Fiskestang Sammenligning: Våre 9 Favoritter I 2020

Fiskestang-Test

Er du på utkikk etter ny fiskestang? Vi har brukt flere timer på research for å finne modellen som best passer dine behov og ditt budsjett! Vi har sammenlignet ulike modeller på markedet, slik at det skal være lettere for deg å velge modellen som best passer deg. Vi har ikke selv testet modellene, men baserer oss på andre tilgjengelige kilder og beskrivelser.

VÅRE FAVORITTER

 • Har vunnet flere priser
 • Enkel å ta med seg
 • God kontroll når du kjører fisken
SJEKK PRISEN →
 • Anerkjent Allrounder
 • Høy toleranse for både vekt- og slitasjebelastning
 • Fin kombinasjon av aksjon og lengde
SJEKK PRISEN →
 • God kastelengde
 • Noe stiv med toppaksjon
 • Egnes forskjellige typer nordisk fiske
SJEKK PRISEN →

For Alle Bruksområder Og Budsjett

 

1. Shimano SpeedMaster DX 180UL – Vår Favoritt

Beste Fiskestang

SJEKK PRISEN →

 

 

Fiskestang for både ferskvann, kyst og laksefiske

SpeedMaster DX er en anerkjent allrounder fra japanske Shimano, en markedsledende aktør innen fiskeutstyr. Stangen er todelt, og dekker både stor og liten fisk fra ferskvann til elv- og kystfiske. Stanga har nemlig en tydelig balanse mellom mykhet og kraft som gjør at den egner seg godt til variert fiske.

Lagd i solid materie

Speedmaster-modellen er bygd i HPC100 Carbon med biofiber. Dette er en slitesterk kombinasjon med høy toleranse for både vekt- og slitasjebelastning. Selve stangen kommer i et delt sett, den er velbalansert og enkel å sette opp. Med følger det også trekk og tube for oppbevaring av fiskestangen.

Elegant i bruk

Det er lagt mye innsats i utviklingen av stangen, og dette vil ha en del å si for selve fiskeopplevelsen når man står i over lengre tid. En egen mekanisme, Fuji Alconite, motvirker at snøret henger seg opp under kast, og fører til at utkast og innsveiving går sømløst.

Kombinasjonen av lengde og aksjon gir deg både lange og presise kast, som er svært hendig når man fisker fra land. Du får også god kontroll under føringen av fisk, og kraft når fisken krokes. Det totale bildet viser et særpreg av kvalitet under bruk.

Klassisk utseende

I det klassiske utseende gjemmer det seg flere fordeler en får nytte av. Håndtaket består av Power Cork, en type kork som motvirker slitasje og gir deg bedre grep om stangen. Dette er svært hendig om en fisker i regnet eller når det er kaldt ute, altså noe man møter på nokså ofte i Norge.

LES MER →

 

Fordeler:

 • Utmerket til variert fiske
 • Sømløs og elegant
 • Høy kvalitet
 • Balansert aksjon og kraft
 • Alltid god kontroll

Ulemper

 • Tar større plass enn tubestenger

2. Lawson Explorer G4 9′ – Bestselger

fiskestang-bestselger

SJEKK PRISEN →

 

Har vunnet flere priser

Lawson Explorer har vært en bestselger i Norge i snart sine 4 generasjoner, dette er ikke en ufortjent ære ettersom du får en toppmodell til en lav pris. Modellen har også vunnet flere uavhengige priser for sin høye kvalitet. En av årsakene til at modellen har vært såpass populær er fordi den dekker den norske fiskekulturen på en bra måte:

  ∧ Enkel å ta med

∧ Høy kvalitet

∧ Fin til stor og liten fisk

God kombinasjon mellom kraft og aksjon

Dette er essensielt for å være en god allrounder ettersom man trenger kraft for lange kast og kroking fisk, og man trenger aksjon for presise kast og kontrollert føring av fisken. Ut i fra det vi har forstått er dette avgjort av hvordan aksjonen er plassert, altså det er høyere aksjon i tuppen av stanga enn i resten av leddene.

Denne kombinasjonen gir den en allrounderstang som:

  ∧ Kaster både langt og presist

∧ Gir kraft til kroking av fisk

∧ God kontroll når du fører fisken

En solid modell som er enkel å ta med

Mye av fiskingen i Norge foregår på fjellet, derfor er det viktig at den er lett å ta med og tar lite plass i sekken. Lawson-modellen deles i fire deler, som gjør at den tar meget lite plass under oppbevaring.

