken holder seg pen og uten chips i flere dager, noe som absolutt er en styrke for de som verdsetter langvarig kvalitet.

Anvendelsen av Le Mini Macaron er enkel og brukervennlig. Selvom det krever en UV/LED-lampe for herding, er resultatet et profesjonelt utseende som kan oppnås hjemmefra. Fargeutvalget imponerte oss også, med et bredt spekter av nyanser som tilbyr noe for enhver smak.

Samlet sett er Le Mini Macaron Gel Nail Polish et solid valg for de som søker en gel neglelakk som kombinerer brukervennlighet med vedvarende kvalitet. Selv om den ikke toppet vår liste, fortjener den absolutt anerkjennelse for sin kvalitet og ytelse.

Fordele

 • Hurtig og enkelt: Le Mini Macaron Gel Nail Polish er enkel å påføre og herder på bare 30 sekunder med LED-lampen.
 • Langvarig glans: Neglelakken gir en høy glans og en holdbar finish som varer i opptil to uker uten avskalling.
 • Reisevennlig design: Den kompakte størrelsen på 10 ml og USB-drevet LED-lampe gjør dette til et perfekt sett for manikyr på farten.

Ulemper

 • Kortvarig Holdbarhet: Noen brukere rapporterer at Le Mini Macaron Gel Nail Polish kan begynne å flasse eller chippe etter bare noen få dager, spesielt uten bruk av en god top coat.
 • Begrenset Fargevalg: Utvalget av farger med Le Mini Macaron Gel Nail Polish kan være begrenset sammenlignet med andre merker, noe som kan være en ulempe for de som ønsker et bredere spekter av nyanser å velge mellom.

5. Essie ExprEssie Nail Polish 10ml

Vi har testet Essie ExprEssie Nail Polish 10ml, som har inntatt en respektabel femteplass i vår vurdering av neglelakker. Dette merket er kjent for sin kvalitet og brede palett av farger, noe som også reflekteres i deres ExprEssie-serie.

I vårt grundige testarbeid la vi merke til den rasktørkende formelen som lover fullført manikyr i ekspressfart. Vi oppdaget at produktet faktisk tørket merkbart raskere enn mange av konkurrentene, noe som gjør denne neglelakken til et fremragende valg for de av oss med travle livsstiler.

Påføring av Essie ExprEssie var en drøm med sin bredere pensel, som ga en jevn og glatt dekning uten mye strev. Dette er definitivt et pluss for brukervennlighet. Neglelakken har også en imponerende holdbarhet, og vi så mindre avskalling over tid, noe som tyder på en robust formel.

Selv om den kom på en femteplass, er det viktig å understreke at Essie fortsatt leverer høy kvalitet, og kan være det perfekte valget for de som verdsetter en glossy finish og et merke med et solid rykte. For våre erfarne negleentusiaster, står dette produktet som en solid representant for profesjonell kvalitet til hjemmebruk.

Fordele

 • Rask Tørking: Essie ExprEssie Nail Polish tørker utrolig raskt, noe som gjør det perfekt for de med en travel livsstil.
 • Langvarig Glans: Dette neglelakket gir en langvarig glans og holdbarhet, og holder neglene flotte over lengre tid.
 • Enkel Påføring: Den spesialdesignede børsten gjør det enkelt å påføre neglelakken jevnt og presist, uten klumper og striper.

Ulemper

 • Tørketid er ikke så rask som annonsert: Selv om Essie ExprEssie Nail Polish hevder å tørke ekstremt raskt, opplever noen brukere at det tar lengre tid enn forventet før lakken er helt tørr.
 • Begrenset holdbarhet: Noen kunder rapporterer at neglelakken kan begynne å flasse eller chippe raskere enn andre merker, noe som kan føre til at man må påføre nytt lag oftere.

6. OPI Gel Break 2 Nail Polish 15ml

148 NOK
159 NOK
159 NOK

Vi har nylig testet den populære OPI Gel Break 2 Neglelakk på 15ml, som stolt tok sjetteplassen i vår omfattende evaluering av negleprodukter. Denne neglelakken lover en pleiende behandling for negler som trenger en pause fra gelmanikyrer, og vi kan bekrefte at den leverer på sine løfter.

Neglelakken kommer i en praktisk flaske og applikasjonen er en lek med den ikoniske OPI-børsten som gir en jevn og presis dekning. Det er ingen tvil om at OPI har tenkt på brukervennlighet og effektivitet når de utformet denne produkten.

Gel Break 2-serien er designet for å gi neglene en reparasjon og styrking etter skaden som ofte kan følge med langvarig bruk av gel neglelakk. Etter vår bruk merket vi en betydelig forbedring i neglenes helse og utseende. Produktet tilfører en subtil glans og en naturlig farge som fremhever neglenes skjønnhet uten å overveldende dem.

Vi er imponerte over de nærende ingrediensene i OPI Gel Break 2 Neglelakk, som bidrar til å forsterke og beskytte neglene, samtidig som de fremmer deres naturlige utseende. Selv om den ikke tok førsteplassen i vår test, er vi sikre på at denne neglelakken er et ideelt valg for de som ønsker å gi neglene sine en velfortjent pause.

Fordele

 • Langvarig glans: OPI Gel Break 2 Nail Polish gir neglene en høyglanset finish som varer lenge uten å flasse eller falme.
 • Nærer neglene: Lakken er beriket med nærende ingredienser som bidrar til å forsterke og pleie neglene under bruk.
 • Hurtigtørkende formel: Formelen er laget for å tørke raskt, noe som reduserer ventetiden og gjør manikyren mer effektiv.

Ulemper

 • Ingen langvarig effekt: Selv om OPI Gel Break 2 lover å styrke neglene, rapporterer noen brukere at produktets forsterkende effekt ikke varer så lenge som ønsket.
 • Litt dyr: Prisen på OPI Gel Break 2 kan være høyere enn andre neglelakkbehandlinger, noe som kan være en ulempe for forbrukere med et stramt budsjett.

7. OPI Infinite Shine 2 Nail Polish 15ml

139 NOK
176 NOK

Vi har nylig hatt gleden av å prøve OPI Infinite Shine 2 Nail Polish på 15ml, og vi må si at vi er imponerte over kvaliteten. Selv om denne neglelakken havnet på syvende plass i vår test, er det flere grunner til at den fortjener ros.

For det første gir OPI Infinite Shine 2 en fantastisk glans som virkelig lever opp til navnet sitt. Finishen er speilblank, og holdbarheten er bemerkelsesverdig; vi fant at lakken holdt seg pen og uten sprekker gjennom hele uken. Det brede penselhodet gjør det enkelt å påføre lakken jevnt, noe som er et stort pluss for oss med mindre stø hånd.

Fargepaletten til OPI Infinite Shine er også verdt å fremheve. De har et bredt utvalg av nyanser, som gjør det lett å finne en favoritt for ethvert humør eller anledning. Formelen er hurtigtørkende, noe som sparer tid for de av oss med en hektisk hverdag.

Selv om det finnes sterkere konkurrenter på markedet, holder OPI Infinite Shine 2 stand som et pålitelig valg for de som søker en langvarig og skinnende neglelakk med kvalitetspigmenter. Vi anbefaler gjerne dette produktet til våre lesere som verdsetter både estetikk og holdbarhet i en og samme flaske.

Fordele

 • Langvarig glans: OPI Infinite Shine 2 Nail Polish har en holdbarhet og en glans som kan vare i opptil 11 dager, noe som gir en salong-lignende finish uten behovet for UV-lys.
 • Bredt utvalg av nyanser: Med en imponerende palett av farger, gir OPI et mangfold av valgmuligheter for enhver smak og anledning.
 • Enkel applikasjon: Den unike penselen er designet for en jevn og presis påføring, noe som sikrer et flott resultat selv for de uten profesjonell erfaring.

Ulemper

 • Pris: OPI Infinite Shine 2 Nail Polish har en høy pris sammenlignet med andre neglelakker i markedet, noe som kan være en barriere for enkelte forbrukere.
 • Tørketid: Selv om denne lakk lover en langvarig glans og holdbarhet, kan tørketiden være lenger enn gjennomsnittlige neglelakker, noe som kan være upraktisk for de som trenger en rask manikyr.

Ofte Stilte Spørsmål om Neglelakk

Hva er neglelakk?

Neglelakk er et kosmetisk produkt som påføres neglene for å gi dem farge, glans og beskyttelse. Den finnes i utallige farger og kan også inneholde forskjellige typer effekter som glitter, metallisk finish eller matt overflate.

Hvordan påfører man neglelakk?

For best resultat, start med rene og tørre negler. Påfør en base coat for å beskytte neglene og forbedre holdbarheten til lakk. Deretter påfører du neglelakken i tynne lag, og lar det første laget tørke før du påfører det andre. Avslutt med en top coat for å forsegle fargen og gi ekstra glans.

Hvor lenge bør neglelakk tørke?

Tørketiden for neglelakk kan variere, men det er lurt å vente i hvert fall 10-15 minutter før du rører ved noe, for å unngå riper eller merker. Komplett tørketid for fullstendig herding kan ta opptil en time eller lenger, avhengig av lakkens formel og tykkelsen på lagene.

Hvordan fjerner man neglelakk?

Neglelakk fjernes best med en neglelakkfjerner. Dynk en bomullspad med neglelakkfjerner og hold den mot neglen i noen sekunder før du forsiktig tørker av lakk. For en mer skånsom fjerning kan du bruke en neglelakkfjerner uten aceton.

Kan neglelakk skade neglene?

Hyppig bruk av neglelakk og spesielt bruk av acetonholdig neglelakkfjerner kan tørke ut neglene og gjøre dem sprø. Bruk av en nærende base coat og en negleolje kan bidra til å beskytte og tilføre fuktighet til neglene. Det er også lurt å gi neglene pauser fra lakken for å la dem puste og gjenopprette naturlig styrke.

Konklusjon: Beste Neglelakk

Gjennom vår grundige testing og vurdering av ulike neglelakkmerker, har Essie Nail Polish i 13.5 ml utmerket seg som den beste neglelakken på markedet. Dens langvarige formel, kombinert med et spekter av fengende farger og en høyglans finish, har overbevist oss om at dette er det ideelle valget for enhver som ønsker en profesjonell og holdbar manikyr. Den presise applikatoren gjør påføringen enkel og sømløs, noe som reduserer sjansen for feil og sikrer perfekte resultater hver gang. For kunder som ser etter kvalitet og varighet, er Essie Nail Polish på 13.5 ml det opplagte valget. Uavhengig av anledning, vil denne neglelakken utvilsomt etterlate et varig inntrykk og bidra til en følelse av eleganse og stil.

Product Image

Essie Nail Polish 13.5ml

Author image of Lisa Nilsson

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
testy.no logo
Utforsk testvinnere og velg med tillit!
Informasjon
Ansvarlig utgiver:
Top Notch Leads
Org nr: C 98958
Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
© 2024 Top Notch Leads