Undersøkelse Av Melkeskummere: Våre Favoritter For 2021

oversikt over melkeskummere forsidebilde

Det er svært lite som slår en ordentlig god kvalitetskaffe fra et ekte kaffehus. En barista fikser en deilig kaffe med skummet melk til deg. Denne luksusen trenger du ikke lengre å dra langt for å finne. Du kan faktisk få den helt selv inne på ditt eget kjøkken. En melkeskummer, varmer og skummer melken på kort og bra vis. Slik at du bare trenger å helle i kaffen din og nyte smaken. Aldri før har det vært enklere å få god kaffe så fort og billig. 

BILDE PRODUKT
Witt Premium melkeskummer med induksjon
Om du har lyst på en kremet kaffelatte med varmt melkeskum er denne innovative melkeskummeren perfekt for deg. Denne modellen garanterer deg perfekt melkeskum hver eneste gang du bruker den. Skummeren kan også brukes til å varme opp melken. 
Sjekk pris
Sage Melkeskummer BMF 600 SIL
Denne melkeskummeren fra Sage er den aller beste du kan få på markedet hvis du ser bort ifra pris. Den vil sørge for at du får lekkert og ikke minst fyldig skum til kaffen hver gang! Ingen modeller leverer samme funksjonalitet som denne.
Sjekk pris
Smeg Melkeskummer Pastell blå
Smeg leverer igjen en melkeskummer som ser fantastisk bra ut. I lyseblå pastellfarger vil denne skummeren lyse opp kjøkkenet ditt og generelt heve det estetiske utseendet du har i din leilighet.
Sjekk pris
Bodum Chambord melkeskummer 80ml
Bodum er en anerkjent produsent som vet å lage gode produkter for kjøkkenet. Denne melkeskummeren er svært rimelig og vil lage godt melkeskum for en billig penge. Et produkt de fleste hjem burde ha.
Sjekk pris
Bialetti Melkeskummer Induksjon 1000
Dette er en lekker og smart melkeskummer som passer perfekt på enhver kokeplate. Denne melkeskummeren lager herlig og luftig skum som tar din kaffekopp til det neste nivået. Denne modellen har også en relativt høy kapasitet. 
Sjekk pris


1. Witt Premium melkeskummer med induksjon – Markedets Beste

beste melkeskummer

SJEKK PRISEN →

 

Mange funksjoner

Denne melkeskummeren leveres med forskjellige funksjonaliteter som gjør at den ikke bare kan brukes til å skumme melk. Den kan for eksempel også brukes til å lage kakao med smeltet sjokolade. 

 

Induksjonsfunksjon

Som nevnt i tittelen har denne skummeren en funksjon som tar i bruk induksjon. Det betyr ikke at den bruker induksjonen på din kokeplate. Det betyr derimot at den bruker induksjon selv. Det er nemlig et todelt produkt bestående av en oppvarmingsenhet og en enhet for å ha melken i. Det at den bruker induksjon for oppvarming vil bety en svært rask skumming av melken. Dette fordi induksjon fungerer langt raskere enn vanlig oppvarming mellom metall.

 

Rustfritt stål

Denne modellen leveres i lekkert rustfritt stål. Det betyr først og fremst at det vil være et produkt som er pent og se på og som viser kvalitet. I tillegg til dette vil det være langt lettere å rengjøre stål sammenlignet med for eksempel plastikk. Et siste punkt er at i og med at det er rustfritt vil det stå i mot rust og korrosjon bedre enn vanlig stål.

 

Ergonomisk

Det er klart at denne testvinneren er designet med brukeren i hovedfokus. Dette ser en enkelt om man tar i betraktning hvor utrolig ergonomisk denne skummeren er laget.

LES MER →


2. Sage Melkeskummer BMF 600 SIL –  Premium 

bra på budsjett

SJEKK PRISEN →

 

Få den perfekte kaffekoppen hver gang

Med denne smarte melkeskummeren er det lekende lett å få den perfekte kaffekoppen hver eneste gang. Det å ha riktig melkeskum er særdeles viktig for å greie å lage den riktige koppen. For å få det riktige melkeskummet må man ha den riktige melkeskummeren og for deg som er glad i kvalitet, er dette produktet for deg. Denne melkekannen varmer opp melken til den perfekte temperaturen slik at den på best mulig måte blander seg inn med kaffen. 

 

Finn den optimale temperaturen 

Ekspertene er som oftest enig at for å få den perfekte koppen med kaffe bør man ha melkeskum som har en temperatur på mellom 50 og 65 grader. Dette er fordi melkeskummet lett skal kunne blande seg med kaffen for å lage den gode smaken og samtidig holde den riktige konsistensen. Med denne melkeskummeren kan du lett stille den inn mellom 50 og 75 grader. Dette gjør at du alltid kan få den perfekte temperaturen. 

 

Pent design i rustfritt stål

Om du har et pent kjøkken vet du hvor viktig det er med pene kjøkkenredskaper. Denne melkeskummeren er laget i et flott design i rustfritt stål. Det at denne modellen er designet i rustfritt stål er også viktig med tanke på at dette forbedrer holdbarheten. Som du sikkert vet er rustfritt stål et av de produktene med lengst holdbarhet. 

LES MER →


3. Smeg Melkeskummer Pastell blå – Beste design

design

SJEKK PRISEN →

 

Smeg er ingen nykommer for de med peiling på kjøkken

Hvis du har sett på eksklusive kjøkken i kataloger og magasiner vet du helt sikker hva smeg er. De levere utrolig flotte kjøkkenutstyr av flott design på alle områder. Og som man skulle forvente så treffer de klokkerent her også. Melkeskummeren i pastell blå farge setter er ny standard innen kaffeproduksjon med sitt elegante og flotte design. Denne pastell blå er kanskje den aller flotteste, men om du ikke er en fan av blå får du den selvfølgelig i andre farger.

 

Farge til ethvert kjøkken 

Som du nettopp forstod kommer denne designvinneren fra smeg i en rekke ulike flotte farger som kan tilpasses ethvert kjøkken og enhver smak. Dette flotte designet er preget av en rundt og tidløs form som du aldri kommer til å gå lei av. Med et elegant design er det ikke bare god kaffe du får, men det er også morsommere å lage kaffe. 

 

Prisen følger designet 

Med en så flott og elegant melkeskummer som dette kan du forvente en noe høyere pris. Dette er grunnet den høye eksklusiviteten og preget av luksus. Du kan omtrent sammenlikne denne med bilenes Bentley. Flotte runde kanter og en farge som aldri slår feil.

 

Funksjonene står i stil med designet

Ikke bare har denne rålekre melkeskummeren et flott design, men også ulike funksjoner du kommer til å elske. Med hele 6 ulike programmer kan du helt selv bestemmer hvilken konsistens og type kaffe du vil ha. Denne bruker også induksjonsvarme som gjør at den blir utrolig fort varm. Til slutt har den også en varmeindikator slik at du til enhver tid har oversikt over temperaturen. 

LES MER →


4. Bodum Chambord melkeskummer 80ml – Best for budsjett

melkeskummer god

SJEKK PRISEN →

 

En melkeskummer trenger ikke koste allverdens

Denne melkeskummeren fra Bodum koster svært lite. For mange vil funksjonene den tilbyr være mer enn tilstrekkelig og man vil rett og slett ikke trenge en fancy melkeskummer til mange tusen kroner. Denne melkeskummeren fra Bodum leverer god kvalitet og funksjonalitet til en pris de fleste kan tåle.

 

Flott design

Bodum er en produsent som er kjent for å lage gode design på alle sine produkter. Det er et annet viktig punkt. Bodum er nemlig en særdeles seriøs aktør som har levert mange produkter til kjøkken. Dermed kan vi stole på at de vet hva de gjør og leverer kvalitet igjen. Som vi ser har de igjen levert et flott estetisk produkt.

 

Manuell skummefunksjon

Siden denne skummeren koster relativt lite er det ingen fancy elektroniske funksjoner. Den er ganske enkelt drevet av din egen muskelkraft. Noen vil kanskje tro at dette er dumt, men i mange tilfeller vil det være langt bedre enn en svak motor. På grunn av det gode og ergonomiske designet vil denne skummeren levere flott kaffeskum på kortere tid enn en del av de elektroniske modellene.

 

Tåler oppvaskmaskin

Dette punktet er kritisk! Gammel melk lukter nemlig helt forferdelig hvis man ikke får vasket det bort skikkelig. Det at hele skummeren fra Bodum kan setter i oppvaskmaskinene er derfor er stort pluss. Dette er en av grunnene til at mange velger manuelle skummere istedenfor elektroniske.

LES MER →


5. Bialetti Melkeskummer Induksjon 1000 – Beste for kokeplaten

SJEKK PRISEN →

 

Et genialt redskap 

Denne modellen er designet for å passe perfekt for alle ulike typer kokeplater. Dette gjør at den får et veldig bredt bruksområde. Et bredt bruksområde er et svært positivt punkt med tanke på at dette gjør at denne modellen kan brukes nesten overalt. Den er også designet i et klassisk italiensk design som gjør at den passer inn på alle kjøkken. Et pent design er viktig med tanke på at denne melkeskummeren mest sannsynlig skal stå på kjøkkenet ditt lenge.

 

Lager det perfekte skummet

Denne modellen sørger for at du får det perfektet skummet hver eneste gang du bruker den. Melkeskummeren lager et luftig skum som passer perfekt inn på toppen av enhver god kaffekopp. Kapasiteten på denne melkeskummeren er også relativt god. Det vil si at den har stor nok kapasitet til å lage skum for tre kaffekopper. Dette er viktig for deg som har lyst til å ha venner over på kaffebesøk. 

 

Fungerer også på induksjon

Noen melkeskummere som kommer fra billige produsenter opplever ofte problemer etter mange gangers bruk. Denne skummeren drives derfor på en annen måte enn konkurrentene. Nemlig ved induksjon! Dette betyr at den vil bruke kokeplaten for å varme opp melken. For deg som forbruker betyr det er produkt som designmessig er langt enklere enn avanserte elektriske skummere. Dette vil bety en lengre holdbarhet.

LES MER →


6. Sevrin Spuma Plus – Best for plantemelk 

SJEKK PRISEN →

 

Spesielt program for plantemelk

Plantemelk er et produkt som har blitt veldig populært de siste årene. Det er derimot et helt annet produkt enn vanlig melk og trenger derfor et annerledes program for å lage det beste skummet. Da er det flott at denne skummeren fra Severin leverer nettopp dette.

Stort volum

Denne melkeskummeren leveres med et arbeidsvolum på hele 700ml. Dette er utrolig mye sammenlignet med en del konkurrenter og vil vise seg nyttig om man har mange gjester på besøk. 

Mulighet for kakao

Denne modellen er også designet med tanke på at den skal kunne brukes til kakao. Dette ser vi på grunn av den smarte åpningen i toppen for kakao samt en funksjon for å holde kakaoen varm.

Mange innstillinger

Denne skummeren har en rekke innstillinger, faktisk har den hele 13 innstillinger som gjør den svært programmerbar. Dette vil bety at du får fullstendig kontroll over skummingen av melken din.

Patentert design

Denne modellen leveres med et design så nytenkende og ikke minst bra at produsenten har fått patent på det. For noen vil dette kanskje ikke gi så mye informasjon, men det betyr i kort at designet på denne skummeren er både revolusjonerende og ikke minst utrolig godt.

LES MER →


7. Ariete Melkesteamer – beste vintage design

SJEKK PRISEN →

Fortiden i fremtiden

De fleste er glad i et vintage design. Det minner oss om bedre tider og elegante stiler og farger som gjorde verden lykkelig. Denne utrolig flotte og vintage melkeskummeren fra Ariete kan gi deg nettopp denne følelsen midt i ditt eget kjøkken. 

 

Tre farger for best mulig tilpassning

Bare fordi du liker vintage er det ikke sikkert du liker den gitte fargen på melkeskummeren. Derfor har Ariete laget melkeskummeren i tre ulike farger. Dette tillater deg å tilpasse stilen etter eget ønske. Kanskje har du allerede gått for en tone av vintage? Da vil denne passe rett i mellom resten. 

 

Non-stick belegg

Mange matretter er lette å lage, men tøffe å rengjøre. Du står å vasker, skrubber og skraper for å gjøre ting rent. Særlig når det kommer til varme er det fort at ting svir seg fast i kjelen. Heldigvis har denne modellen et non-stick belegg som hindrer ting i å sette seg fast i kanten og bunnen av melkeskummeren.

LES MER →


Kjøttkvern Test: Markedets 7 Beste Kjøttkverner I 2020

Vannkoker Test: Forbrukernes 9 Favoritter (2020)

 

Våre tester er ikke gjort av oss, men en sammenligning av tester og beskrivelser fra ulike nettsider som test.no, outdoors.com og andre internasjonale tester slik at du får en bredere oversikt. Testene er uavhengige og objektive. Vårt mål er å gi deg den en klar og tydelig oversikt over de aktuelle produktene samlet på et og samme sted. Om du har noen ønsker eller tilbakemeldinger så gi oss gjerne en tilbakemelding lengre ned i feltet.

2 thoughts on “Undersøkelse Av Melkeskummere: Våre Favoritter For 2021

Leave a Reply

%d bloggers like this: