Terrassevarmer: Våre 7 terrassevarmere for 2021

terrassevarmer

Som kjent er ikke Norge det varmeste landet, og kveldene blir veldig fort kjølige og kalde så fort solen forsvinner. Terrassen er et utrolig flott oppholdssted når vinteren slipper taket og våren kommer krypende. Dessverre kan det fort bli kaldt om kveldene og du kan alltids ta på deg mer klær, men det blir aldri det samme som en ekstern varmekilde som solen, en ovn eller en peis. Heldigvis finnes det flotte terrassevarmere og her får du en fantastisk kjøpsguide. På den måten kan du finne den terrassevarmeren som passer til ditt behov. Vi har sammenlignet ulike modeller på markedet, slik at det skal være lettere for deg å velge modellen som best passer deg. Vi har ikke selv testet modellene, men baserer oss på andre tilgjengelige kilder og beskrivelser. 

BILDE PRODUKT
Terrassevarmer INDUS
Om du er ute etter en ordentlig god terrassevarmer som gjør at du kan nyte de norske sommerkveldene uten å fryse. Denne varmeren har ordentlig god varmeevne samtidig som den er lett å flytte.
SJEKK PRISEN →
Indus Montert
Om du har begrenset med plass på terrassen eller verandaen og ønsker å utnytte dette maksimalt så bør du sjekke ut denne flotte varmelampen. Den henger som en lampe fra taket og sprer varmen ut over. Den er helt klart verdt å sjekke ut.
SJEKK PRISEN →
Terrassevarmer SIRIUS
Denne lampen har en av de beste varmespredningene vi har sett på. Med denne lampen kan du lett holde varmen til langt ut på høsten. Denne modellen har også et svært stilrent design som gjør at den passer perfekt på de fleste terrasser.
SJEKK PRISEN →
Terrassevarmer NERO
Denne varmelampen er perfekt for å montere på veggen. Dette gjør at denne terrassevarmeren passer perfekt på både terrasser, verandaer og balkonger. Lengden på denne lampen gjør også at du får spredd varmen godt.
SJEKK PRISEN →
Terrassevarmer med stang
Dette er en billig og bra terrassevarmer som sørger for at du kan bruke terrassen din hele året. Med tanke på prisen er dette et relativt billig alternativ, men selv om prisen er billig vil ikke dette si at kvaliteten er særlig mye dårligere.
SJEKK PRISEN →

1. Terrassevarmer INDUS – Vår favoritt

SJEKK PRISEN →

Beste av de beste

Er du på utkikk etter den aller beste terrassevarmeren der ute så bør du helt klart velge denne. Denne stående terrassevarmeren leverer utrolig god varme og en utmerket kvalitet for en helt overkommelig pris. Den svarte terrassevarmeren står oppreist og gir dermed en god varme ovenfra. En jevn varmespredning som minner om solen. Den er nesten 2 meter høy og gir derfor en fantastisk rekkevidde og med et bevegelig hode kan du tilpasse spredningen etter behov. 

Masse effekt

En testvinner må som sagt være bra i alle ledd. Nå skal det snakkes om watt, og her leverer testvinneren flere innstillinger. De ulike innstillingene gjør at du kan selv bestemme hvor mye varme som kommer ut av terrassevarmeren. Temperaturen stilles ved å justere watt fra 900 til 2000. Den flotte variasjonen gir en behagelig temperatur for enhver situasjon. 900 watt passer fint for milde kvelder der du ønsker en svak varmekilde for å kunne sitte ute lettkledd. 2000 watt representerer den andre siden av skalaen og det finnes ikke en dag i det kalde halvåret der den ikke er varm nok. 

Utrolig lang brenntid

Et annet viktig moment i en terrassevarmer er hvor lang brenntid den har. Denne har en brenntid på over 5000 timer, og du kan derfor bruke den i mange år uten å bekymre deg. Det er særlig viktig for å slippe å stresse med å skru den av og på hele tiden og en langvarig bruk gjør at du heller ikke trenger å kjøpe en ny hver sommer. Selv om den er laget i en flott kvalitet og tåler både vær og vind, anbefaler vi at du setter den under tak eller inntil en vegg på de verste dagene. På den måten varer den lengre og vil se finere ut i lengden.

Stødig design

Når du først har skaffet deg en så fin terrassevarmer er det utrolig smart at den har et så stødig design. Som sagt så tar den alt av vind og nedbør og du kan dermed kose deg ute i varmen på selv de tøffeste dagene. 

Oppsummering

Alt i alt får du her den alle beste varmelampen der ute. Testvinneren leverer god varme og et elegant design som passer inn på enhver terrasse. Videre kan du justere varmen og med 5000 brenntimer kan du bruke denne problemfritt i mange år fremover. Dersom du går for denne kommer du uansett til å bli fornøyd. 

LES MER →


2.Indus Montert –  Hengende lampe

SJEKK PRISEN →

Beste hengende varmelampe

Om du er på utkikk etter en virkelig god hengende terrassevarmer så er dette det perfekte produktet for deg. Denne terrassevarmeren er svært lett å montere og er en av de aller beste modellene på markedet i dag. Det at denne varmelampen er hengende gjør at den lett kan monteres på de aller fleste balkonger og i mange hagestuer. Det at denne varmelampen har et stort bruksområde gjør at den er betydelig mer allsidig enn de fleste andre terrassevarmere.  

Hele 5000 brenntimer

Denne fantastiske varmelampen har hele 5000 brenntimer, dette gjør at denne terrassevarmeren har en virkelig lang levetid. Det å finne en varmelampe med lang levetid er svært viktig for deg som er på utkikk etter et kvalitetsprodukt. Med hele 5000 brenntimer kan du med denne varmeren lett holde varmen på terrassen din til langt ut på høsten.

Stilrent design 

Denne varmelampen har et svært elegant design som gjør at den vil passe perfekt inn på de aller fleste terrasser og balkonger. Det å ha en varmer som har et flott design er et svært viktig element for alle som er opptatt av estetikk. Mange terrassevarmere er dessverre stygge og ser ikke bra ut på terrasser. Heldigvis er ikke dette et problem med denne modellen som har et veldig flott design.

Oppsummering

Alt i alt er dette en perfekt terrassevarmer for deg som har lyst på en god hengende varmelampe. Denne varmelampen sprer varmen godt og er et høykvalitetsprodukt. Med over 5000 brenntimer og et stilrent design er dette den desidert beste hengende varmelampen vi har sett på i denne testen. Denne lampen er også produsert i aluminium og rustfritt stål. 

LES MER →


3. Terrassevarmer SIRIUS – God varmespreder

SJEKK PRISEN →

Flott for store terrasser

Denne terrassevarmeren er den perfekte lampen som fordeler varme. Den har et design som sprer varmen på utmerket vis og gjør den perfekt for store terrasser. Med et stort areal med varme kan du slippe å kjøpe flere lamper eller varmekilder for å dekke terrassen. 

2000 watt gir masse varme

Denne varmelampen har en effekt på hele 2000 watt og kan med det spre helt enorme mengder varme utover. En normal terrasse vil holde seg varm med kun en SIRIUS lampe.

Flott design

Varmesprederen er laget som lampe slik at den kan spre varmen utover et størst mulig areal. Lampen har et klassisk design og passer inn i ethvert miljø. Et metallisk design gir den et tidløst preg. Det at den har en lampeform gjør den ikke bare bra til å fordele varme, men du sparer også masse plass på terrassen. En vanlig terrassevarmer må ofte stå på bakken og tar derfor opp plass der den står og rundt seg da det ikke bør være ting rett ved varmen på grunn av brannfare. En taklampe frigjør denne plassen og gir deg rom til å ha flere på besøk eller putte andre ting der. 

Hele 5000 brenntimer

Å ha en lampe du ikke trenger å bytte er jo utrolig flott. Med hele 5000 brenntimer trenger du ikke bekymre deg for denne lampen på mange år. Du kan tillegg til den lange levetiden justere varmen selv for å oppnå en behagelig temperatur uansett anledning.  

Oppsummert

Kort oppsummert er dette en fantastisk terrassevarmer i lampeform. Den henger ned fra taket og frigjør plass på terrassen samtidig som du ellers måtte brukt på en terrassevarmer. Videre er den designet slik at den sprer varmen jevnt utover et stort området og de fleste vil derfor kunne klare seg med kun en varmelampe. Det er digg med tanke på pris og plass. 

LES MER →


4. Terrassevarmer NERO – Veggmontert

SJEKK PRISEN →

Enkelt design

En terrassevarmer er et produkt man helst ikke skal se eller legge merke til. Det å da kjøpe store gulvmonterte varmere vil være helt feil. Det er derfor det er så flott at det finnes veggmonterte terrassevarmere, disse tar langt mindre plass og synes knapt. Denne modellen leverer en minimalistisk veggmontering i kombinasjon med flotte materialvalg.

Solide materialer

Denne varmeren er laget av rustfritt stål og aluminium, dette gjør den særdeles robust. For deg betyr dette at du vil få et produkt som tåler vind og vær og dermed holder i mange år. I tillegg til dette er særlig aluminium et godt materialvalg med tanke på termisk konduktivitet. Dette er jo tross alt et oppvarmingsprodukt.

Variabel effekt

Denne varmeren leveres med en effekt som kan justeres fra 1200W til hele 2000W. Dette gjør at den kan levere jevn og god varme ved mange forskjellige utetemperaturer. Det at den har et så godt spenn av reguleringsmuligheter gir den et forsprang sammenlignet med en del konkurrenter. 

Praktisk fjernkontroll

En annen lur dings de leverer denne varmeren med er en fjernkontroll. Det gjør justering av varmen svært enkel. I tillegg til dette er det flott å kunne slå varmeren av og på med en fjernkontroll, og slippe å strekke seg til enheten. Dette er særlig nyttig med tanke på at dette er en veggmontert enhet og vil kanskje være svært utilgjengelig.

Oppsummering

Dette er en fantastisk terrassevarmer med fjernkontroll som enkelt lar seg montere på veggen. Det er utrolig praktisk dersom du ønsker å spare plass eller ønsker varmen fra oven. Med en stor variasjon i watt kan du justere varmen fra mild varme til glodhet ovn. Dermed kan du nyte varme på terrassen hele sommeren, uansett vær. 

LES MER →


5. Terrassevarmer med stang – Billig og bra

SJEKK PRISEN →

God pris og god kvalitet

Mange tror at dersom et produkt er billig så er det også av lav kvalitet. Til en viss grad er det ofte en sammenheng mellom pris og kvalitet. Dette er fordi produkter som har lavere pris ofte har lavere produksjonskostnader. Lave produksjonskostnader kommer ofte av at produsenten har benyttet seg av billigere råvarer. Heldigvis er ikke dette tilfellet med denne terrassevarmeren. Denne varmeren er nemlig et produkt av rimelig høy kvalitet som gjør at du kan holde terrassen din varm hele året. 

Høy terrassevarmer med god spredning

Denne varmeren er også plassert på toppen av en høy stang som gjør at denne terrassevarmeren har en god spredningsevne. Det at en varmer har en god spredningsevne vil si at den greier å spre varmen ut fra varmelampen og over et større område. På denne måten kan varmelampen lett varme opp hele terrassen din eller hele balkongen. 

Sikkert design

Denne varmelampen har også et svært sikkert design som sørger for at det ikke skal kunne oppstå farlige situasjoner. En av de smarte løsningene denne lampen benytter seg av er overopphetningsbeskyttelse. Overopphetningsbeskyttelse sørger for at lampen ikke skal kunne overopphetes. Et annet smart beskyttelsestiltak som denne terrassevarmeren benytter seg av er at den har et sprutsikkert design. En av de farligste situasjonene som kan oppstå med en varmer er at det kommer vann i den. Med et sprutsikkert design sørger denne lampen for at det ikke kan oppstå slike farlige situasjoner. 

Oppsummering

For å oppsummere denne terrassevarmeren skal vi se på noen av de viktigste funksjonene ved denne varmeren. En av de viktigste funksjonene til denne varmelampen er at den har en god spredning. Et annet viktig element med denne lampen er at den kommer til en betydelig lavere pris enn de fleste andre varmelamper. Dette gjør at denne lampen er perfekt for alle som er på utkikk etter en terrassevarmer som passer til alle budsjetter.  

LES MER →

 


6. Terrassevarmere Bluegaz Bullet – Premium

SJEKK PRISEN →

Fantastisk design

Denne terrassevarmeren fra Bluegaz leverer et design som ingen andre kan matche. Den er nemlig nesten fullstendig bygget i rustfritt stål og ser dermed utrolig solid ut. I tillegg til dette har den en utforming på toppen som gjør at den ypperlig kan utstråle varme på en effektiv måte. 

Parabol utforming

Denne enheten har selve varme enheten på toppen av den gulvmonterte varmere. For å kunne stråle denne varmen nedover er den montert med en omvendt parabol på toppen. Dette gjør at den enkelt vil kunne stråle varme ned på sittegruppen eller lignende på terrassen.

Overtrekk

Denne modellen kan leveres med et tilhørende overtrekk i svært robust stoff. Dette gjør at du kan ta optimalt vare på varmeren. Dette gjelder særlig i Norge med relativt røft vær og da kanskje særlig på vinterstid. Det er mange produsenter som skryter av robuste design og det er forsåvidt denne varmeren også. Når det er sagt er det lite som slår et skikkelig overtrekk for å ta vare på terrassevarmeren.

Fordel med gulvmontert varmer

Det at denne varmeren er en frittstående gulvenhet medfører en rekke fordeler. Kanskje den aller største er at den kan utstråle varme i alle retninger. Det gjør at den svært effektiv kan varme opp en større terrasse, særlig hvis vi sammenligner det med hvor mange veggenheter man trenger for å få samme effekt.

Oppsummert

Denne terrassevarmeren fra Bluegaz er det aller beste valget om du er ute etter den aller beste varmeren uansett pris. Den er designet som en frittstående gulvenhet og leverer derfor god varme i alle retninger. I tillegg til dette er den laget i svært solide materialer som også er estetisk pene.

LES MER →

 


7. Thermo Torso – Bra på budsjett

SJEKK PRISEN →

Billig og bra

Å få seg en terrassevarmer i god kvalitet og flott design trenger ikke være dyrt, og det viser denne terrassevarmeren fra Termo Torso. Med et kompakt design passer den inn over alt og gir en lun og god varme uansett hvor du ønsker den. Den er faktisk så liten at du kan bruke den på et bord. Den lille rakkeren passer perfekt for mindre terrasser og er ideell for deg som ser etter en litt billigere variant. 

Passer perfekt på gulv og bord

Dette er en terrassevarmer som passer perfekt på alle gulv og bord. Det at denne terrassevarmeren er så liten gjør at den er perfekt for alle som er på utkikk etter en liten og diskre varmer. Denne varmeren har også en effekt på 600W, dette er relativt mye kraft for en så liten varmer. Dette gjør at denne varmelampen varmer seg opp relativt raskt og at denne raskt kan levere varme.

Oppsummering

Alt i alt er dette den perfekte terrassevarmeren for alle som er på utkikk etter en liten, billig og diskre varmer. Det at denne varmeren er så liten gjør at den lett får plass på en rekke ulike plasser, som for eksempel gulv eller bord. 

LES MER →

 


Feltseng test: Dette er de 4 beste feltsengene i 2021

Jaktdress test: Disse 6 er jegerne sine favoritter 2021

Våre undersøkelser er ikke gjort av oss, men en sammenligning av tester og beskrivelser fra ulike nettsider som test.no, outdoors.com og andre internasjonale tester slik at du får en bredere oversikt. Testene er uavhengige og objektive. Vårt mål er å gi deg den en klar og tydelig oversikt over de aktuelle produktene samlet på et og samme sted. Om du har noen ønsker eller tilbakemeldinger så gi oss gjerne en tilbakemelding lengre ned i feltet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: