Pastamaskin sammenligning: Her er våre 7 favoritter for 2021

pastamaskin test

Å finne den rette pastamaskinen er ikke alltid så lett på et marked med et enormt utvalg og flotte modeller. Du har enkle estetiske modeller som du må bruke manuelt og du har mer moderne og elektriske modeller med motor. Her får du en sammenlikning av noen av de beste pastamaskinene på markedet. Vi har sammenlignet ulike modeller på markedet, slik at det skal være lettere for deg å velge modellen som best passer deg. Vi har ikke selv testet modellene, men baserer oss på andre tilgjengelige kilder og beskrivelser. 

BILDE PRODUKT
Philips HR2345/19
Denne flotte pastamaskinen fra Philips gjør det både lett og morsomt å lage helt egen pasta. Denne maskinen både blander, former og lager pastaen for deg. Dersom du velger denne utrolig gode modellen fra Philips kommer du ikke til å angre.
SJEKK PRISEN →
Marcato Atlas motor
Å lage pasta fra bunnen er en opplevelse man bare må oppleve, men ikke alle ønsker alt på den gamle måten. La den retro og industrielle maskinen fra Marcato gi deg en enkel og smertefri prosess med å lage hjemmelaget pasta.
SJEKK PRISEN →
Marcato Atlas 180
Om du er på utkikk etter en pastamaskin i et klassisk italiensk design så er dette den perfekte pastamaskinen for deg. Dette er en kompakt og svært effektiv pastamaskin som er produsert i rustfritt stål.
SJEKK PRISEN →
Funktion pastamaskin
Dersom du ikke ønsker å bruke en haug med penger på en maskin du ikke bruker hver dag er dette en fantastisk alternativ. Her får du en flott og enkel pastamaskin til en utrolig billig penge.
SJEKK PRISEN →
Imperia Resturant Manuell
Dette er en pastamaskin som har alt en kulinarisk entusiast kan ønske seg. Dersom du vil imponere dine gjester med en fantastisk god pasta og en lekker ny maskin, så er denne pastamaskinen perfekt for deg.
SJEKK PRISEN →

1. Philips HR2345/19 – Vår favoritt

SJEKK PRISEN →

I egen klasse
Du er kanskje kjent med de vanlige pastamaskinene der du må sveive rundt utallige ganger for å skjære opp pastaen. Videre må man også lage deigen i en bolle og kna den til den er i riktig form. Denne maskinen gjør alt for deg, med et rom som knar deigen før den så presses ut i perfekt form. Dette er en testvinner som slår konkurrentene av banen. Videre er prisen heller ikke så gal.

Ulike pastaer
Å lage pasta varianter med denne maskinen er en lek. Den gjør alt for deg. Fra du legger deigen oppi blir den knadd rundt i en rom med staker som drar og fikser deigen mens du kan fokusere på andre ting. Rommet er gjennomsiktig så du ser hvor langt den er på vei, og hvor mye som mangler. Videre blir pastaen presset gjennom et munnstykket som gir pastaens form. Heldigvis kan du også bytte ut dette. De fire ulike munnstykkene gjør at du kan selv bestemme formen på pastaen alt ettersom hvilken type du lager.

Stort rom for mye pasta
Å ha et stort nok rom er kanskje den eneste bekymringen man skulle ha for denne maskinen. Denne bekymringen forsvinner heldigvis raskt når man får vite at pastaen tar helt opptil 450 gram pasta om gangen, mer enn nok til alle måltid. Rommet har mål på 13,5 cm bred og 28,9 cm dyp og 35 cm høy. Dette gir som sagt et stort rom til enorme mengder pasta.

Oppsummering
I denne flotte testvinneren fra Philips får du en maskin som gjør alt for deg. Fra du heller deigen oppi maskinen blir den først knadd og eltet til riktig form før den presses ut gjennom en av fire forskjellige munnstykker. Hvilket munnstykket du har montert avgjør hvilken fasong pastaen får. Til slutt har pastamaskinen et rom som tar opptil hele 450 gram med pasta om gangen, hvilket er mer enn nok for enhver familie og husholdning.

LES MER →


2. Marcato Atlas motor – God elektrisk

SJEKK PRISEN →

Fantastisk med elektrisitet
Dersom du er glad i god pasta så vet du hvor godt en god og fersk pasta kan smake. Med denne pastamaskinen kan du lett lage fersk pasta hjemme hver eneste dag. Denne pastamaskinen kommer også med en elektrisk motor som gjør at den lett lager all pastaen uten at du trenger å bruke noe muskelkraft. Det å kjevle ut pasta for hånd, eller bruke en hånddrevet pastamaskin kan være en strevsom prosess, som både er slitsomt og som tar mye tid. Med denne enkle pastamaskinen er det å lage pasta lekende lett og du trenger nesten ikke å løfte en finger.

Lett å vedlikeholde
Med vanlige pastamaskiner kan det fort hende at du må ta fra hverandre hele pastamaskinen for å rengjøre den ordentlig. Dette fører fort til at du taper all den tiden du sparte i utgangspunktet. Heldigvis er ikke dette et problem med denne smarte pastamaskinen. Det eneste du trenger å gjøre for å rengjøre denne pastamaskinen er å børste over rullene etter bruk. På denne måten blir rengjøringen både rask og effektiv, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Lager tre forskjellige typer pasta
En smart funksjon som denne pastamaskinen har er at den lager tre ulike typer veldig god pasta. Med denne maskinen får du med alt tilbehøret du trenger for å lage lasagne, tagliolini og fettuccine. Dette gjør at du alltid kan lage den pastaen som passer perfekt for den retten du har tenkt til å tilberede. Denne pastamaskinen gir deg også muligheten til å tilpasse tykkelsen på pastaen. Dette gjør at du alltid vil kunne lage en pasta som du er fornøyd med.

Oppsummering
Alt i alt vil jeg si at dette er en av de aller beste elektriske pastamaskinene på markedet i dag. Med flere geniale funksjoner som tre ulike typer pasta, variert tykkelse og enkel rengjøringen leverer denne maskinen et fenomenalt resulatet på alle de viktige punktene. Om du er på utkikk etter en rask og effektiv måte å lage pasta på er dette den perfekte maskinen for deg.

LES MER →


3. Marcato Atlas 180 – Klassisk design

SJEKK PRISEN →

Flott design fra Italia
En kjetting er ikke sterkere enn sitt svakeste link. Dette gjelder for kjøkken også. Med denne pastamaskinen fra Marcato får du en helt fantastisk design fra selveste Italia. Er det et land som har peiling på hvordan man lager pasta så er det Italia. Den utrolig flotte maskinen har et elegant og smidisk design preget av en industriell tid. Den ser rett å slett ut som en klassisk kvalitetsmaskin fra Italia.

Alle typer pasta
Ikke bare har denne pastamaskinen et flott og lekkert design. Den kan nemlig lage pasta til lasagne, spaghetti og fettuccine. Dette kan den ved å justere tykkelsen på pastaen. Denne funksjonen er utmerket dersom du har preferanser på hvor tykk pastaen skal være. Noen liker pastaen tynn, mens andre har behov for en tykkere pasta. Uansett hva du skulle ønske har denne maskinen det du trenger.

Med bordfeste
Du kan ha en så god maskin du bare vil, men det hjelper ikke dersom du sliter med å holde maskinen på riktig sted. Heldigvis følger denne maskinen med et bordfeste som holder maskinen fast til bordet.

Motor kan kjøpes til
Dersom du merker at du skulle ønske du hadde det flotte designet, men er ikke en fan av manuelt arbeid kan du alltids kjøpe med en elektrisk motor. Denne gjør jobben for deg, ved å kutte pastaen elektrisk. Denne monteres på siden av maskinen og vil på ingen måte fjerne estetikken ved maskinen da motoren er i samme fasong og stil som resten av maskinen.

Oppsummering
Dersom du er på utkikk etter en utrolig flott pastamaskin kan du trygt velge denne. Med et elegant og industrielt design setter du et kvalitetspreg både på maten og kjøkkenet i sin helhet. Du får også med et bordfeste som holder maskine fast ved bruk og kan også kjøpe med en motor for å gjøre hele jobben raskere. Uansett hva du ser etter i en pastamaskin vil denne maskinen dekke ditt behov.

LES MER →


4. Funktion pastamaskin – Bra på budsjett

SJEKK PRISEN →

God pasta til en billig penge
I motsetning til mange av de andre pastamaskinene vi har sett på så langt så koster denne maskinen betydelig mindre. Selv om den ikke kommer alle de samme smarte funksjonene som toppmodellene kommer med, er dette fortsatt en særdeles bra pastamaskin. Dette er en tidløs pastamaskin som leverer gode resultater, og benytter seg av en teknikk som er godt utprøvd. Dette gjør at du kan lage god og fersk pasta lett uten å betale mye for det.

Betaler for seg selv
Dersom du er glad i god mat og ofte kjøper kvalitet pasta så vil denne maskinen faktisk være en god investering. I stedet for å kjøpe god men dyr pasta ofte kan du med denne maskinen lage din egne kvalitets pasta mye billigere. Dette vil si at dersom du benytter deg av denne pastamaskinen ofte så vil den faktisk etterhvert ha betalt for seg selv. I det lange løpet kan du se på innkjøpet av denne maskinen som en god investering som du faktisk har tjent penger på. På grunn av at prisen på denne maskinen er så billig vil det heller ikke ta spesielt lang tid før denne maskinen viser seg å være et godt kjøp.

Tidløst design
Denne maskinen har et tidløst og flott design som virkelig viser de italienske anene som denne maskinen stammer fra. Materiale som er brukt på pastamaskinen er rustfritt stål. Ikke bare er rustfritt stål et svært flott materiale å se på, det er også et høykvalitets materiale. Det å benytte seg av rustfritt stål gir maskinen en betydelig lengre levetid enn det som kan forventes av pastamaskinen som er produsert i billigere materialer.

Oppsummering
Dette er en billig pastamaskin som leverer et veldig godt resultat dersom man tar prisen i betraktning. Den har en svært god funksjonalitet, og dersom du benytter deg av den ofte nok vil maskinen faktisk betale for seg selv. Pastamaskinen er også produsert i rustfritt stål som både gir den et flott utseende og en lang levetid.

LES MER →


5. Imperia Resturant Manuell – Klassisk

SJEKK PRISEN →

Klassisk pastamaskin
Dette er en klassisk pastamaskin som blir brukt for å lage den ultimate pastaen. For å lage en virkelig god pasta er det kritisk viktig å ha et øye for detaljer. Ikke bare må du ha et øye for detaljer, du må også ha en maskin som kan gjøre nytte av disse små detaljene. Dette vil si at du må ha en kvalitetsmaskin som har så mange justeringsmuligheter at du kan lage den perfekte pasten hver gang. Denne maskinen kommer med hele 10 ulike tykkelses innstillinger og en presisjonssentrering for at du virkelig skal kunne lage en kvalitets pasta. Disse 10 ulike tykkelses innstillingene lar deg virkelig finne den perfekte tykkelsen for at pastaen du lager.

Kvalitet koster
Det er ingen hemmelighet at denne pastamaskinen koster en del mer enn de billigere alternativene. Så dersom du er en av de som bare er på utkikk etter en lett og effektiv måte å lage pasta på, så er ikke dette produktet for deg. Dette er et produkt for deg som virkelig vil ha det beste av det beste. Dette er en maskin som koster mye fordi den gir deg som bruker muligheten til å være helt ekstremt nøyaktig. Denne maskinen er for deg som ikke bare er glad i å spise god pasta, men som er virkelig glad i å lage god pasta.

Kan lage store mengder
En annen svært god egenskap som denne pastamaskinen innehar er at den kan lage store mengder pasta på kort tid. Denne maskinen kan faktisk lage nesten hele 12 kg på bare en time. Dette gjør at denne pastamaskinen passer perfekt for deg som skal ha gjester over på besøk. Maskinen har også et svært fint design som gjør at den passer perfekt inn på enhver kjøkkenbenk.

Oppsummering
Dette er ikke en maskin for deg som er ute etter en billig og rask løsning. Den er derimot helt perfekt for deg som virkelig setter pris på det å lage god pasta. Denne pastamaskinen gir deg som bruker muligheten til å lage en helt nydelig pasta hver eneste gang.

LES MER →

 


6. Küchenprofi Pastamaskin – Perfekt til større mengder

SJEKK PRISEN →

Gjør store mengder lett å lage
Dersom du har en stor familie eller vet du kommer til å bruke pastamaskinen med store mengder er det avgjørende å ha en maskin som kan brukes i store kvantum. En liten maskin vil ta lang tid og du vil bli sliten og dermed resultere i det dårlig kvalitet. En stor nok maskin vil gjøre jobben raskt og effektivt. Videre så har denne flotte maskinen fra Küchenprofi en motor som fjerner stress med sveiving og kutting av pastaen.

Flott design
Dersom du leste om design vinneren ser du garantert likheter i denne maskinen. Det sølvaktige og industrielle preget på maskinen gir den en klassisk og profesjonell look. Med elegante og geometriske former både ser den og er ekstremt profesjonell.

Kraftig motor
For et godt resultat er det viktig at motorer en kraftig nok til å håndtere store mengder med pasta. Det har denne! Den tyske pastamaskinen gir deg også hele 7 ulike moduser for forskjellige typer pasta. Alt du trenger å gjøre er å sette riktig modus å la maskinen gjøre resten. Nyt flotte og perfekte striper med pasta.

Prisen er ikke den laveste
For en slik flott og sterk maskin må man forvente en pris. Det flotte designet og store mengden pasta den kan lage setter prisen noe høyere enn sine konkurrenter, men ikke noe den ikke er verdt.

Oppsummert
Her får du en flott pastamaskin som lager store mengder pasta og har et elegant og flott design. Med sitt industrielle preg og elektriske motor kan du nå nyte hvordan maskinen lager pasta både enkelt og raskt i store kvantum.

LES MER →

 


7. Kenwood KAX980ME Pastamaskin – Perfekt for lasagna

SJEKK PRISEN →

Lager perfekt lasagne
Om du er glad i en god lasagne så er dette det perfekte redskapet for deg. Denne pastamaskinen er et billig og godt alternativ for å lage både den gode pastaen og den perfekte lasagnen. Det å ha en pastamaskin som både kan lage en god pasta en god lasagne er viktig for at bruksområdet til maskinen skal være stort. Dette gjør også at du kan lage en større variasjon av pastaretter.

Kompatibel med Kenwood kjøkkenmaskin
Denne pastamaskinen er produsert av den anerkjente produsenten Kenwood som i lang tid har laget noen av de mest kjente kjøkkenmaskinene. Det at denne pastamaskinen kommer fra denne produsenten gjør at den også er kompatibel med en kjøkkenmaskin fra samme merke. Dette vil si at du kan feste denne pastamaskinen på kjøkkenmaskinen for å få en motorisert pastamaskin.

Oppsummert
Alt i alt vil jeg si at denne pastamaskinen passer perfekt for deg som har lyst til å både kunne lage lasagne og pasta med samme maskin. Det at denne maskinen også er kompatibel med en Kenwood kjøkkenmaskin er også et stort pluss.

LES MER →

 


Kullsyremaskin test: De 7 beste kullsyremaskinene 2021

Fiskesnelle test: Her er våre 7 favoritter

Våre tester er ikke gjort av oss, men en sammenligning av tester og beskrivelser fra ulike nettsider som test.no, outdoors.com og andre internasjonale tester slik at du får en bredere oversikt. Testene er uavhengige og objektive. Vårt mål er å gi deg den en klar og tydelig oversikt over de aktuelle produktene samlet på et og samme sted. Om du har noen ønsker eller tilbakemeldinger så gi oss gjerne en tilbakemelding lengre ned i feltet.

2 thoughts on “Pastamaskin sammenligning: Her er våre 7 favoritter for 2021

Leave a Reply

%d bloggers like this: