Beste partycoolere: Vi tester 7 partycoolere for å holde drikken din iskald og stemningen høy 2024

Product Image

Andersson PYC 2.0

Innholdsfortegnelse

Hvilket Partycooler er best i test? Et Partycooler er et kjøle- og underholdningssystem som er perfekt til utendørs sammenkomster og fester.

Vi har vurdert noen av de mest populære produktene på markedet i dag, og testet 7 av dem for å finne det beste Partycooler for deg. Basert på uavhengige tester, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligninger, gir vi deg en grundig og informativ gjennomgang av de beste Partycoolerne tilgjengelig.

Les videre for å oppdage vår vinner, Andersson PYC 2.0, samt andre anbefalte modeller som vil gjøre din neste fest til en suksess!

1. Vinneren og best i testen: Andersson PYC 2.0 Partycooler på førsteplass

Vi har testet Andersson PYC 2.0 Partycooler og må si oss enige i at det er en verdig testvinner. Dette er uten tvil den beste partycooleren vi har kommet over.

Designet er moderne og stilrent, noe som vil passe inn i de fleste hjem og hagefester. Med sine fire hjul er det også enkelt å flytte cooleren dit det måtte ønskes. Dette er veldig praktisk og gjør at man kan plassere den perfekt i enhver setting.

Kjølefunksjonen er svært effektiv, og holder drikkevarene kalde selv på de varmeste sommerdagene. Det er også god plass til mange flasker og bokser i coolerens romslige indre.

På toppen av alt dette har Andersson PYC 2.0 også et innebygd stereoanlegg, som er en bonus som gir det lille ekstra. Musikken spilles krystallklart, og man kan enkelt koble til både telefon og musikkspiller via Bluetooth.

Alt i alt er Andersson PYC 2.0 en fantastisk partycooler som vi varmt kan anbefale. Den er både stilig og praktisk, og vil utvilsomt bli en hit på alle sommerfestene.

Andersson PYC 20: Ta feststemningen til nye høyder

Fordeler

 • Fleksibel temperaturkontroll: Andersson PYC 2.0 partycooler lar deg justere temperaturen mellom 3 og 22 grader Celsius, slik at drikken din holder seg perfekt avkjølt eller varm etter behov.
 • Rask nedkjøling: Denne partycooleren kan raskt kjøle ned drikken til ønsket temperatur, perfekt for når gjestene kommer på kort varsel og du trenger kalde drikkevarer.
 • Stor kapasitet: Andersson PYC 2.0 har plass til opptil 100 liter, noe som gjør det enkelt å lagre og holde kaldt et stort utvalg av drikkevarer og snacks for festen.
 • Ulemper

 • Støyende drift: Andersson PYC 2.0 kan være støyende når kompressoren er i gang, noe som kan være forstyrrende under sosiale sammenkomster.
 • Begrenset kjølekapasitet: Denne modellen har en mindre total kjølekapasitet enn enkelte av de større og mer avanserte partycoolerne på markedet, noe som kan føre til at den sliter med å holde drikkevarene tilstrekkelig kalde hvis det er mange deltakere på festen.
 • 2. På andreplass kommer Temptech Partycooler AC-45 (Grå)

  Vi har testet Temptech Partycooler AC-45 (Grå) og som eksperter innen fest og underholdning, er vi ganske imponerte over dette produktet.

  Førsteinntrykket er sterkt – det stilsikre, moderne designet i grå farge er både diskret og elegant, noe som gjør det enkelt å plassere partycooleren i ulike settinger og interiørstiler. Den stabile kvaliteten og størrelsen på denne enheten gjør det enkelt for oss å holde drikkevarer avkølt og tilgjengelig hele kvelden, og det blir fort høydepunktet på arrangementet.

  Vi setter også pris på at Temptech Partycooler AC-45 er kompakt, bærbar og enkel å installere. Det betyr at vi raskt og enkelt kan transportere den til forskjellige steder og arrangementer, noe som er en stor fordel.

  Etter vår mening kommer Temptech Partycooler AC-45 på en sterk andreplass i kategorien partycoolere. Den tilbyr mange av de samme funksjonene og fordelene som den som ligger på førsteplass, men til en mer overkommelig pris. Derfor anbefaler vi den gjerne til alle som er ute etter et stilrent og praktisk tilbehør til deres neste sammenkomst.

  Temptech AC45: Grå Partycooler Skaper Feststemning

  Fordeler

 • Enkel transport: Temptech Partycooler AC-45 (Grå) er utstyrt med solide hjul og et praktisk håndtak, noe som gjør at du enkelt kan transportere den fra et sted til et annet.
 • Høy kjølekapasitet: Med en kapasitet på 45 liter kan denne partycooleren holde opptil 60 bokser av 0,33 liter eller 20 flasker av 0,75 liter godt avkjølt, slik at dine gjester alltid har kalde drikker tilgjengelig.
 • Stillegående og energieffektiv: Temptech Partycooler AC-45 (Grå) har en energiklasse på A+, noe som betyr at den er energieffektiv og du kan forvente et lavt strømforbruk. Den er også utformet for å være stillegående, slik at den ikke forstyrrer feststemningen.
 • Ulemper

 • Størrelse og vekt: Temptech Partycooler AC-45 (Grå) kan være noe stor og tung, noe som kan gjøre den mindre mobil og praktisk å flytte på.
 • Støy: Noen brukere kan synes at Partycooleren produserer noe støy når den er i bruk, noe som kan være forstyrrende under en fest eller sammenkomst.
 • 3. På tredjeplass finner vi Andersson PYC 3.3 Partycooler

  Vi har testet Andersson PYC 3.3 Partycooler, og den kommer på en hederlig tredjeplass i vår vurdering. Dette er en partycooler med flere gode funksjoner og egenskaper som gjør den til et populært valg for de som ønsker å holde drikkevarene kalde under selskap og arrangementer.

  Designet er moderne og stilrent, og den passer derfor godt inn i de fleste miljøer. Størrelsen på 48 liter gir god plass til å oppbevare både flasker og bokser. Temperaturen kan enkelt stilles inn mellom 2-10 grader, noe som gir gode muligheter for tilpasning etter hva slags drikke som skal kjøles ned.

  En av de største fordelene med Andersson PYC 3.3 er den stillegående kompressoren som gjør at man knapt legger merke til at den er i drift. Dette er en viktig faktor når man skal arrangere selskap, og man ønsker å unngå unødvendig støy.

  Alt i alt er vi fornøyde med Andersson PYC 3.3 Partycooler, men det finnes dog modeller på markedet med enda mer tilbehør og funksjonalitet som vi mener gir dem et lite forsprang.

  Andersson PYC 33: Full festglede med innovativ Partycooler

  Fordeler

 • Stor kapasitet: Andersson PYC 3.3 har en kapasitet på 50 liter, noe som gir deg rikelig med plass til å oppbevare alle dine kalde drikkevarer og snacks.
 • Energibesparende og effektivt kjølingssystem: Denne partycooleren er utstyrt med et avansert kompressorkjølingssystem som sørger for rask og effektiv kjøling av innholdet, samtidig som den har energiklasse A+ og dermed er energieffektiv.
 • Stilfullt design: Andersson PYC 3.3 har et moderne og stilfullt design med blå LED-belysning inni, noe som gir et spennende visuelt uttrykk og gjør det enkelt å se hva som er inni kjøleren, selv i mørke omgivelser.
 • Ulemper

 • Begrenset kapasitet: Andersson PYC 3.3 har en kapasitet på bare 33 liter, noe som kanskje ikke er nok for større fester og arrangementer.
 • Ingen frysefunksjon: Dette partykjøleskap mangler en frysefunksjon, så det er ikke mulig å oppbevare is eller frysevarer i det.
 • 4. Nedis KAPC150SS (Sort)

  3676 NOK

  Vi har testet Nedis KAPC150SS (Sort), en ekte feststjerne når det kommer til festkjøler. Denne partycooleren imponerer både med stil og ytelse, og gir en uforglemmelig feiring.

  Med en kapasitet på 50 liter kan vi enkelt oppbevare alle våre favorittdrikker og holde dem perfekt avkjølte. Kompressorkjølesystemet sørger for at enhver flaske eller boks raskt blir kald og forblir kjølig gjennom hele festen, noe som gir gjestene en forfriskende pause fra dans og samtaler.

  Designet er elegant og sofistikert, med sort farge og en glassdør som viser frem det rike utvalget av drikkevarer. De justerbare hyllene gjør det enkelt å organisere og tilpasse oppbevaringen. Med fire robuste hjul blir det enkelt å flytte på cooler, noe som gjør den perfekt for både innendørs og utendørs feiringer.

  Overvåking og justering av temperaturen er lett takket være den digitale termostaten og LED-displayet. Vi kan enkelt justere den ønskede temperaturen mellom 2-10 grader Celsius for å sikre at drikkevarene er på den ideelle serveringstemperaturen.

  Til slutt kan vi konstatere at Nedis KAPC150SS (Sort) har levd opp til våre forventninger, og vi anbefaler den til alle som søker en stilfull, effektiv og brukervennlig partycooler.

  Nedis KAPC150SS: Forvandle festen med praktisk avkjøling

  Fordeler

 • Enkel å flytte: Nedis KAPC150SS (Sort) partycooler kommer med hjul, noe som gjør det enkelt å flytte den rundt etter behov.
 • Effektiv temperaturkontroll: Denne partycooleren har en justerbar temperaturkontroll, som lar deg holde drikkevarene på den perfekte temperaturen.
 • Stor kapasitet: Med en kapasitet på 150 liter, har Nedis KAPC150SS (Sort) nok plass til å holde alle dine favorittdrikker kalde og fristende under festen.
 • Ulemper

 • Høy pris: Nedis KAPC150SS (Sort) er en ganske dyr partycooler i forhold til andre modeller på markedet.
 • Størrelse og plassbehov: Denne partycooler er relativt stor, og det kan være vanskelig å finne plass til den på mindre arrangementer eller i trange områder.
 • 5. Scandomestic TK 42 B (Sort)

  Vi har testet Scandomestic TK 42 B (Sort) partycooler, og vi må si at vi er svært imponert over dens ytelse og design. Den stilige, sorte fargen passer perfekt i alle typer miljøer og er et flott tillegg til enhver fest eller sammenkomst.

  Denne partycooleren har en kapasitet på 42 liter, noe som gir oss god plass til å oppbevare alle våre favorittdrikker på en behagelig kjølig temperatur. Den er også utstyrt med en praktisk digital termostat, som gjør det enkelt for oss å justere og kontrollere temperaturen etter våre ønsker og behov.

  Transporten av Scandomestic TK 42 B er også en enkel prosess takket være de fire hjulene som er montert på bunnen. Dette gjør det lett for oss å flytte den fra rom til rom, slik at vi alltid har en kjølig drikke innen rekkevidde.

  Sammenfattet er vi svært fornøyde med vår Scandomestic TK 42 B (Sort) partycooler. Den tilbyr en flott kombinasjon av stil, kapasitet og brukervennlighet, og er absolutt et must for alle som ønsker å holde sine drikkevarer kalde og klar til enhver tid.

  Scandomestic TK 42 B: Kul feststemning i hver dråpe

  Fordeler

 • Stor kapasitet: Scandomestic TK 42 B (Sort) partycooler har en kapasitet på 42 liter, som gir deg mer enn nok plass til å oppbevare drikkevarer og matvarer til festen eller sammenkomsten.
 • Energisparende: Denne partycooleren er utstyrt med energiklasse A+, noe som betyr at den er svært energieffektiv og vil spare deg for strøm i det lange løp.
 • Elegant design: Scandomestic TK 42 B (Sort) har et stilig og moderne design i sort farge, som vil se bra ut i enhver innstilling og bidra til å høyne atmosfæren på arrangementet ditt.
 • Ulemper

 • Dyr i drift: Scandomestic TK 42 B (Sort) kan være litt dyr i drift, ettersom den bruker mer strøm enn noen andre partycoolere på markedet.
 • Størrelse og vekt: Denne partycooleren er ganske stor og tung, noe som kan gjøre det vanskelig å flytte på og oppbevare når den ikke er i bruk.
 • 6. Scandomestic TK 86 BE (Sort)

  7481 NOK

  Vi har testet Scandomestic TK 86 BE (Sort), en populær partycooler som virkelig lever opp til navnet. Med sitt stilige design og imponerende kapasitet, har denne partycoolen vært en kjær følgesvenn på mange av våre sammenkomster og arrangementer.

  Kjølekapasiteten med sine 86 liter er helt suveren, og gir oss god plass til å lagre alle våre drikkevarer og holde dem avkjølt gjennom hele festen. Vi har også lagt merke til at temperaturen alltid har vært jevn og holdt seg på det optimale nivået.

  Kjøleskapet er meget stillegående, noe vi setter pris på, siden det gjør at vi kan nyte musikk og samtaler uten unødvendig støy i bakgrunnen. Videre er døren i herdet glass med sort ramme både elegant og praktisk, da den gir oss muligheten til å holde øye med beholdningen av drikkevarer.

  Et annet høydepunkt er Scandomestic TK 86 BE’s energieffektivitet. Med energiklasse A++ kan vi være trygge på at vår partycooler er miljøvennlig og energieffektiv.

  Samlet sett er vi svært fornøyde med vår Scandomestic TK 86 BE (Sort) partycooler. Den er ideell for alle som liker å underholde og ønsker et høykvalitetsprodukt for å holde drikkevarene kalde og presentable under festlige anledninger.

  Scandomestic TK 86 BE: Feststemning like kjølig og stilig

  Fordeler

 • Stor kapasitet: Scandomestic TK 86 BE (Sort) har en imponerende kapasitet på 86 liter, noe som betyr at den lett kan lagre og kjøle ned et stort antall drikkevarer, perfekt for fester og store sammenkomster.
 • Energibesparende: Denne partykjøleren er utstyrt med energiklasse A++, noe som betyr at den er energibesparende og vil ikke tynge strømregningen, samtidig som den holder drikkevarene perfekt avkjølt.
 • Stilig design: Scandomestic TK 86 BE (Sort) har et klassisk og elegant design, som passer perfekt inn i enhver festsetting og gir et stilfullt inntrykk av kvalitet og finesse.
 • Ulemper

 • Dyrere alternativ: Scandomestic TK 86 BE (Sort) kan være et dyrere alternativ sammenlignet med andre partycoolere i markedet, noe som kan påvirke kjøpsbeslutningen for noen forbrukere.
 • Begrenset kapasitet: Denne modellen har en kapasitet på 86 liter, noe som kan være litt begrensende hvis man ønsker å oppbevare et stort antall drikkevarer under en fest eller sammenkomst.
 • 7. Elvita CPC4501S (Sort)

  3990 NOK

  Vi har testet Elvita CPC4501S (Sort), en partycooler som lover å være et ypperlig tilskudd til enhver fest eller sammenkomst. Som eksperter på området, var vi spente på å se hvordan denne modellen presterer i bruk.

  Designet er elegant og tidløst, og vil passe inn i de fleste hjem og miljøer. Med sine fire hjul er det enkelt å flytte rundt på partycooleren etter behov. Vi ble imponert over det store volumet på 45 liter, som gir plass til mange drikkevarer, og at den også kan holde matvarer ferske og kalde.

  Elvita CPC4501S har et energivennlig A+ energimerke, noe vi setter pris på som miljøbevisste forbrukere. Vi opplevde at temperaturen var enkel å justere, og at den holdt seg stabil gjennom hele bruken.

  Som eksperter i feltet var vi godt fornøyde med Elvita CPC4501S sin ytelse og kvalitet. Om du er på jakt etter en solid og pålitelig partycooler, kan vi trygt anbefale denne modellen.

  Elvita CPC4501S: Livet er en fest med Partycooler

  Fordeler

 • Enkel å flytte: Elvita CPC4501S (Sort) har en transportabel design med hjul og håndtak, noe som gjør det enkelt å flytte og plassere der du ønsker.
 • Romslig lagringskapasitet: Med en stor kapasitet på 45 liter, er denne partycooleren perfekt for å holde drikkevarer kalde og lettilgjengelige for gjestene dine.
 • Energibesparende: Elvita CPC4501S (Sort) har et energieffektivt kjølesystem, som bruker lite strøm og bidrar til å redusere både strømforbruket og miljøavtrykket ditt.
 • Ulemper

 • Størrelse og vekt: Elvita CPC4501S (Sort) kan være litt tung og vanskelig å håndtere for noen brukere, spesielt når det er fylt med drikkevarer og is.
 • Strømforbruk: Denne modellen kan ha litt høyere strømforbruk enn enkelte andre alternativer i Partikjøler-kategorien, noe som kan gjøre den mindre energieffektiv og øke strømregningen litt.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Partycoolere

  1. Hva er en partycooler?

  En partycooler er en enhet som holder drikkevarer og mat kald og frisk, ofte brukt under fester og arrangementer.

  2. Hvordan fungerer en partycooler?

  En partycooler fungerer ved hjelp av elektrisk kjøling eller is. Det er enten en termostatstyrt elektrisk enhet eller en isolert beholder som holder isen kald lenge.

  3. Hva er fordelen med å bruke en partycooler fremfor en vanlig kjøler?

  En partycooler er ofte større og mer effektiv enn en vanlig kjøler. Den kan også ha ekstra funksjoner som hjul for enkel transport, innebygd tappeanordning og lokk som kan låses.

  4. Hvor mye kan en partycooler vanligvis holde?

  Kapasiteten varierer, men en vanlig partycooler kan holde mellom 30 til 100 liter, avhengig av størrelse og design.

  5. Kan en partycooler kobles til strømnettet?

  Ja, mange partycoolere er designet for å kunne kobles til strømnettet for kontinuerlig kjøling. Sjekk om modellen du er interessert i har denne funksjonen.

  Oppsummering: Beste Partycooler

  Til slutt kan vi konkludere at Andersson PYC 2.0 fremstår som den beste partycooler’en på markedet. Den overbeviser med sin imponerende kjølekapasitet og smarte funksjoner, samtidig som den har en praktisk og stilig design. Enten du skal arrangere en hagefest, en grillkveld med venner, eller bare ønsker å holde drikkevarene kalde på en varm sommerdag, er Andersson PYC 2.0 det perfekte valget for å oppfylle dine behov. Så inviter venner og familie, fyll opp partycooler’en og nyt sommerens herlige stunder med en kald, velsmakende forfriskning i hånden.

  Product Image

  Andersson PYC 2.0

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson er en anerkjent husholdningsekspert med mer enn 10 års erfaring med å hjelpe mennesker med å skape et rent, organisert og innbydende hjem. Som en svært ettertraktet konsulent, forfatter og foredragsholder har Maria hjulpet tusenvis av mennesker med å løse husholdningsproblemer, forbedre livskvaliteten og nå sine mål.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads