Best i test: De 6 ultimate sminkepenslene du absolutt må prøve 2024

Product Image

MAC Cosmetics 196 Slanted Flat Top Foundation Brush

Innholdsfortegnelse

Hva er det beste sminkepensler, og hvilket er best i test? Et godt sminkepensel kan være avgjørende for et perfekt makeupresultat, men med så mange alternativer på markedet kan det være vanskelig å vite hvilket pensel som virkelig er det beste for deg. Vi har tatt utfordringen og testet 6 av de mest populære sminkepenslene basert på uavhengig testing, produktanmeldelser, kundeanmeldelser, funksjoner og prissammenligner. I denne anmeldelsesartikkelen vil vi presentere våre funn, inkludert vinneren – MAC Cosmetics 196 Slanted Flat Top Foundation Brush – og andre anbefalte alternativer for ulike behov og budsjetter.

1. Vinneren og best i testen: Sminkepensler – MAC Cosmetics 196 Slanted Flat Top Foundation Brush på første plass

479 NOK

Vi har testet flere sminkepensler for å finne den aller beste på markedet. Etter nøye vurdering og sammenligning er vi overbevist om at MAC Cosmetics 196 Slanted Flat Top Foundation Brush fortjener førsteplassen og tittelen “Best i test!”

Dette er en pensel med syntetisk hår, designet spesielt for å legge foundation på ansiktet. Det skrå, flate toppen av penselen gjør det enkelt å påføre og blande foundation for en feilfri og jevn finish. Borsten er også supermyke noe som gjør at den føles behagelig mot huden, og søker produktet jevnt og effektivt.

Fleksibiliteten i børstehårene gjør at man kan enkelt tilpasse trykket og vinkelen for å oppnå ønsket dekkevne og finish. Vi har også lagt merke til at denne penselen fungerer godt med både flytende og kremete foundations, noe som er et stort pluss.

I tillegg er den enkel å rengjøre og holder seg i god stand selv etter hyppig bruk. Alt i alt, er MAC Cosmetics 196 Slanted Flat Top Foundation Brush en klar vinner, og gir en fantastisk opplevelse for alle som vil oppnå en feilfri makeup look.

Magisk MAC 196 Pensel Skrå Flat Topper Mirakler

Fordeler

 • Perfekt påføring: MAC Cosmetics 196 Slanted Flat Top Foundation Brush gir en feilfri og jevn påføring av foundation, slik at huden ser naturlig og perfeksjonert ut.
 • Ergonomisk design: Sminkebørsten har et skrått, flatt toppdesign som gir god kontroll og presis påføring av produktet på vanskelig tilgjengelige områder som nese og øyeområdet.
 • Høy kvalitet: MAC Cosmetics 196 børste er laget av myke, syntetiske fibre av høy kvalitet, som sikrer et profesjonelt resultat og lang holdbarhet.
 • Ulemper

 • Dyr: MAC Cosmetics 196 Slanted Flat Top Foundation Brush kan være dyrere enn andre sminkepensler i markedet.
 • Utilgjengelighet: MAC Cosmetics 196 Slanted Flat Top Foundation Brush kan være vanskelig å finne i enkelte butikker og online plattformer i Norge.
 • 2. På andreplass kommer sminkepensler fra Real Techniques Flawless Base Brush Set

  259 NOK

  Vi har testet en rekke sminkepensler, og på andreplass kommer Real Techniques Flawless Base Brush Set. Dette settet inneholder fire høykvalitets pensler for ansiktet: contour brush, detailer brush, buffing brush og square foundation brush. Med disse penslene får man en jevn og feilfri applikation av foundation, concealer og andre ansiktsprodukter.

  Real Techniques er kjent for sine myke, men samtidig sterke, Syntetiske Taklon-hårene på penslene. Dette materialet er også 100% dyrevennlig og allergivennlig. Selve designet på penslene gir et godt og ergonomisk grep, som gir enkel kontroll og presisjon.

  Penslene i Flawless Base Brush Set gir mye effekt for prisen, og vi kan med trygghet anbefale dette settet til både nybegynnere og viderekomne sminkeentusiaster. Selv om de kom på andreplass, står de likevel ikke tilbake for den øvrige konkurransen og leverer en fantastisk applikasjon av baseproduktene.

  Perfekt Grunnlag med Real Techniques Penselsett

  Fordeler

 • Flere bruksområder: Real Techniques Flawless Base Brush Set inkluderer en konturpensel, detaljpensel, buffing-børste og firkantet foundationpensel, slik at du kan bruke det til ulike deler av sminkerutinen.
 • Høy kvalitet: Sminkepenslene er laget av myke, høykvalitets syntetiske hår og er fri for dyrehår, noe som gir et jevnt og feilfritt resultat ved påføring av produkter.
 • Lett å rengjøre: Sminkepenslene i settet er enkle å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør det enkelt å holde dem i god stand og forhindre bakterievekst.
 • Ulemper

 • Dyrt sett: Real Techniques Flawless Base Brush Set har en høyere pris enn mange andre sminkepenselsett på markedet, noe som kan være et minus for noen kunder.
 • Begrenset antall pensler: Settet inneholder kun fire pensler, noe som kan gjøre det vanskelig å oppnå fullstendig variasjon og presisjon i sminkeapplikasjonen, særlig for mer avanserte teknikker og stiler.
 • 3. På tredjeplass finner vi Sminkepensler: Real Techniques Everyday Essentials Brush Set

  Vi har testet Real Techniques Everyday Essentials Brush Set og plasserer dette settet på en solid tredjeplass i våre anbefalinger av sminkepensler. Settet inneholder fem ulike verktøy, inkludert fire pensler og en Miracle Complexion Sponge, som gir en god variasjon for bruk både på ansikt og øynene.

  Kvaliteten på penslene er god, og de er utformet med syntetiske børstehår som er både myke og slitesterke. Applikatoren er ergonomisk utformet, noe som sikrer en enkel påføring av sminke. Settet inneholder pensler for blush, kontur, concealer og øyenskygge.

  Miracle Complexion Sponge er en svamp som er designet for å blende foundation og concealer på en jevn og naturlig måte. Den spisse enden av svampen hjelper til med å komme til i trange områder, som rundt nesen og øynene.

  Mens dette settet ikke nødvendigvis vil dekke alle behovene til en profesjonell makeupartist, fungerer det utmerket for hverdagsbruk og gir et godt grunnlag for å bygge på en mer omfattende samling av sminkepensler. Prisen er også rimelig, noe som gjør det til et godt valg for både nybegynnere og makeupentusiaster som ønsker å utvide sin penselsamling.

  Real Techniques: Uunnværlige pensler i hverdagen

  Fordeler

 • Kvalitet: Real Techniques Everyday Essentials Brush Set er laget av høy kvalitet syntetiske materialer, noe som sikrer en myk og behagelig påføring av sminke.
 • Versatilitet: Dette børstesettet inneholder fem essensielle sminkebørster for ansikt, øyne og kinn, som gir deg mulighet til å skape et fullstendig makeup-utseende med ett enkelt sett.
 • Gode anmeldelser: Real Techniques Everyday Essentials Brush Set har fått mange positive anmeldelser fra både profesjonelle makeup-artister og hverdagsbrukere, som roser kvaliteten, brukervennligheten og det naturlige resultatet man kan oppnå med børstene i dette settet.
 • Ulemper

 • Noen pensler kan være uhåndterlige: Noen brukere har rapportert at penslene i Real Techniques Everyday Essentials Brush Set kan være litt vanskelige å håndtere og kontrollere, spesielt for de som er nybegynnere innen sminke påføring.
 • Kvaliteten kan variere: Selv om Real Techniques er kjent for å produsere gode kvalitetsprodukter, kan penslene i dette settet ha varierende kvalitet og stivhet. Noen brukere har opplevd at enkelte pensler føles billigere og mindre slitesterke sammenlignet med andre pensler i settet.
 • 4. Real Techniques Blush Brush

  Vi har testet Real Techniques Blush Brush, en sminkepensel spesielt designet for påføring av rouge. Penselen er laget av syntetisk hår, som er et godt alternativ for de som er opptatt av dyrevennlige produkter.

  Det som skiller denne penselen fra andre sminkepensler, er dens design og myke bust. Det brede, skrå hode er utformet for å gi en mer presis påføring av rouge, og det myke syntetiske håret føles behagelig på huden.

  Vi liker spesielt hvordan penselen griper og fordeler rouge-produktet jevnt og naturlig på kinnene, noe som gir en profesjonell finish. I tillegg til å være utmerket for rouge, fungerer penselen godt med andre ansiktsprodukter som pudder og foundation.

  En annen fordel med Real Techniques Blush Brush er at den er lett å rengjøre, noe som er viktig for å opprettholde god hygiene og forhindre bakterievekst.

  Samlet sett er Real Techniques Blush Brush en utmerket sminkepensel for ansikte og lepper. Den er svært effektiv og gir deg en feilfri og naturlig makeup-look.

  Real Techniques Blush Brush Perfeksjon i hvert penselstrøk

  Fordeler

 • Høy kvalitet: Real Techniques Blush Brush er laget av supermyke syntetiske børstehår som gir en feilfri påføring av rouge.
 • Allsidig: Denne sminkebørsten er ikke bare egnet for påføring av rouge, men kan også brukes til å påføre bronzer, highlighter og konturprodukter.
 • Enkel å bruke: Real Techniques Blush Brush har et komfortabelt og ergonomisk design, noe som gir deg full kontroll og presisjon under påføringen.
 • Ulemper

 • Dyre i forhold til andre merker: Selv om Real Techniques Blush Brush er kjent for sin høye kvalitet, kan prisen være litt dyrere enn noen andre merker av sminkepensler.
 • Kan virke for stor for noen ansiktsformer: Noen brukere kan finne børstehodet på Real Techniques Blush Brush for stort for deres spesifikke ansiktsform, noe som kan gjøre det vanskelig å påføre rouge nøyaktig og jevnt.
 • 5. bareMinerals Beautiful Finish Brush

  326 NOK
  348 NOK
  353 NOK
  435 NOK
  435 NOK

  Vi har testet bareMinerals Beautiful Finish Brush, en sminkepensel som har imponert oss stort. Vi har brukt denne penselen primært for å påføre både løst og kompakt pudder og foundation og har opplevd en fantastisk jevn og naturlig finish.

  Det som skiller denne børsten fra andre er den unike designen, med sitt syntetiske hår som gir en utrolig myk følelse på huden. Vi har også lagt merke til at den har en lett vekt, noe som gjør den enkel å bruke og gir bedre kontroll over påføringen.

  Når det gjelder bruk av produktet, tar børsten opp akkurat passe mengde produkt og sprer det jevnt ut over ansiktet. Dette fører til at vi bruker mindre produkt, men får likevel en flott dekning og et naturlig utseende.

  Vi er svært fornøyde med bareMinerals Beautiful Finish Brush og vil anbefale den til alle som er på utkikk etter en pålitelig og høykvalitets sminkepensel. Den egner seg spesielt godt til påføring av pudder og foundation, og gir en profesjonell og feilfri finish.

  Perfekt Påføring med bareMinerals Fantastiske Finish Pensel

  Fordeler

 • Myk og luksuriøs: bareMinerals Beautiful Finish Brush er laget av høykvalitets syntetiske fibre som gir en myk og luksuriøs følelse på huden mens du påfører sminken din.
 • Smart design: Den innovative sirkulære og konvekse formen på denne børsten gjør det enklere å blande mineral-sminke jevnt og raskt for en feilfri og naturlig finish.
 • Universell bruk: Denne allsidige børsten er egnet for både tørr og våt påføring av foundation, pudder, rouge og annen sminke, og er et viktig tillegg til enhver Sminkepensler-samling.
 • Ulemper

 • Pris: bareMinerals Beautiful Finish Brush kan være litt dyrere enn andre sminkepensler på markedet.
 • Vedlikehold: Penselen kan trenge hyppig rengjøring for å fjerne sminke- og oljerester for å opprettholde den myke finishen.
 • 6. Sigma Beauty Obsessed Brush Set

  575 NOK
  816 NOK

  Vi har testet Sigma Beauty Obsessed Brush Set, et sett med sminkepensler som virkelig imponerer. Dette settet inneholder alt vi trenger for å oppnå en profesjonell og feilfri makeup-look, og vi kan trygt si at vi er blitt hekta.

  Settet består av pensler av høy kvalitet til både ansikt og øyne. De ulike børstene dekker våre behov fra foundation, rouge og highlighter, til øyenskygge og blending. Vi har vært spesielt imponert over hvor myke og tette børstene i settet er, noe som gir oss perfekt påføring og kontroll.

  Håndtakene på penslene er ergonomisk utformet og ligger godt i hånden, noe som øker brukskomforten ytterligere. Etter flere gangers bruk og vask holder børstene seg like fine og i god stand. Dette viser at kvaliteten virkelig er på topp.

  Sammenlignet med andre sminkepenselsett på markedet, mener vi at Sigma Beauty Obsessed Brush Set virkelig leverer både kvalitet og verdi for pengene. Vi anbefaler dette settet på det sterkeste til alle makeup-entusiaster, fra nybegynnere til profesjonelle.

  Sigma Skjønnhet: Penselsett for Perfeksjon

  Fordeler

 • Utmerket kvalitet: Sigma Beauty Obsessed Brush Set er laget av høykvalitets materialer som gir myke, men samtidig solide børster for enkel og feilfri påføring av sminke.
 • Variert utvalg av børster: Dette settet inneholder allsidige pensler for ansikt, øyne og lepper, slik at du får et komplett og profesjonelt resultat med ett enkelt sett.
 • Praktisk oppbevaringsmappe: Sigma Beauty Obsessed Brush Set kommer med en stilig og funksjonell oppbevaringsmappe som holder penslene organisert og beskyttet når du er på farten eller hjemme.
 • Ulemper

 • Dyrt: Sigma Beauty Obsessed Brush Set kan være ganske kostbart for enkelte kunder, spesielt hvis de leter etter en budsjettvennlig alternativ.
 • Mangfold av børster: Settet inneholder flere forskjellige børster, og noen kunder kan oppleve at flere av dem er unødvendige eller vanskelig å bruke for deres spesifikke behov og preferanser.
 • Ofte Stilte Spørsmål om Sminkepensler

  Hvilke typer sminkepensler finnes det?

  – Det finnes ulike typer sminkepensler for påføring av forskjellige produkter, som foundation, rouge, øyenskygge og leppestift. Populære varianter inkluderer kabuki-pensel, smudge-pensel og vinkelkost.

  Hva brukes de ulike sminkepenslene til?

  – Foundationpensler brukes til å påføre flytende eller kremete foundation, rouge- og konturpensler hjelper med å kontrollere ansiktets pigmenter, øyenskyggepensler er til å påføre og blende øyenskygge, og leppepensler brukes for presis påføring av leppestift og gloss.

  Hvordan velge riktig sminkepensel?

  – Man bør velge pensler ut fra sminken og teknikkene man bruker, samt personlige preferanser. Hårtypen og formen på kosten spiller også en stor rolle i hvordan penselen vil fungere.

  Hvordan rengjøre sminkepensler?

  – For å rengjøre sminkepensler bør du bruke en penselrens spesielt designet for penselhår, eller en mild sjampo. Pass på å vaske dem forsiktig i vann, og la dem tørke flatt på en myk overflate for å beskytte penselhårene.

  Hvor ofte bør man rengjøre sine pensler?

  – Det anbefales å rengjøre sminkepensler minst en gang hver 7-10 dager for å holde dem fri for smuss, bakterier og sminkeansamlinger. Hyppigere rengjøring kan være nødvendig hvis penslene brukes på flere personer eller hvis du bruker sterk sminkemengde.

  Oppsummering: Beste Sminkepensler

  Avslutningsvis er MAC Cosmetics 196 Slanted Flat Top Foundation Brush kåret til den beste sminkepenselen for påføring av foundation. Dens innovative design, høykvalitets bust og allsidighet gjør den til et uunnværlig verktøy for makeupentusiaster og profesjonelle makeupartister. Med denne penselen blir påføring av foundation og andre flytende makeupprodukter en lek, og gir et feilfritt resultat hver gang. Hvis du ønsker å oppnå den perfekte, naturlige og feilfrie makeupfinishen, er det ingen tvil om at denne penselen fra MAC Cosmetics bør være din go-to pensel.

  Product Image

  MAC Cosmetics 196 Slanted Flat Top Foundation Brush

  Author image of Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson er en høyt respektert skjønnhetsekspert og helsecoach med mer enn 15 års erfaring i bransjen. Hun har en dyp forståelse av hva som skal til for å oppnå en sunn og vakker livsstil, og hennes ekspertise har vært til stor hjelp for mennesker over hele verden.

  Lisa har jobbet med et bredt spekter av kunder, fra enkeltpersoner til store selskaper, og har hjulpet dem med å nå sine helsemål gjennom en integrert tilnærming som inkluderer ernæring, trening og personlig velvære. Hun er utdannet kostholdsekspert og har solid utdannelse innen skjønnhet og helse.

  Lisa er også en populær forfatter og hennes artikler og bøker om helse og skjønnhet har blitt publisert i mange forskjellige magasiner og blogger. Hun blir ofte kalt til som en ekspertkilde innen sin bransje og har deltatt på mange forskjellige seminarer og konferanser.

  Lisa har en sterk lidenskap for å hjelpe folk til å ha det bra med seg selv, både innvendig og utvendig. Hun er kjent for sin empatiske og støttende personlighet, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine helsemål. Hennes ekspertise og erfaring gjør henne til en høyt respektert autoritet på skjønnhet og helse.
  testy.no logo
  Utforsk testvinnere og velg med tillit!
  Informasjon
  Ansvarlig utgiver:
  Top Notch Leads
  Org nr: C 98958
  Innholdet på dette nettstedet inkluderer sponsede annonser, som ikke påvirker vår evaluering i anmeldelsene.
  © 2024 Top Notch Leads