Stangen er lagd i karbon og alle ringer er rustfrie, så her får man god kvalitet.

LES MER →

 

Fordeler:

 • Mye for pengene
 • God kastelengde og presisjon
 • Eksemplarisk til føring av fisk
 • Høy kvalitet

Ulemper:

 • Ikke like sømløs som vår testvinner

3. Berkley Phazer – Allrounder Under 1000-lappen

Fiskestang-Bra

SJEKK PRISEN →

Har det en sportfisker trenger 

Med tanke på hva man får for pengene så har Phazer-modellen blitt et populært valg. Den er både følsom, kraftig og solid, og har en hyggelig prislapp.

Perfekt til sjøørret

Dette er en allrounder, det vil si at den får jobben gjort uansett hvilket fiske man bedriver, men den har noen egenskaper som gjør den spesielt godt egnet til sjøørreten. En fisk mange mener er den mest interessante å fange.

Ettersom stangen har en lett halvaksjon og er såpass følsom er den utmerket til å fange sjøørret, og lignende fisker, fra land. Den kaster langt, gir motstand når fisken krokes og er følsom under føringen av fisken. Med slike egenskaper er man sikret et moro fiske.

Todelt og solid

Dette er en todelt modell, de tar litt større plass en tubestenger, men er ofte litt mere solid. Den er konstruert i grafitt, har et korkhåndtak og man får med et stangtrekk for oppbevaring.

LES MER →

 

Fordeler

 • Mye for pengene
 • En skikkelig allrounder
 • Lange presise kast

Ulemper

 • Tar stor plass under oppbevaring

4. Daiwa Laguna XT – God Fiskestang Under 500-lappen

billig-fiskestang

SJEKK PRISEN →

 

Et godt alternativ til den som ikke fisker så ofte

Lagunaserien kommer i forskjellige størrelser og varianter som egnes til forskellig type fisk i Norden. Og den lave prisen har blitt kjennetegnet på Daiwas rimeligste modeller. Det skal sies at man får det man betaler for, dette gjelder også for fiskestenger. Denne modellen har ikke like bra kvalitet eller følsomhet som toppmodellene, men den har derimot en svært hyggelig prislapp. Og stiller derfor som et godt alternativ hos den som ikke fisker så mye, den får fortsatt jobben gjort!

God kastelengde, men stiv føring av fisk

Det skal sies at modellen kaster langt, den har toppaksjon og er derfor relativt stiv av seg. Dette kan være en fordel når fisken skal krokes, men man vil ikke i like stor grad ha kontroll når man fører og sliter ut fisken. Her gjør mykere stenger en bedre jobb på ørret og laksefiske, men til et enkelt fiske får denne også jobben gjort.

Fordeler

 • Egner seg til torskefiske
 • Hyggelig prislapp
 • God kastelengde

Ulemper

 • Dårlig presisjon og kontroll
 • Ikke så høy kvalitet

5. Shimano Combo Havfiske 2 – Havfiskestang

havfiskestang

SJEKK PRISEN →

Et komplett sett for havfiske

Shimano Combo Havfiske 2 er et komplett sett for den som skal fiske på dypt vann. Her får man med alt man trenger for å sette i gang, bortsett fra selve sluken. Havfiske på dypt vann kan ofte være krevende, her kan man møte på stor fisk eller til og med få flere fisker på samtidig. Dette krever riktig utstyr.

Combo-settet er et av de mest populære valgene i Norge, og det er ikke uten grunn. Den er konstruert for å være velbalansert og tåle tung vekt.

Stabilitet og løftekraft

Havfiskestenger skiller seg litt ut fra andre fiskestenger. De er vesentlig kortere, stivere og skal helst brukes i båt. Her er det stablitet, styrke og løftekraft som er viktig for et problemfritt fiske. Dette er alle egenskaper som Combo-modellen har. Her har man kraft og stabilitet tilstrekkelig nok til å få de fleste fisker. Den fungerer godt til både dørging og pilking.

Smart fiske

Med følger et svært godt redskap til pilkefiske, Multifilanmentline Power Pro Debth, dette viser deg med fargekoder hvor forrige fisk bet på og hvor dypt du fisker.

Pris

Havfiskestenger er lagd av sterkere materier, dette vises også på prisen. De er ofte dobbelt så dyre som vanlige haspelstenger når det kommer til prisen. Combo-modellen er ikke det rimeligste alternativet når det kommer til havfiske, men du får fortsatt mye for pengene.

LES MER →

Fordeler:

 • Balansert
 • Smart
 • Solid og kraftfull

Ulemper:

 • Noenlunde lang til pilking

6. Orvis Clearwater 9′ – Fluefiskestang

fiskestang-fluefiske

SJEKK PRISEN →

 

For norske elver og vann

Clearwater-modellen er en fluefiskestang spesielt lagd for norske forhold. Den er velegnet jakt av ørret, laks, sjøørret og harr, og den er designet til bruk av nymfeteknikken – den vanligste formen for fluefiske i Europa.

Hele 25 års garanti

Orvis sparer ikke på kvalitet på sin toppmodell, den har en utvidet garanti på hele 25 år. Det vil si at den kan bli med på mange fisketurer opp igjennom årene. I tillegg får man med en forsterket stangtube som beskytter stangen under oppbevaring.

Sterk med høy aksjon

Med fluefiske møter man ofte fisker som kjemper tilbake. Med sin sterke ramme og høye aksjon får du god kontroll på føringen av fisken, noe som gjør kampen litt lettere, og man minker sjansen for å miste fisken.

Lange presise kast

Med sine gode lengde og høye aksjon får man en god kombinasjon som både gir deg full kontroll under fiskingen. Du når langt og har en enorm presisjon

LES MER →

 

Fordeler

 • Presise og lange kast
 • God kontroll på føring av fisk
 • Lang garanti

Ulemper

 • Noen syntes de er litt vanskelige å sette opp

7. Daiwa Ninja X Spinning 6′ – Mye For Pengene

Fiskestang-mye-for-pengene

SJEKK PRISEN →

 

For fjell- og lett kystfiske

Ninja X Spinning er en populær modell i Norge. Den passer godt til lett norsk hobbyfiske (ørret og fiske langs kysten), har relativt bra kvalitet og en hyggelig prislapp. Ut ifra hva vi har forstått skal stangen være en blanding mellom topp- og halvaksjon, altså den er en blanding mellom å være myk og stiv.

Dette gjør at du får mye kraft i kastene dine, og kan kaste lengre enn med for myke stenger. Noe som er veldig snedig om man skal fiske mye fra land. Stivheten hjelper når fisken skal krokes, men kan være litt utfordrende under selve føringen av fisken sammenlignet med mykere stenger.

Mye kvalitet for pengene

Som nevnt så har modellen en lav prislapp sammenlignet med flere av sine konkurrenter. Pris har mye å si, spesielt når det gjelder kvalitet på materialet som brukes. Selv om prislappen er lav, så brukes mye av de samme materialene som i de dyreste modellene fra undersøkelsen, karbon, kork og rustfrie ringer, den er også forsterket i svake punkter på rammen. Her skiller modellen seg litt ut fra resten av markedet.

Fordeler:

 • Mye for pengene
 • Solid
 • Lange kast

Ulemper:

 • Ikke så presis
 • Ikke så høy kontroll under føring av fisk

8. Abu Garcia Abumatic Junior – Beste Fiskesett For Barn

Fiskestang-for-barn

SJEKK PRISEN →

Vi må alle starte en plass

Store fiskestenger kan fort bli mye bal for barn, spesielt om de er mindre. Om utstyret blir for stort blir det ofte vanskelig å lære seg teknikken, og det kan fort by på feil. Mindre stenger kaster riktig nok ikke så langt, men de er lettere i bruk som i større grad gir barna mestringsfølelse – som gjør fisking enda mere gøy.

Stangen har også nokså høy aksjon som gjør den enklere på noen bruksområder. Den har høy presisjon, og gir en kontrollert føring av fisken.

Selv om modellen er vesentlig kortere enn voksenmodellene er den ikke for kort. Med sine 168 centimeter kan man også bruke stanga til elvefiske, pilking og fisking hvor det er trangt å komme til.

Tubestang er praktisk 

Fiskestangen er i kun en del, om barnet skal ha ansvar for utstyret selv er det ingen elementer som kan rotes bort, og den tar liten plass i sekken om barnet vil bære det selv.

Fordeler:

 • Perfekt størrelse
 • Fin å lære seg teknikk med
 • God kontroll
 • Billig

Ulemper:

 • Trekk følger ikke med
 • Ikke den høyeste kvaliteten

9. Berkley Lightning HT Tele 7′ – God Teleskopstang

fiskestang-teleskop

SJEKK PRISEN →

 

Velbalansert turkompis 

Teleskopstenger var veldig populært en periode. De er lette å dra opp om en ser fisken vake i vannet, og de tar lite plass i sekken om man er på fjelltur. Mange mener at disse ikke er like solide som to-delsstenger, men man får mer enn nødvendig kvalitet for å klare seg på fjellet.

Alt fra lett ørretfiske til tyngre laksefiske

Denne modellen gjør det helt klart best på fjellet, den har myk aksjon og finnes i forskjellige lengder. Myk aksjon gir deg ikke nødvendigvis så bra kastelengde, men derimot høy presisjon så du treffer der fisken vaker og den har god kontroll under selve føringen av fisken. Dette er gode egenskaper når man jakter aktiv fisk som ørret og laks.

Den kan også brukes til lett sjøfiske, men kastevekten er alt fra 2-40 gram, avhengig av hvilken størrelse man velger. Og dette egner seg best til innlandsfiske.

Fordeler:

 • Lett å ha med på tur
 • God aksjon
 • Lav pris

Ulemper:

 • Kaster ikke så langt
 • Usikker på kvalitet sammenlignet med toppmodellene

Les også

Bellybåt Test: Markedets 7 Beste Bellybåter i 2020

Hvordan Velge Riktig Fiskestang

Utvalget av stenger er stort, og de dekker alle ulike behov. Så når man skal velge en ny fiskestang er det viktig å tenke på hva man faktisk skal bruke den til.

 • Hvilken type fisk skal man fange, og i hvilken størrelse?
 • Hvor ofte skal den brukes?
 • Hva ligger budsjettet på?
 • Skal den bæres langt?
 • Er du en erfaren fisker, eller er du ny på feltet?
 • Vil du helst ha presise kast eller lange kast?

Vi har tatt utgangspunkt i slike behovsavdekkende spørsmål for å finne riktige modeller til ulike behov.

Stangens aksjon

I alle fiskestenger finner man aksjon.
Aksjon beskriver hvor mye stangen bøyer seg når den møter motstand. Dette gir stangen forskjellige egenskaper under kast og kjøring av fisk.

Helaksjon – Når stangen bøyes i sin hele lengde

I stenger med helaksjon er det svært lite motstand i stangen. Dette fører til at en lett kan kontrollere både utkast og kjøringen av fisk. Her får man ikke så mye kraft i selve kastet, så den vil ikke kaste like langt som stenger med mindre aksjon, men man får svært presise kast og god kontroll når man haler inn fisken.

Toppaksjon – Når stangen bøyes 1/4 av sin lengde

Toppaksjon vil være i motsatt ende av helaksjon. Her bøyes makismalt en fjerdedel av stangen, den er stivere og man har i større grad motstand. Stenger med toppaksjon vil ikke være like presise, og man vil ikke ha like god kontroll under føringen av fisken, men man får lange kast og høy motstand når fisken krokes.

Halvaksjon – Når stangen bøyes halvparten av sin lengde

Stenger med halvaksjon har en blanding av egenskapene til topp- og helaksjon. Stangen bøyes på det meste ved halve sin lengde, som gjør at man får en fin balanse av kraft, presisjon og kontroll. Som en allrounderstang er halvaksjon optimal, du har god presisjon og følsomhet, samtidig som du har kraft i kastet og motstand når fisken krokes.
Av det vi har sett så er halvaksjon det vanligste alternativet i Norge per i dag.

Stangens lengde

Det er også viktig å tenke på hvilken lengde en skal ha på fiskestangen.
Dette vil nemlig ha en del å si på hvordan fiskestangen er i bruk. Stanglengde oppgis vanligvis i fot, dette gjelder både haspelstang, eller hav- eller fluestang. En fot tilsvarer ca. 30 centimeter, og vanlig stanglende er fra 5 til 12 fot.

Som sagt har lengden en del å si, og forskjellige lengder brukes til forskjellige oppgaver.
Lange fiskestenger kaster lengre og gir deg mere kraft, mens kortere fiskestenger gir deg høyere presisjon og ofte bedre følsomhet.

Lang fiskestang

 • Effektivt til kystfiske og ørretfiske
 • Gir deg mere kraft og lengre kast
 • Vanskeligere å bære på

Kort fiskestang

 • Effektivt til elvefiske og dørging
 • Lett å bære på
 • God presisjon og følsomhet
 • For vankelige forhold (Tett buskas)
 • Ikke så lange kast eller kraft

Håndtak 

Som oftest møter man enten skumgummi eller kork på håndtaket. Begge skal ha like god holdbarhet, avhengig av kvalitet, og den største forskjellen skal være utseende, hvor kork er mere populært. Noen syntes at kork er bedre å holde i, spesielt om skumgummien ikke er kompakt.

Teleskop Eller Vertikal Fiskestang?

Man kan enten velge mellom en fiskestang hvor hvert ledd glir inn i hverandre, en teleskopstang, eller en stang hvor man tar hvert ledd fra hverandre, en vertikalstang.

Under selve fiskingen er det svært liten forskjell på hvordan disse stengene oppfører seg, noen mener at vertikalstenger kan være litt stivere og være litt mere solid. Men den største forskjellen er hvordan den oppbevares.

Teleskopstang

En teleskopstang tar veldig liten plass, og er enkel å ta med på tur og montere opp. Her er det bare å dra stangen ut fra håndtaket, så er det bare å fiske. Her er det viktig å alltid holde i selve håndtaket, og ikke i tuppen. Dra alltid ut den øverste delen først. Når du skal demontere den igjen, begynn med den nederste delen, og ikke bruk kraft – men la heller glidemekanismen gjøre jobben. Om den setter seg litt fast så kan man rotere litt på leddet.

 • Tar liten plass
 • Enkel å montere
 • Er som oftest haspelstenger
 • Perfekt til tur

Vertikalstang

En vertikalstang består av flere ledd som trekkes fra hverandre (Som regel 3-4). Disse tar litt mere plass, men er ofte sterkere og lengre. Begynn alltid med å kile inn den innerste delen, og sjekk at hver del sitter godt før du monterer den neste. Ikke bruk kraft når du monterer eller demonterer stanga, om noe stopper opp kan det hjelpe å rotere litt på leddet som sitter fast.

 • Tar litt større plass
 • Er ofte lengre, for eksempel havfiskestenger
 • Er ofte litt dyrere

Til Ørretfiske

En fiskestang til ørretfiske skal tillate deg å både kaste langt og presist med relativt lette spinnere og sluker, det er også hendig om den er lett å frakte ettersom man ofte fisker ørret når man er på tur eller i båt.

Ørret er en fisk som gjør motstand når den dras inn i land, derfor er det viktig at stanga hjelper deg å kontrollere fisken inn til land. Om fiskestangen har for lav aksjon, vil stanga fort bli for stiv og fisken kan rive seg løs fra kroken.

Så til ørretfiske er mellomlange stenger, med enten hel- eller halvaksjon optimale. Haspelsneller er det vanligste å bruke. Om du opplever at du må kaste lengre så kan lodd på snøret hjelpe deg med å få sluken lengre ut på vannet når du kaster.

Med en hel- eller halvaksjon vil du få

 • God kontroll på fisken
 • Presise kast
 • Lodd kan hjelpe deg med å få lengre kast

 

Til Havfiske

Utstyret du skal bruke til havfiske må være kraftig og solid, for når man fisker på havet så vet man ikke hva man får. Disse må også kan tåle tyngre sluker, og manøvre vekten fra å fiske på dypt vann. Et av de viktigste elementene til stangen er at den skal hjelpe deg med å kjøre ut fisken, altså å slite den ut. Til agnfiske er en myk stang optimal, og til pilking vil en stiv stang være bedre. Det finnes også gode allroundere som håndterer begge.

Slike egenskaper vil du ha

 • Solid og sterk
 • Enten stiv (Pilke), myk (Agn) eller en allrounder (Til begge)
 • Skal slite ut fisken
 • Kystfiske: God lengde for lengre kast
 • Tåler sluker opptil 250 gram

Til Laksefiske

Det er kanskje til laksefiske at fiskeutstyret har høyest krav. Det er også her de fleste hobbyinteresserte bruker mest penger, men laksefiske kan være svært utfordrende og krever derfor topp utstyr.

Når det gjelder kasteegenskaper er det de samme egenskapene som hos ørretfiske, men evnen til å ta av fiskens og omgivelsenes krefter bør være bedre. Fiskestangen bør være enda sterkere samtidig som den er mykere. Dette er gjerne de dyreste fiskestengene.

Slike egenskaper trenger du

 • Solid og sterk
 • Myk
 • Skal slite ut fisken

 

Fisketips

 • Flere erfarne fiskere bruker agn med sterke farger sent på sommeren og på høsten, og blå farger på våren og tidlig sommer.
 • Se hvor fisken går: Om du skal til et nytt og ukjent fiskevann kan det være lurt å høre hvor fisken går. Spør enten noen kjente, eller se hvor fisken vaker.
 • Varier på slukbruken, og gå for den som gir deg mest napp. Dette kan være helt avgjørende for om du får fisk eller ikke. Test en sluk i 20 minutter, om den ikke gir napp – bytt til en annen.
 • Om det er veldig varmt vil fisken ligge lavere i vannet, fisker du med mark kan du prøve å la marken ligge på bunn.
 • Skal du fiske på sjøen er det lurt å vente til floa nærmer seg, fisken er ofte mest aktiv 30 minutter før – og på toppen av floa.

Hva Anbefaler Vi?

Vi skal på ingen måte bestemme hvilken modell som er riktig for deg, men vi håper at guiden vår gjør det lettere for deg å velge riktig modell. Om det er to tips vi vil fremme, spesielt på et produkt som fiskestang, så er det følgende:

Gå for kvalitet

Prisen på produktet har i høy grad sammenheng med kvaliteten, spesielt fiskestenger. Hvilke materier som er brukt er avgjørende på levetiden av modellen. Og husk at snellen og snoren kan byttes ut, dette blir fort slitasjevarer om man fisker mye uansett, og om ringen går sunn så kan dette loddes. Det er bedre for både deg og miljøet om du finner en stang du faktisk liker, og som du kan kose deg med i mange år fremover i tid.

Ikke utelukk allroundere

Det er som oftest ikke slik at man bare fisker kun en plass hele livet. Noen ganger fisker man på fjellet, andre ganger langs kysten, i elv eller i båt. Og fra alt til lett ørretfiske til tungt kystfiske gjør allroundere en god jobb. Og da har man en stang som gjør jobben uansett. Mange allroundere har kapasitet på sluker opptil 250 gram, og kan takle 20 kilos fisk.

Husk! 
Om du skal fiske tung fisk på dypt vann anbefaler vi her havfiskestang. Når man fisker på dypt vann kan man møte på mye forskjellig, også stor fisk som kveite. På dypt vann er det krevende å fiske fordi man får vanskeligere forhold og man må kjempe mot fisken i lengre tid. Om fisken i tillegg er stor kan dette bli for mye for en liten stang, eller for krevende om man ikke har rett aksjon eller kraft i stanga.

 

Skitt Fiske!

 

Hvorfor dra på fisketur?

Det er mange gode grunner til å faktisk dra ut på fisketur.

Du kommer deg ut i norsk natur

Her får du både trening og friskluft i ett, det er sunt for både kropp og sjel å oppleve naturen på en såpass tett måte.

Du lærer hvor maten kommer fra

Det å jakte og sanke mat selv gir en dypere forståelse av hvor maten kommer fra, og det kan gi et mer balansert forhold til mat og andre vesen.

Du får sunnere mat

Maten man fanger selv er bra!

Her får man fisk som har levd fine liv, dette smaker man på kjøttet. Man kan også sammenligne med fisk fra oppdrett, mange er enige i at det er stor forskjell på smaken. Det er også bedre for fisken å bli fisket enn å leve hele sitt liv i fangenskap.

Du sparer penger 

Med dagens priser på fisk i butikken skal det ikke mange kilo med fisk til før du har spart igjen fiskestangen din!

God tur!

 

Våre tester er ikke gjort av oss, men en sammenligning av tester og beskrivelser fra ulike nettsider som test.no, outdoors.com og andre internasjonale tester slik at du får en bredere oversikt. Testene er uavhengige og objektive. Vårt mål er å gi deg den en klar og tydelig oversikt over de aktuelle produktene samlet på et og samme sted. Om du har noen ønsker eller tilbakemeldinger så gi oss gjerne en tilbakemelding lengre ned i feltet. 

One thought on “Fiskestang Sammenligning: Våre 9 Favoritter I 2020

Leave a Reply

%d bloggers like this: